polsno Опубліковано 14 Липня, 2010 в 16:07 #51 Опубліковано 14 Липня, 2010 в 16:07 новий спосiб клеїти дiвчат:"привiт я жiнка, але потрапила в це тiло, i так хочеться попробувити сексу будучи чоловiком, допоможи менi"
spanasyuk Опубліковано 14 Липня, 2010 в 17:39 #52 Опубліковано 14 Липня, 2010 в 17:39 новий спосiб клеїти дiвчат: "привiт я жiнка, але потрапила в це тiло, i так хочеться попробувити сексу будучи чоловiком, допоможи менi" Якби ж то! Життя така штука, що точно натрапиш на чоловіка в жіночому тілі! От розуміти правда починає це тільки після того, як женився на цьому "тирані"
Bestie Опубліковано 14 Липня, 2010 в 19:16 #53 Опубліковано 14 Липня, 2010 в 19:16 новий спосiб клеїти дiвчат: "привiт я жiнка, але потрапила в це тiло, i так хочеться попробувити сексу будучи чоловiком, допоможи менi" Якби ж то! Життя така штука, що точно натрапиш на чоловіка в жіночому тілі! От розуміти правда починає це тільки після того, як женився на цьому "тирані" Це ти на що таке натякаєш? Таке враження що після одруження ви залишаєтеся такими ж уважними романтиками як до весілля. Навіть поговорити нема про що толком!!! Ні гвоздя прибити, ні по госполарству допомогти, так і мусиш і в каструлю з черпаком і в утюг з викруткою, а за спиною тільки і чуєш, шо нема дорікання, що то не жіноча праця. Так значить в дома потрібно бути чоловікові-чоловіком, а не жінкою (вибачте за тавтологію). І взагалі, по темі, якби я стала чоловіком на 1 день, я б хотіла набити свому начальству пику
spanasyuk Опубліковано 14 Липня, 2010 в 19:48 #54 Опубліковано 14 Липня, 2010 в 19:48 новий спосiб клеїти дiвчат: "привiт я жiнка, але потрапила в це тiло, i так хочеться попробувити сексу будучи чоловiком, допоможи менi" Якби ж то! Життя така штука, що точно натрапиш на чоловіка в жіночому тілі! От розуміти правда починає це тільки після того, як женився на цьому "тирані" Це ти на що таке натякаєш? Таке враження що після одруження ви залишаєтеся такими ж уважними романтиками як до весілля. Навіть поговорити нема про що толком!!! Ні гвоздя прибити, ні по госполарству допомогти, так і мусиш і в каструлю з черпаком і в утюг з викруткою, а за спиною тільки і чуєш, шо нема дорікання, що то не жіноча праця. Так значить в дома потрібно бути чоловікові-чоловіком, а не жінкою (вибачте за тавтологію). І взагалі, по темі, якби я стала чоловіком на 1 день, я б хотіла набити свому начальству пику тьфу-тьфу-тьфу за ліве плече Я ще поки не одружений - як то кажуть не знайшов свою Bestiю а вищесказане просто жарт - ну як видно не дуже вдалий! Ладно - не відволікаємся від теми Щоб набити керівництву морду не обовязково бути чоловіком! ти не переживай - все наладиться - за чорною полоскою завжди біла Будьмо оригіналами - от скажімо можна побути в тілі начальника один день, а потім всьому світу показати через інет, що він справжній 3,14дарас
Bestie Опубліковано 14 Липня, 2010 в 20:06 #55 Опубліковано 14 Липня, 2010 в 20:06 за це не гріх і підтримати
spanasyuk Опубліковано 14 Липня, 2010 в 20:21 #56 Опубліковано 14 Липня, 2010 в 20:21 ну от приємно, що мене підтримують, але якось затихла тема! нажаль Одна з найцікавіших і найоригінальниших тем - автору, точніше авторці "респект" і плюсик до репутації за оригінальність!
talja Опубліковано 15 Липня, 2010 в 08:32 #57 Опубліковано 15 Липня, 2010 в 08:32 Мені не так неприємно уявити себе чоловіком, як уявити, що я займаюсь сексом з жінкою А на рахунок боксу: чоловікам легше якось сублімувати свої негативні емоції, в тому числі і набити комусь морду. А то іноді жалієш, що ти жінка і не можеш за себе заступитися, коли якийсь мужик пристає або ображає.
Zevs_Isver Опубліковано 15 Липня, 2010 в 08:35 #58 Опубліковано 15 Липня, 2010 в 08:35 як уявити, що я займаюсь сексом з жінкою а ты попробуй, мож понравится
GalinkaS Опубліковано 15 Липня, 2010 в 10:18 Автор #59 Опубліковано 15 Липня, 2010 в 10:18 ну от приємно, що мене підтримують, але якось затихла тема! нажаль Одна з найцікавіших і найоригінальниших тем - автору, точніше авторці "респект" і плюсик до репутації за оригінальність! Ой, дякую
spanasyuk Опубліковано 15 Липня, 2010 в 13:19 #60 Опубліковано 15 Липня, 2010 в 13:19 ну от приємно, що мене підтримують, але якось затихла тема! нажаль Одна з найцікавіших і найоригінальниших тем - автору, точніше авторці "респект" і плюсик до репутації за оригінальність! Ой, дякую Ой да ладно - нізащо не повірю, що такі теми піднімаєш, а тут засоромилась! P.S. Завжди будь-ласка!
