Перейти до змісту

Аврора


igor

Рекомендовані повідомлення

Аврора

avrora.jpg

Жанр: Драма / Мелодрама

Режиссёр: Оксана Байрак

В ролях: Дмитрий Харатьян, Эрик Робертс, Анастасия Зюркалова, Алла Масленникова

О фильме:

Аврора — воспитанница детдома на окраине Припяти. Она обожает танцеватьи мечтает стать балериной. Во время катастрофы на Чернобыльской атомнойэлектростанции девочка получает огромную дозу облучения. Единственныйшанс на выживание — дорогостоящая операция в США. Аврору отправляют вАмерику, где в больнице она встречает своего кумира, звезду советского,а затем американского балета, Ника Астахова, переживающего глубокийтворческий кризис. Встреча с умирающим ребенком, которой грезит обалетной сцене, помогает артисту изменить свою жизнь...

Выпущено: Россия - США

Продолжительность: 01:36:17

Перевод: Дублированный

Файл

Формат: XviD

Качество: TS

Видео: 966 kb/s,512x224, 25.000 fps

Звук: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR 48000Hz

Размер: 650 MB

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2-ма руками за, але киньте ссилку звідки можна залити. А ні - тоді чекайте поки з рапіди викачаю. А це буде не скоро... :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фільм тяжкий для сприйняття. Був в кінотеатрі з дівчиною, то вона не витримала і плакала...а з нею і півзала. Ражду подивитись любителям тяжкого кіно.

Людей з залізними серцями та сталевими нервами не зачепить.

+1 респект якщо зкинеш на фтп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2-ма руками за, але киньте ссилку звідки можна залити. А ні - тоді чекайте поки з рапіди викачаю. А це буде не скоро... :unsure:

Скачав, (екранка) але так як на нього зараз заборона на показ - викладати на ЛМ не буду. Та якщо вже дуже комусь кортить подивитись - пишіть, щось придумаємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та це піпец.

Маленьких дітей немає серед нас, а те що його заборонили показувати в кінотеатрах то це стосується лише громадських закладів. ДВД продається, касети теж. Для індивідуального перегляду заборон взагалі немає, щоб знав наперед!!! Так що викладай на фтп і не бійся міліції вони ще після свого свята не відійшли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ладно там чекати ту прем'єру. Якби всі перевіряли постійно, що тут проскакує, то давно вже не було б нічого. Всім байдуже, як і нам на прем'єру. Закидай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...