Samhayne Опубліковано 24 Червня, 2010 в 20:14 #1 Опубліковано 24 Червня, 2010 в 20:14 Такі асоціації викликають в мене певні поняттяЯкби я була місяцем, я б була... червнемЯкби я була днем тижня, я б була... суботоюЯкби я була порою доби, я б була... ніччюЯкби я була планетою, я б була... МісяцемЯкби я була морською істотою, я б була... касаткоюЯкби я була напрямком, я б була... Заходом Якби я була меблями, я б була... ліжкомЯкби я була рідиною, я б була... виномЯкби я була деревом, я бы была... яблонею Якби я була пташкою, я б була... соколомЯкби я була квіткою, я б була... жасминомЯкби я була погодою, я б була... зливоюЯкби я була музчним інструментом, я б була... кастаньєтами Якби я була твариною, я б була... вовчицеюЯкби я була кольором, я б була... бірюзою Якби я була звуком, я б була... сміхомЯкби я була стихиею, я б була... морем Якби я була піснею, я б була... романсомЯкби я була місцем, я б була... озером Якби я була смаком, я б була... кислинкоюЯкби я була запахом, я б була... шафраном Якби я була словом, я б була... "вічність" Якби я була частиною тіла, я б була... кров’юЯкби я була числом, я б була... 13А як ви асоціюєте себе?Цікавлять думки і жінок і чоловіків....
Mala Опубліковано 24 Червня, 2010 в 21:20 #2 Опубліковано 24 Червня, 2010 в 21:20 Якби я була місяцем, я б була... березнемЯкби я була днем тижня, я б була... середоюЯкби я була порою доби, я б була... ранкомЯкби я була планетою, я б була... ВенероюЯкби я була морською істотою, я б була... морською зіркоюЯкби я була напрямком, я б була... СходомЯкби я була меблями, я б була... настільною лампоюЯкби я була рідиною, я б була... сокомЯкби я була деревом, я б была... вишнеюЯкби я була пташкою, я б була... колібріЯкби я була квіткою, я б була... ромашкоюЯкби я була погодою, я б була... росоюЯкби я була музичним інструментом, я б була... бандуроюЯкби я була комахою, я б була... мурашкоюЯкби я була кольором, я б була... сіроюЯкби я була звуком, я б була... стогономЯкби я була стихією, я б була... повітрямЯкби я була піснею, я б була... романсомЯкби я була місцем, я б була... долиноюЯкби я була смаком, я б була... солодкоюЯкби я була запахом, я б була... свіжістюЯкби я була словом, я б була... "любов"Якби я була частиною тіла, я б була... серцемЯкби я була числом, я б була...7
erica Опубліковано 24 Червня, 2010 в 22:56 #3 Опубліковано 24 Червня, 2010 в 22:56 Як у вас тут гарно.... А у мене шось асоціації кульгають Все по Фройду...
SunSeth Опубліковано 25 Червня, 2010 в 06:18 #4 Опубліковано 25 Червня, 2010 в 06:18 Якби я була морською істотою, я б була... морською зіркоюLOLп.с. ви знаєте, що у морської зірки зовсім немає мізків?
Mala Опубліковано 25 Червня, 2010 в 09:46 #5 Опубліковано 25 Червня, 2010 в 09:46 Якби я була морською істотою, я б була... морською зіркоюLOLп.с. ви знаєте, що у морської зірки зовсім немає мізків?Аналізуючи окремі свої дії, я черговий раз в цьому переконуюсь )))
fullyinlove Опубліковано 29 Червня, 2010 в 09:27 #6 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 09:27 Якби я була місяцем, я б була... квітнемЯкби я була днем тижня, я б була... понедлкомЯкби я була порою доби, я б була... ніччюЯкби я була планетою, я б була... землеюЯкби я була морською істотою, я б була... дельфіномЯкби я була напрямком, я б була... Заходом Якби я була меблями, я б була... ліжкомЯкби я була рідиною, я б була... кавоюЯкби я була деревом, я б була... сакуроюЯкби я була пташкою, я б була... лебідкоюЯкби я була квіткою, я б була... макомЯкби я була погодою, я б була... дощемЯкби я була музчним інструментом, я б була... дримбоюЯкби я була твариною, я б була... цуценямЯкби я була кольором, я б була... червонимЯкби я була звуком, я б була... агуканням немовлятиЯкби я була стихиею, я б була... вогнемЯкби я була піснею, я б була... "I will always love you"Якби я була місцем, я б була... безлюдним островом Якби я була смаком, я б була... шоколадомЯкби я була запахом, я б була... ароматом тіла коханогоЯкби я була словом, я б була... "мама" Якби я була частиною тіла, я б була... губамиЯкби я була числом, я б була... 1цікаво придумано..сподобалось себе асоціювати...
