Перейти до змісту

3Д окуляри

Amor

Рекомендовані повідомлення

Можливо хтось знає де можна купити 3Д окуляри і чи можливо дивитись просто з екрана комп'ютера чи потрібно ще щось для цього?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо хтось знає де можна купити 3Д окуляри і чи можливо дивитись просто з екрана комп'ютера чи потрібно ще щось для цього?

Якщо фільм в 3Д форматі, то достатньо окуляр і TFT монітора. (На старих трубках цей ефект відсутній.)

Казали що на старому базарі десь купували. І в розділі Kуплю/Продам/Поміняю/Пропоную

>Торгівля: Комп'ютери / комплектуючі / периферія ця тема пробігала здається. Хтось продавав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось в мене монітор Philips 190C на ньому нормально буде 3д?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цілком нормально.

скачати 3д фотки і відео можна тут

За окуляри - дивися ПМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon, якщо маєш на продажу то ще я взявби паро штук

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon, якщо маєш на продажу то ще я взявби паро штук

Я тож, отпиши плиз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nikolas і dimmon крім заброньованих - залишається 4 шт, по 2 в одні рукі ок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну хотяб ціну скажи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon ну я б теж взяв 2 шт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще є якісь варіанти де можна взяти окуляри.а то deemon десь пропав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є в "МедіаМаркеті".

Окуляри 3D Sport Style

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

smile.gif сильно модні,а простіші?

ще не зрозуміло що там буде видно через них

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю я купив шось ваще не пашуть тікі очі болять за 2 хвилини можливо я щось не так роблю но більш нічого не знайшов <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Паперові "3Д" окуляри можна придбати на Варшавському ринку.

Заходимо в той ряд який Токарський так хоче знести зі сторони ЗД вокзалу по правій стороні перша торгова точка з дисками (там ще ніби прокат є).

Придбав я цей девайс там за 8 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves А в тебе все нормально видно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю я купив шось ваще не пашуть тікі очі болять за 2 хвилини можливо я щось не так роблю но більш нічого не знайшов dry.gif

1. Спробуй інший фільм.

2. Переглядати рекомендується в цілковитій темряві.

3. Дві хвилини малувато, щоб робити висновки. IMHO.

4. Очі дійсно починають боліти. Гадаю дуже довго витримати такий перегляд важко.

Коли я вперше переглядав фільм в 3Д спочатку також не було ніяких вражень. Це був якийсь банальний фільм жахів з монстрами-мутантами. Здавалось спочатку що ефект 3Д практично не відчувався. Але наступив епізод, коли головний герой закурив сигару і почав пускати кільця диму. ефект був вражаючий. Здавалось що цей дим розтікається перед монітором. Далі ще більше. Вразила рука з пістолетом, яка по локоть вилізла з екрану. А коли героїня фільму втікаючи, закрилась в авто, і один з мутантів розбив лобове скло - здавлось що в очі полетіла купа осколків. Мимоволі навіть змушений був ухилятись. Але і були протязі фільму моменти, коли ефект практично не відчувався... Фільм був якісний, записаний в форматі DVD9. 

Це все я до того веду, що ще можливо як який фільм, і не обов'язково з перших хвилин щось побачиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я качав 2 фільма і 3 трелера суть в тому що даже оця подвійна картинка не зникала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...