Перейти до змісту

яку кухню вибрати?

sajha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю проблему подобається ось ця кухня http://ridnimebli.sells.com.ua/product/157.aspx , але знайомі кажуть, що краще все таки брати дерево. Може в кого стоїть така то скажіть як вона в користуванні.

Опубліковано

Ну не знаю як скло на кухні буде себе вести. Мити його доведеться ледь не щотижня, бо до скла легле липне побутовий жир і пил.

В нас стоїть кухня Марта (Сокальські меблі з МДФ), поки жалітись нема на що. На цю кухню великий вибір шафчиків на майже будь-які розміри. А в нас на кухні ще й вентиляційноий короб є, то один з шафчиків довелось пиляти. така кухня нам обійшлась десь в 4500. Якщо замість плити ставити варочну поверхню, то вийде чуть дорожче.

post-2091-1277363637,92_thumb.jpg, post-2091-1277363704,71_thumb.jpg, post-2091-1277363751,52_thumb.jpg

А чисто дерев’яна кухня вийде ну дууууже дорого

Опубліковано

а смисл в дерев'яній кухні? я особисто його не бачу, платити в 2 рази дорожче за таку саму кухню...хоча, звичайно, на смак і колір...

Опубліковано

Якщо цікавить кухня з деревяним фасадом можу порадити підприємця, що возить їх з Польщі. Якість супер, ціни були помірні, є можливість добирати шкафи на вподобання. В мене стоїть уже 2 роки, стан нової. Коли шукав, то виготовлення на замовлення з дсп-фасадом виходило дорожче, ніж польська з деревяним фасадом.

Опубліковано

нехочеться взяти меблі на 2-3 роки,плівка може відлущуватись, бачили таку кухню, тому думаю, що може дорожче то краще буде, дерево ніби повинно стояти довго, а скло просто подобається, але ні в кого з найомих такої нема щоб подивитись що з нею через пару років буде

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...