Tolik_lt Опубліковано 29 Червня, 2010 в 09:30 #7 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 09:30 Як у вас тут гарно.... А у мене шось асоціації кульгають Все по Фройду... а ну ка, а ну ка...
erica Опубліковано 29 Червня, 2010 в 11:47 #8 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 11:47 Як у вас тут гарно.... А у мене шось асоціації кульгають Все по Фройду... а ну ка, а ну ка... Для чого вам чужі таракани, пане Анатолій
Tolik_lt Опубліковано 29 Червня, 2010 в 11:56 #9 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 11:56 Як у вас тут гарно.... А у мене шось асоціації кульгають Все по Фройду... а ну ка, а ну ка... Для чого вам чужі таракани, пане Анатолій патаму шо зі своїми я уже знаком
Kusya Опубліковано 29 Червня, 2010 в 12:01 #10 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 12:01 Якби я була місяцем, я б була... нічною зіркоюЯкби я була днем тижня, я б була...вихіднимЯкби я була порою доби, я б була...вечоромЯкби я була планетою, я б була... МарсемЯкби я була морською істотою, я б була...іхтіандроюЯкби я була напрямком, я б була... східнимЯкби я була меблями, я б була...з натурального дереваЯкби я була рідиною, я б була... мартініЯкби я була деревом, я бы была... вічно квітнучимЯкби я була пташкою, я б була... папугоюЯкби я була квіткою, я б була... орхідеєюЯкби я була погодою, я б була... літньою прохолодою серед спекотного дняЯкби я була музчним інструментом, я б була... арфаЯкби я була твариною, я б була... лисицеюЯкби я була кольором, я б була...червонимЯкби я була звуком, я б була... шумом вітруЯкби я була стихиею, я б була...водоюЯкби я була піснею, я б була... рок-баладоюЯкби я була місцем, я б була... гірським джереломЯкби я була смаком, я б була... перчинкоюЯкби я була запахом, я б була... ванілі Якби я була словом, я б була... радість Якби я була частиною тіла, я б була... вушкомЯкби я була числом, я б була... 5
MOTOROLLLA Опубліковано 29 Червня, 2010 в 14:23 #11 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 14:23 Якби я була місяцем, я б була... березнемЯкби я була днем тижня, я б була... неділеюЯкби я була порою доби, я б була... ранкомЯкби я була планетою, я б була... СонцемЯкби я була морською істотою, я б була... КтулхуЯкби я була напрямком, я б була... вверхЯкби я була меблями, я б була... скринеюЯкби я була рідиною, я б була... молокомЯкби я була деревом, я бы была... дубомЯкби я була пташкою, я б була... орломЯкби я була квіткою, я б була... піономЯкби я була погодою, я б була... грозоюЯкби я була музчним інструментом, я б була... барабаномЯкби я була твариною, я б була... кішкоюЯкби я була комахою, я б була... ... не булабЯкби я була кольором, я б була... червонимЯкби я була звуком, я б була... барабанной дробьюЯкби я була стихиею, я б була... вогнемЯкби я була піснею, я б була... маршемЯкби я була місцем, я б була... центром ВсесвітуЯкби я була смаком, я б була... гіркоюЯкби я була запахом, я б пахла, як кусень шинки після довгого посту)Якби я була словом, я б була... егоїзмЯкби я була частиною тіла, я б була... головоюЯкби я була числом, я б була... 9
NowhereGirl Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:50 #12 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:50 Якби я була місяцем, я б була... липнемЯкби я була днем тижня, я б була... понеділкомЯкби я була порою доби, я б була... ніччюЯкби я була планетою, я б була... МісяцемЯкби я була морською істотою, я б була... дельфіномЯкби я була напрямком, я б була... вперед ))Якби я була меблями, я б була... шкіряним крісломЯкби я була рідиною, я б була... кавоюЯкби я була деревом, я бы была... сосноюЯкби я була пташкою, я б була... соколомЯкби я була квіткою, я б була... георгіноюЯкби я була погодою, я б була... дощемЯкби я була музчним інструментом, я б була... оргАномЯкби я була твариною, я б була... кішкоюЯкби я була комахою, я б була... осоюЯкби я була кольором, я б була... чорнимЯкби я була звуком, я б була... блюзомЯкби я була стихиею, я б була... водоюЯкби я була піснею, я б була... не знаюЯкби я була місцем, я б була... пляжем біля моряЯкби я була смаком, я б була... гіркоюЯкби я була запахом, я б пахла свіжістюЯкби я була словом, я б була... свободаЯкби я була частиною тіла, я б була... головоюЯкби я була числом, я б була... 4
Ayame Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 10:56 #13 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 10:56 Якби я була місяцем, я б була... травнемЯкби я була днем тижня, я б була... суботоюЯкби я була порою доби, я б була... вечоромЯкби я була планетою, я б була... незнайденоюЯкби я була морською істотою, я б... не випливала на поверхнюЯкби я була напрямком, я б була... за вітромЯкби я була меблями, я б була... в куточкуЯкби я була рідиною, я б була... фруктовим чаємЯкби я була деревом, я б була... горіхомЯкби я була пташкою, я б була... лісовоюЯкби я була квіткою, я б була... ірисомЯкби я була погодою, я б була... зливоюЯкби я була музчним інструментом, я б була... фортепіаноЯкби я була твариною, я б була... дикою кішкоюЯкби я була комахою, я б була... світлячкомЯкби я була кольором, я б була... коричневимЯкби я була звуком, я б була... шумом вітру і дощуЯкби я була стихиею, я б була... не руйнівноюЯкби я була піснею, я б була... ємоційноюЯкби я була місцем, я б була... потаємнимЯкби я була смаком, я б була... солодкоюЯкби я була запахом, я б пахла лісомЯкби я була словом, я б була... peaceЯкби я була частиною тіла, я б була... ємоцієюЯкби я була числом, я б була... 7