Phoinix Опубліковано 15 Липня, 2010 в 14:04 #61 Опубліковано 15 Липня, 2010 в 14:04 я думаю не сильно приємо булоб коли тебе №бе власне тіло, як в фільмі Любовь морковь.
spanasyuk Опубліковано 15 Липня, 2010 в 14:23 #62 Опубліковано 15 Липня, 2010 в 14:23 я думаю не сильно приємо булоб коли тебе №бе власне тіло, як в фільмі Любовь морковь. ну так суть теми, що хотілося б зробити! Можна ж і в жіночому тілі знайти собі на вечір подружку модельної зовнішньості з 4-м розміром! P.S. Гоша Куценко ніби ж був задоволений! Потрібно ще раз передивитись фільм, а то щось "запамьятовал"
Natasha Опубліковано 15 Липня, 2010 в 16:20 #63 Опубліковано 15 Липня, 2010 в 16:20 Чесно, інколи появляються думки: ну чого я не мужик))))). Не проти була б помінятися з чоловіком тілами на кілька днів, єдине, що смущає, я не вмію скручувати кампи, гоцати в доту і мене зразу "розкусять" його друзі. От якби ще навички передавались би, то було б круто))))) . А на рахунок буття чоловіком, то здається, що все не так легко, як на перший погляд. Жінці простіше "відмазатися", зіграти роль блондинки, а чоловік згідно стереотипів дуже багато, що мусить. Цікавить саме відчуття чоловіка, прикольно пісяти стоячи , в дитинстві заздрила брату . Зараз жінка може займатися "чоловічою" роботою і це нормально, якщо дійсно спец - то і її будуть поважати. А отримати між ноги не хотіла б, від цього ж дуже боляче, а я болі не люблю. А чоловікам було б цікаво спробувати: перший раз, ПМС, пологи, гормони, схильність до істерик, коли якась дрібниця може довести до сліз, хоча того не варта. Може вони б краще розуміли своїх жінок .
spanasyuk Опубліковано 15 Липня, 2010 в 17:33 #64 Опубліковано 15 Липня, 2010 в 17:33 Чесно, інколи появляються думки: ну чого я не мужик))))). Не проти була б помінятися з чоловіком тілами на кілька днів, єдине, що смущає, я не вмію скручувати кампи, гоцати в доту і мене зразу "розкусять" його друзі. От якби ще навички передавались би, то було б круто))))) . А на рахунок буття чоловіком, то здається, що все не так легко, як на перший погляд. Жінці простіше "відмазатися", зіграти роль блондинки, а чоловік згідно стереотипів дуже багато, що мусить. Цікавить саме відчуття чоловіка, прикольно пісяти стоячи , в дитинстві заздрила брату . Зараз жінка може займатися "чоловічою" роботою і це нормально, якщо дійсно спец - то і її будуть поважати. А отримати між ноги не хотіла б, від цього ж дуже боляче, а я болі не люблю. А чоловікам було б цікаво спробувати: перший раз, ПМС, пологи, гормони, схильність до істерик, коли якась дрібниця може довести до сліз, хоча того не варта. Може вони б краще розуміли своїх жінок . Ой цікаве яке повідомлення - прям дуже багато цікавого! ну попорядку: - на рахунок блондинки, то і чоловікам в багатьох ситуаціях також доводиться включати дурачка, особливо якщо керівництво питає:"А ти це вмієш?" Доводиться дивитись ось так - тоді у відповідь чуєш - ну ладно, когось іншого знайдем - на рахунок пісяти стоячи - то тут мене завжди смішить ситуація коли наприклад при здачі аналізів дають стаканчик - ну з хлопцями тут все ясно - але як це робите ви жінки - це для мене загадка - а на рахунок "істерик, коли якась дрібниця може довести до сліз" - то це ми знаєм точно - і як вам вдається нас аж до сліз доводити через дрібниці! мене дуже завжди цікавило - це вроджене чи це приходить до вас з досвідом?
Yurik Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:30 #65 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:30 А щодо волосатості – то чого це потрібно приховувати волосаті ноги – справжній чоловік і повинен бути волосатим Ага, волосаті ноги -- причина пожежі
Jack Опубліковано 16 Липня, 2010 в 21:41 #66 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 21:41 чоловік хоче жінку.нажаль так пізно жінки (дівчата) не сидять на форумі
erica Опубліковано 16 Липня, 2010 в 21:57 #67 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 21:57 чоловік хоче жінку. Крик о помощи?
spanasyuk Опубліковано 16 Липня, 2010 в 22:30 #68 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 22:30 чоловік хоче жінку. Крик о помощи? а якщо й так - то що виручиш?
erica Опубліковано 17 Липня, 2010 в 01:00 #69 Опубліковано 17 Липня, 2010 в 01:00 а якщо й так - то що виручиш? Посочувствую
spanasyuk Опубліковано 17 Липня, 2010 в 07:29 #70 Опубліковано 17 Липня, 2010 в 07:29 а якщо й так - то що виручиш? Посочувствую Ах! Тоді мені вже не має сенсу "кричати"
spanasyuk Опубліковано 17 Липня, 2010 в 07:34 #71 Опубліковано 17 Липня, 2010 в 07:34 Якщо відштовхуватись від назви "Чого хоче чоловік" - то я думаю, що явно не того, що б його пожеліли!!!
spanasyuk Опубліковано 17 Липня, 2010 в 20:17 #72 Опубліковано 17 Липня, 2010 в 20:17 мы говорим о том чего мужчина хочет вообще или в данный момент ? вообще мужчина хочет женщину. если он мужчина. Ну не зовсім так! Вчора наприклад так набігались в футбол, що до дічат вже ніхто не хотів йти Прийшлось йти на пиво! І не забувай про решту речей - про які вище писала ласка - ще хоче пиво, рокенрол і що би по теліку йшов бокс, або футбол! P.S. А взагалі дівчата хотіли знати, якби ти став не один день жінкою - чим би ти зайнявся в цей день? На що його потратив???
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.