Перейти до змісту

початок антидемпінгового розслідування стосовно модемів


Jack

Рекомендовані повідомлення

Євросоюз оголосив про початок антидемпінгового розслідування стосовно модемів, що поставляються Китаєм до Європи, за допомогою яких забезпечується безпровідний доступ в Інтернет, повідомила китайська газета "Цзінцзі цанькао бао" в п'ятницю.

Представник міністерства комерції КНР у зв'язку з цим відзначив, що введення ЄС захисних заходів на цей вид товару торкнеться понад 1 тис. китайських підприємств і оцінюється в $4,1 млрд.

Він підкреслив: "На сьогоднішній день це найбільше антидемпінгове розслідування стосовно китайських товарів".

Чиновник також повідомив, що в 2009 році у всьому світі проводилися антидемпінгові розслідування стосовно Китаю на загальну суму $12,6 млрд, "а лише нинішнє одне розслідування перевищує $4 млрд, ця сума дуже велика".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видимо кто-то недополучил откаты

Мислите українськими категоріями. Як у приказці "Каждый судит о других ..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видимо кто-то недополучил откаты

Мислите українськими категоріями. Як у приказці "Каждый судит о других ..."

Мислите занад-то вузько.

Приказка в цьому випадку ні до чого.

Український "відкат" слово синонім європейського "заробіток".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почему я так подумал - в Европе модемы давно никто не производит. поэтому, есть фирма, допустим Vodarange, которая лепит на китайский модем стоимостью 5 евро свою лейбу и продает за 10 евро с контрактом на NN лет или за 100 евро в свободную продажу. а есть некая торговая сеть, скажем Floormarkt, которая просто продает эти модемы по 50 евро. с точки зрения Vodarange действия Floormarkt выглядят как демпинг в чистом виде, но иск не возбуждается, посколько поставщик все равно один и имеются некие подковёрные договоренности о распределении прибылей. а в Китае, скажем, тоже не дураки сидят и решили они Vodarange уже по 10 евро продавать, тут-то европейцы и возбудились, ведь свои местные игры - это одно, а когда китаец намахать пытается - совсем другое.

разумеется, это все художественный вымысел с местечковыми категориями :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю, як я мислю - Вам видніше, але було діло і американці привселюдно крушили японські авто - як символ того, що не пустять японців на свій ринок. А потім європейці приймали спеціальний закон, по якому заборонявся ввіз китайського текстилю в країни ЄС.

Це вони відкати чекали? Чи заробіток? Чи це система внутрінаціональної безбеки, по которій наші товари тупо банили, бо вони ліквідні, а Європі і США вони і даром не потрібні - свої інтереси захищають. А Китай, та й Україна, хай покурять, мо'й доживуть до часу коли відвоюють своє місце...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не понимаю чего это они так взбесились??? Явно откатов кто-то не получил. Возмём например стоимость лоченого модема 199гр. (кстати уже в КС такой цены нет) это 24доллара. И к примеру сертификат телефон Нокия 1208 цена 350гр - это 43долл. Так вы меня извините!!!!!!!!!!!!! Телефон это Дисплей, Зарядка, Красивая Упаковка, Мануал и самое главное он не лоченый - это абсолютно автономный девайс, ВСЕГО на 19долл дороже. Так почему не обвинят нокию в демпинге и продаже таких дешёвых телефонов.

ЗЫ. 43долл --- это цена сертифицированного, значит на нём уже как минимум 200% наварили, итого цена отпусканая с завода Нокии тех же самых 7-10долл. Не сертификат стоит на опте 33-35долл закупка (в Германии) 25-28долл :) а то и меньше. Нокия 1661 в бундесе 10евро. (правда закодированная .. но это не проблема)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нокия 1661 в бундесе 10евро. (правда закодированная .. но это не проблема)

а у нас + 20% ПДВ + розмитнення = разом всі 380 грн :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...