Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Дякую всім за гру! За останню гру в цьому році! Нехай наступний рік принесе вам багато здоров'я і жодної травми. Що б у вас було достатньо коштів, що б грати у футбол (маю на увазі - проплачувати за нього. Це я так бажаю матеріального достатку).

Наша команда мало того, що сьогодні трохи, е-е-е, "тупила", так ще і м'яч вперто у ворота суперника не йшов. Якийсь шаман почаклував, чи не так, Серьога? e35d27e852b64cd78ef39c30ba151b02.gif

Ну і я 2 гола пропустив, які повністю на моїй совісті. ee32f7ff9912744afa9cbb4a9cc55dc4.gif

Коля мене влупив так, що бік ще досі болить. Обережніше, Миколо, 28d44098eef90fc75d6e1ec9b8f6a2e4.gif.

А так - непогано пограли. Ще раз дякую! e2dd5172ae5c22b39a90698ae5905436.gif

З Новим Роком 3e43f30d62d29b36b91b322892bb8503.gif та Різдвом Христовим 6b515f2b5c53986fef222124612e2646.gif!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Всім дякую за гру

Веселого Нового Року та щасливого Різдва

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ааааа! І я була, трішки-трішки! На розминці.   :0103:

Катаючись на роликах, згадала, що сьогодні п"ятниця і десь мають бути бордівці.

Yurik, рада була бачити і дякую за теплий прийом   :_10:Послужив мені гідом, показав ху із ху   :D

Приємно познайомитись з капітаном  :0044:  :P

Amidу привіт передав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Наступаючим!! :)

P.S. Готуюсь в Карпати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за гру - прекрасно побігали! :smile-zachot:

Пані laska - дякую за те, що завітали до нас. Я так розумію посмішка і величезна позитивна вболівальницька підтримка - це новорічний подарунок нашій команді! :) (коли обернувся і побачив, що Юрік стоїть з якоюсь дівчиною і не перевдягається, то перше, що спало на думку, чесно кажучи - Юрік прийшов на гру з дівчиною і хоче відмазатись, що мовляв не меже грати. От подумалось, бляха муха :rolleyes: - тому відразу "поморозився" підходити :blush: )

ВЕСЕЛОГО ВСІМ НОВОГО РОКУ ТА ЩАСЛИВОГО РІЗДВА!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим!

1 числа зрозуміло грати не будемо. далі іде 7 число - знову відпадає.

Серега, я думаю може якось на 8-9 число можна домовитись. якраз субота-неділя. можна вибрати будь-який час. як Ви товарищі думаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПІДТРИМУЮ ВСЕ ВИЩЕ СКАЗАНЕ!!! і футбол сьогодні був кльовий)))

явно, що всі через тиждень по рефлексу Павлова візьмуть мяча дома і почнуть стукати, а домашні виженуть і скажуть

де там той Сєрьога, Хай замовляє спортзал!!! :smile-zachot:

ВІТАЮ ВСІХ З НАСТУПАЮЧИМ НОВИМ РОКОМ!!! :0074:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ааааа! І я була, трішки-трішки! На розминці. :0103:

Катаючись на роликах, згадала, що сьогодні п'ятниця і десь мають бути бордівці.

Yurik, рада була бачити і дякую за теплий прийом :_10:Послужив мені гідом, показав ху із ху :D

Приємно познайомитись з капітаном :0044::P

А чого мені не сказали, що присутня laska? А? Yurik, ти редіска 2784162e521b16317885597a53bccacb.gif! Я б також залюбки з laska-ою познайомився. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого мені не сказали, що присутня laska? А? Yurik, ти редіска 2784162e521b16317885597a53bccacb.gif! Я б також залюбки з laska-ою познайомився. :blush:

А я познайомився, а я познайомився!!! :P

ля ля ля ляля,ля ля ля ляля!!! :_08:

P.S. Та ладно, ми її ще не раз чемно запрошуватимемо - дивись якось і заманим на гру (от тільки не знаю чим заманюувати - мятою чи шоколадом :D ) ! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як на рахунок проміжку між 1 та 14! І так з фінансами не дуже - це по-перше!

По-друге, потрібно з ними узгоджувати! В них по вихідних чемпіонат області та міста зараз проходить! Четвер - також всі зустрічатимуть в сімейному колі. Скоріше всього якщо і будуть місця, то домовлятись на будні потрібно - понеділок - середа, тобто 3-5 січня!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

laska, я також був дуже радий тебе бачити :_23:

Amid'у привіт не передав, бо він "друшляк" не прийшов на гру

Smith, сорі, но ти дуже довго перевдягався і я не втримав ласку і вона втікла :_37:

Наступного разу буду тримати сильніше :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:unsure: :unsure: :unsure: Вони мабуть в Карпатах на той час будуть :unsure: :unsure:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли обернувся і побачив, що Юрік стоїть з якоюсь дівчиною і не перевдягається, то перше, що спало на думку, чесно кажучи - Юрік прийшов на гру з дівчиною і хоче відмазатись, що мовляв не меже грати. От подумалось, бляха муха  :rolleyes:  - тому відразу "поморозився" підходити  :blush:   )

Ох і суворий капітан!  ;) Аж страшно стало на каток запрошувати

P.S. Та ладно, ми її ще не раз чемно запрошуватимемо - дивись якось і заманим на гру (от тільки не знаю чим заманюувати - мятою чи шоколадом  :D ) ! :)

Пивом, spanasyuk, пивом!   :D 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ох і суворий капітан!  ;) Аж страшно стало на каток запрошувати

Строгий но справедливый :P

Пивом, spanasyuk, пивом!   :D 

Пивом так пивом!

Ми щоразу після гри ходимо на пиво, чай, сік (по бажанню) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, сорі, но ти дуже довго перевдягався і я не втримав ласку і вона втікла :_37: Наступного разу буду тримати сильніше :)

Домовились!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, сорі, но ти дуже довго перевдягався і я не втримав ласку і вона втікла :_37: Наступного разу буду тримати сильніше :)

Домовились!

Наступного разу я сама туди загляну  :D

З наступаючим, футболісти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наступного разу я сама туди загляну :D З наступаючим, футболісти!

Дякую. Дуже хотів в би з тобою познайомитись. Просто не знаю особисто жодної дівчини з бордовки.

Я у формі воротаря та з номером № 1. Приходь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ВСІ ЧЕКАЮТЬ НОВОГО РОКУ))) , затишшя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та немає затишшя! Завтра мала відбутись зустріч з командою зі сторони, але я так зрозумів, що сторони не досягли згоди, раз не передзвонили і не розмістили про це повідомлення!

А взагалі то відпочивайте в сімейному (чи не сімейному) колі, пийте пиво (дозволяю на два тижні порушити спортивний режим), партесь в бані і набирайтесь сил. Міжсезоння для того і існує, щоб відпочити, відновитись і в бій з новими силами :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що ще за команди зі сторони???)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міши друг грає у футбол і має свою команду. Зі слів Міши - грають суперово. Ось він і хотів влаштувати гру - наша команда проти їх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міши друг грає у футбол і має свою команду. Зі слів Міши - грають суперово. Ось він і хотів влаштувати гру - наша команда проти їх.

А було б непогано - побачити, хто є ху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ладно, нормально ми граємо! Доречі в твого товариша які були враження після того, як він поганяв з нами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти знаєш, Серьога, враження в нього були досить непогані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...