talja Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 11:15 #14 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 11:15 Якби я була місяцем, я б була... липнемЯкби я була днем тижня, я б була... п"ятницеюЯкби я була порою доби, я б була... ніччюЯкби я була планетою, я б була... ЗемлеюЯкби я була морською істотою, я б була... китомЯкби я була напрямком, я б була... впередЯкби я була меблями, я б була... столомЯкби я була рідиною, я б була... водоюЯкби я була деревом, я бы была... дубомЯкби я була пташкою, я б була... голубомЯкби я була квіткою, я б була... орхідеєюЯкби я була погодою, я б була... грозоюЯкби я була музчним інструментом, я б була... арфоюЯкби я була твариною, я б була... тигрицеюЯкби я була кольором, я б була... червонимЯкби я була звуком, я б була... крикомЯкби я була стихиею, я б була... вогнемЯкби я була піснею, я б була... про любовЯкби я була місцем, я б була... гороюЯкби я була смаком, я б була... солоноюЯкби я була запахом, я б була... корицеюЯкби я була словом, я б була... "незалежність"Якби я була частиною тіла, я б була... очимаЯкби я була числом, я б була... 8
Zerotul Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 12:09 #15 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 12:09 Если б море было пивомстал б дельфином я б красивымесли б море было водкойстал бы я подводной лодкой
oldspice Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 14:19 #16 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 14:19 Все могу понять, кроме этого: "Якби я була меблями..."
Regina Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 01:50 #17 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 01:50 Якби я була місяцем, я б була... серпнемЯкби я була днем тижня, я б була... середоюЯкби я була порою доби, я б була... ніччюЯкби я була планетою, я б була... плутономЯкби я була морською істотою, я б була... дельфіномЯкби я була напрямком, я б була... півднемЯкби я була меблями, я б була... офісним крісломЯкби я була рідиною, я б була... водоюЯкби я була деревом, я бы была... кленомЯкби я була пташкою, я б була... ворономЯкби я була квіткою, я б була... лілеєюЯкби я була погодою, я б була... морозомЯкби я була музчним інструментом, я б була...бас-гітароюЯкби я була твариною, я б була... кицькоюЯкби я була кольором, я б була... чорнимЯкби я була звуком, я б була... шелестом дощуЯкби я була стихиею, я б була... водоюЯкби я була піснею, я б була... одоюЯкби я була місцем, я б була... пляжемЯкби я була смаком, я б була... солодкимЯкби я була запахом, я б була... східнимЯкби я була словом, я б була... свободаЯкби я була частиною тіла, я б була... очимаЯкби я була числом, я б була... 5
Юлямпочка Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 20:36 #18 Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 20:36 а я коза і козеріг з усіма витєкающіми. Так шо вот... Як я можу бути смаком, запахом і цифрою... я знаю, яка я частина тіла... стидно признацця, но рідна систра зве мну жопою .
Ayame Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 22:26 #19 Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 22:26 "Так шо вот... Як я можу бути смаком, запахом і цифрою..." так само як і козою і козерогом просто спробуй уявити іншу реальність, це може бути весело якщо вмієш уявляти неможливе. це своєрідна відповідь на ствердження "нельзя впихнуть невпихуемое"
Sub_Sys Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 02:15 #20 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 02:15 Тільки дівчата набрались сміливості викласти результати ))
Юлямпочка Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 09:01 #21 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 09:01 коза з козерогом - це давні традиції, народження під певною комбінацією зірок. Я ж не уявляю себе істотою о чотирьох копитах з рогами. А цифра - це абстрактне поняття. Як з ним можна асоціювати щось, крім цифри?
Ayame Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 11:59 #22 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 11:59 для мене знаки зодіаку те саме що для тебе асоціювання з цифрами... я не розумію як впливає на долю людини планета або скупчення їх, якщо на мене не впливає звичайна зміна атмосферного тиску. давні традиції це ще не факт що правильне твердження. я не знаю як тобі пояснити, просто це асоціювання це гра фантазії і не більше.
Tolik_lt Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 13:11 #23 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 13:11 якщо на мене не впливає звичайна зміна атмосферного тиску ну какіє ваши годи..всьо єщьо впєрєді
Tolik_lt Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 13:52 #24 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 13:52 ' timestamp='1292161489' post='1052266263'] ну тут народ у цьому топіку таки шось та покурює... і тільки Юлі "вєщєств" не хватило, і вона не змогла перетворитись на смак запах цифру
Юлямпочка Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 17:38 #25 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 17:38 та для мене і знак зодіаку ніц не визначає, просто вже за мене визначено день і час мого народження, я ж цього не вигадувала.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.