Перейти до змісту

Луцькрада назвала місця, де можна курити

Shraick

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

буду краток : никогда не гадил за собой. В пакеты собирал,в карманы совал, потом выбрасывал в положенных местах.

мєлкій лгунішка, ви з солнишком перкидали бички через парапєт біля піцерії Дюна, потом тут виясняли на борді хто мєнєє культурний

Опубліковано

На період Євро2012, не тільки заборонять палити на зупинках, а й повирівнюють всі дороги і тротуари, міліціонери і посадовці повдівають щирі посмішки, волоцюги й бездомні собаки "перекентуються" десь за межами міста, все буде краситись малюватись і натиратись. Ну а потім все стане на свої місця.

Опубліковано

Гетто, а це файна ідея. Палиш в дозволеному місці - платиш штраф за викинутий окурок, палиш біля смітника - платиш за паління в забороненому місці. А ще варіант - бичок в ср..ку.

Але ж є з чого вибирати.

Опубліковано
Ґєндерна рівність

Толіку, що ж ти мовчав, дорогенький? Віднині місцем в маршрутці буду поступатися жінкам вагітним і тобі ;)

Опубліковано

На період Євро2012, .... міліціонери і посадовці повдівають ...

Ну а потім все стане на свої місця.

Вони ще вивчать англійську мову!

А з таким багажем - о-го-го...! Посольство брать будем! (с)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Вопрос к Маньяку, или же к другим знающим по теме: а почему запретили электронные сигареты? Они что, тоже вредны для окружающих? Когда на одной из бордовок Маньяк рядом закурил, то ничего, кроме приятного аромата, я не заметил…

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...