Вoвчик Опубліковано 5 Липня, 2010 в 11:09 #2 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 11:09 коменти на ютубе: "Russia, I salute your president! He is awesome! " "I really like Medvedev, he's cool " що не скажеш за нашого... а ще він непроти послухати альтернативний рок: Некоторые группы я знаю и даже иногда слушаю, в том числе, есть такая группа, как Linkin Park. ех, хороший президент
Blik Опубліковано 5 Липня, 2010 в 11:17 #3 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 11:17 коменти на ютубе: "Russia, I salute your president! He is awesome! " "I really like Medvedev, he's cool " що не скажеш за нашого... а ще він непроти послухати альтернативний рок: Некоторые группы я знаю и даже иногда слушаю, в том числе, есть такая группа, как Linkin Park. ех, хороший президент "хвали мене моя губонька, - бо до вух роздеру"
gen552 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 12:16 #4 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 12:16 а ще він непроти послухати альтернативний рок: Некоторые группы я знаю и даже иногда слушаю, в том числе, есть такая группа, как Linkin Park. Это не удивительно. Наверняка в молодости в каком-то ВИА принимал участие.
Serpent Опубліковано 5 Липня, 2010 в 13:50 #5 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 13:50 Це просто єдині дві фрази англійською, які він вивчив в літаку перед прильотом, от і вирішив понтанутися. Янукович з Арні так би не прикалувався. Після зустрічі з нашим президентом Шварценеггер недорахувався би, як мінімум, годинника, обручки і Айфона.
Вoвчик Опубліковано 5 Липня, 2010 в 13:59 #6 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 13:59 Це просто єдині дві фрази англійською, які він вивчив в літаку перед прильотом, от і вирішив понтанутися ну не треба всяке на чужих президентів наговорювати, во як гарно читати вміє: http://www.youtube.com/watch?v=sWuHvXL54B0 ну і комент: sounds like Borat
sergmaestro Опубліковано 6 Липня, 2010 в 15:19 #7 Опубліковано 6 Липня, 2010 в 15:19 шпілить на англійській як янукович на українській
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.