Перейти до змісту

Акція від Живчика)

Westsider

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

цит.: Коли на кону якісь великі призи (квартири, машини, діаманти ...), в роботу включаються так звані ускладнені механізми пошуку. Ну, наприклад, для того, щоб перемогти, вам потрібно зібрати слово з п'яти букв, кожна з них знаходиться під кришкою пляшки. Чотири знайти ви змогли, а от п'яту - ні. Вся справа в тому, що за нею вам потрібно буде їхати в інший кінець світу, або її взагалі не існує. «Компанії, які займаються експортом, цілеспрямовано відправляють якусь літеру або цифру в іншу країну, не просто в інший регіон ... Або робиться окремо одна-єдина скринька з однією з цих букв і залишається десь у центральному офісі компанії.

Більше про рекламні розводи тут

Опубліковано

Для уважающей себя компании гораздо проще сделать все по-честному. Дело в том, что стоимость главного приза любой акции - абсолютная мелочь по сравнению с рекламным бюджетом, который тратится на раскрутку самой акции. К примеру, компания тратит, скажем, 50 000 грн на главные призы - 10 ноутбуков и около 500 000 грн. на размещение рекламы акции в прессе, интернете, на телевидении, биг-бордах и т.п. Какой смысл мутить? :)

Опубліковано

2 sergmaestro:

Ага, потратить 500 000 и зажать 50 000? Как-то не очень логично... Логичнее использовать истории счастливых победителей в дальнейших рекламных кампаниях.

Я неоднократно выигрывал призы в разных акциях - вы нет? :)

Опубліковано

цікаво, а хтось вигравав поповнення рахунку - відсилаючи код під кришечкою? є щасливчики ? :)

Опубліковано

2 sergmaestro:

Ага, потратить 500 000 и зажать 50 000? Как-то не очень логично... Логичнее использовать истории счастливых победителей в дальнейших рекламных кампаниях.

500 000 іде на ЗМІ, щоб наш народ брав участь в акціях які побачили/почули = організаторам всерівно капають грошенята а призів нема + економлять на ноутбуках/і т.ін.

єдине що я виграв в акції славути вже давно. відсилав кришечок на сумку отримав футболку :unsure:

Опубліковано

2 sergmaestro:

а вигідніше замість реальних переможців (яким і призи потрібно дати) використати надуманих... Хто ж буде перевіряти чи автор якоїсь оди був переможцем даної рекламної компанії чи просто за $ пише чи говорить потрібні речі...

Опубліковано

О да братва, була акція від Мальборо. Зібрав понад 130 кодів, виграшним по підрахунку виявився кожен приблизно 6-7 код. Левову частину призів чекаю по сьогодні :P , бо прийшло тільки:футболка, капішонка та рюкзак. Тобто по 1 виду призу з виграного фонду.

З сигаретних акцій поважав тільки від Вінстон - назбирав кодів, приніс в пункт обміну, отримав приз (кружку, сумочку чи там дрібничку). Ніяких там посилань смс чи поштою.

Опубліковано

Я лично прошлом году выиграл приз на 24 000 грн от PEPSI. В этом году выиграл билет на концерт от TopDJ. :) Какие еще доказательства вам нужны? :)

Опубліковано
цікаво, а хтось вигравав поповнення рахунку - відсилаючи код під кришечкою? є щасливчики ?

ага ,пару раз по 10 грн на рахунок від "садочка" та "живчика")

Опубліковано

во блін... там треба всі коди з одного номера відсилати, а в мене 2 букви з інших номерів... треба найти ті 2 ще не засвічені букви в базі)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...