Перейти до змісту

Гнідавський міст перекриють


Barabas

Рекомендовані повідомлення

12 липня тимчасово перекриють транспортний рух на Гнідавському мосту через Стир у Луцьку – дорожники хочуть нарешті скінчити ремонт дороги на вулиці Данила Галицького.

Про це інформує ІАЦ Луцьк.

Автотраса на мікрорайон ДПЗ із гнідавського боку буде перекрита в понеділок із 11:00 до 17:00. Офіційна причина – реконструкція вулиці Данила Галицького, яка регулюється відповідним розпорядженням міського голови Богдана Шиби.

Департамент економіки міської ради на вимогу мера повинен додатково повідомити про зміну маршрутів громадського транспорту. Однак досі цього не зробив. На наш здогад, маршрутки та тролейбуси возитимуть пасажирів до підшипникового заводу через вулицю Ковельську.

Під час перекриття вулиці інспектори ДАІ патрулюватимуть під’їзди до мосту. Міліціонери будуть розвертати на об’їзд непоінформованих водіїв. Тому інспектори просять читачів переказати прочитане повідомлення на "Волинських новинах" знайомих автомобілістам.

До слова, понеділкове перекриття – репетиція перед наступним частковим закриттям Гнідавського мосту. Адже там уже місяць триває ремонт бордюрів та бічних доріжок. Згодом почнуть капітальну заміну дорожнього покриття – відтак проїхати через міст можна буде лише по одній смузі.

За словами комунальників, стратегічний міст на ДПЗ відремонтують до кінця літа. Роботи проведуть в комплексі з облаштуванням вулиці Данила Галицького. Тому кошторис робіт спільний.

Дорожники обіцяють, що на мосту буде повністю замінене дорожнє покриття, встановлені нові бордюри, відремонтована пішохідна доріжка та велосипедна доріжки.

http://www.volynnews.com/news/city/16432/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай би ще міст поремонтували, хоча б провели якусь діагностику, ато асфальт одне накласти, а якщо міст в поганому стані то це дуже погано, оскільки може всяке бути і обвалитися і просто той новий асфальт руйнуватися ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за новину. Але мені здається новини, що стосуються Луцька, доречніше розміщати в толксах (посиденьках).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В обід міст був перекритий, а по обидві сторони паслися даішники, поставили 2 знака і тішилися, що є ще паморокі, які їдуть за звичкою "ПРЯМО БО ТРЕБА ":0123: Сержанти Петрики і Павлики косили бабло, а на зупинці біля Покровської церкви сиділи бабусі, що верталися з служби......чекали автобус :unsure: ...і хоть би якийсь експонат в погонах їх повідомив, що автобус на цій дорозі буде не скоро, бо ремонт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точно. я виїжав з потебні, і вже автоматом включив лівий поворот щоб їхати в центр аж коли побачив "кірпіч" на деревяній підставці так майже в кущах схований. а як зраділи два орла на ДАІшному ланосі, аж повискакували щоб ловить злосного нарушитєля... нажаль нарушитєль вимкнув поворот і поїхав прямо на рованці

ех tk_-_serzhant.mp3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...