Перейти до змісту

Чергове КИДАЛОВО!

Гість

Рекомендовані повідомлення

Stork, мені тебе жалко...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 130
  • Створено
  • Остання відповідь

Бидло так робить. А нормальні люди вирішують стосунки нормально, цивілізованим способом і вибачаються коли в чомусь були не праві. Я згідний вибачитись за тему, коли б людина вибачилася що порушила домовленість на 11:00.

Яке може бути вибачення, ти ж ще і на роботу ходив мою бившу і там щось наговорив наверно!!!

Так що вибачення вибач, неприймаються!

Так що ти погодився на зустріч поговорити по "мужскі", так що до зустрічі!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Stork, мені тебе жалко...

а мені обох:0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бидло так робить. А нормальні люди вирішують стосунки нормально, цивілізованим способом і вибачаються коли в чомусь були не праві. Я згідний вибачитись за тему, коли б людина вибачилася що порушила домовленість на 11:00.

Яке може бути вибачення, ти ж ще і на роботу ходив мою бившу і там щось наговорив наверно!!!

Так що вибачення вибач, неприймаються!

Так що ти погодився на зустріч поговорити по "мужскі", так що до зустрічі!!!

Ще ніхто не вибачався поки. Якщо мені не зраджує пам"ять я домовився повернути тобі телефон і забрати свої гроші.

Якщо хочеш розібратись по "мужскі" як ти кажеш, і якщо ти нормальний чоловік то віддай нормально гроші, а я віддам тобі твій товар. А те що ти пропонуєш по телефону, це "дитинство". До чого ці погрози, я не розумію. Ти ж прекрасно знаєш що я звернуся в прокуратуру вразі нанесення мені тілесних ушкоджень. Хочу уточнити, що людина працює в правоохоронних органах, так що знайте шановний олл, хто нас охороняє. Так що завтра я сам тебе чекаю там де й домовились в 18:30.

У мене все, тему можна закривати щоб не флудити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как замечательно данная дискуссия смотрится в подветке : Торгівля: Різне (Барахолка) :) а по сути разговора, то самый лучший вариант встретится, провести обратный ченч мобила – бабло, и разойтись по своим сторонам, какой смысл чего то силой доказывать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Санта Барбара на борді=) або ''Напередодні великого Боксу''. Ось назва цієї цікавої теми!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

самый лучший вариант встретится, провести обратный ченч мобила – бабло, и разойтись по своим сторонам, какой смысл чего то силой доказывать?

пізно розходитись, всі сидячі місця вже заняті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема прикольна але Stork по ходу діла сиканув бо спочатку теми він рвав і метав, а потім почав спригувати на те що вік не той, що боїться тілесних ушкоджень, і зразу побіжить в прокуратуру як справжній стукач, на мою думку нада було почикати поки відбудеться манібек, а не бистро на борді створити тему і підпорчувати репутацію іншим.

На мою думку ksena55 мав повне право в свій ДН не відповідати на телефоні дзвінки(тим більше з різних номерів),а Stork бувши в лічці, ну просто так переживав за бабло шо не глянув, що в людини ДН.

Висновок: ksena55-віддає бабло(і вирішує "біть или не біть - вот в чом вапрос"), Stork-телефон(і може получить в око, щоб наступного разу не був крутим, ібо нефіг піднімати кіпіш і бігати по роботам до людини).

Бажаю мирно вияснити ситуацію :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..мне понравилось отношение АДМИНИСТРАЦИИ Форд-Клуба,когда так "заелись" два человека!! Они не остались в "стороне",присутствовали на "гарячей" встрече, и помогли разрулить всё СПОКОЙНО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема прикольна але Stork по ходу діла сиканув...

хотів би я побачити як хтось з "смєлих" махатиметься з тіпочком в формі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и что этот топик делает в толксах?? перенес в торговлю

..хм:huh:... може, той во...:unsure: знову перенести....?? ... на цей раз у флейм..:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жду результатов :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И немного оффтопа. А хотелось, собственно, увидеть само яблоко раздора, у кого сейчас на данный момент мобила ? Выложите фоты,. Поглядим, за что там отдавать двести рубасов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тіпочок у формі- класне поганяло:smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема прикольна але Stork по ходу діла сиканув бо спочатку теми він рвав і метав, а потім почав спригувати на те що вік не той, що боїться тілесних ушкоджень, і зразу побіжить в прокуратуру як справжній стукач, на мою думку нада було почикати поки відбудеться манібек, а не бистро на борді створити тему і підпорчувати репутацію іншим.

На мою думку ksena55 мав повне право в свій ДН не відповідати на телефоні дзвінки(тим більше з різних номерів),а Stork бувши в лічці, ну просто так переживав за бабло шо не глянув, що в людини ДН.

Висновок: ksena55-віддає бабло(і вирішує "біть или не біть - вот в чом вапрос"), Stork-телефон(і може получить в око, щоб наступного разу не був крутим, ібо нефіг піднімати кіпіш і бігати по роботам до людини).

Бажаю мирно вияснити ситуацію :friday:

Покажи мені де це я так тут рвав і метав, я просто питав як мені знайти його. Погроз ніяких не було. В лічці в нього зовсім інший день народження ніж є насправді і я його вчора дивився. На борді я не бистро створив тему, читай уважно, я чекав 2 дні. І якщо б людина морозилась далі, я б знайшов спосіб його провчити. Оскільки людина дала про себе знати, я просто хочу щоб він віддав гроші і спростую свою тему про кидал, а вже його справа вибачатись з 2 дневний аут чи ні. Провчити - не значить бити. На його роботі я просто сказав що людина загубила телефон, а я знайшов, хочу повернути. запитав як звати, номер.

Кажеш мав право не брати трубку. А мав право нарушити пацянячий договір? Якби я домовився з людиною мені б день народження не помішало перезвонити і перенести зустріч.

Я не ссиканув, ще не таке бувало. Я нормально завтра прийду на зустріч, причому сам. Але я не розумію чого я маю битись з ним, що це змінить? Щоб потім він написав заяву що я напав на людину в формі. Щоб він мені пальнув із штатної зброї? Вибачте, я звик виясняти непорозуміння іншим способом. Так шо кіна не буде. Ще раз повторюю, мені потрібно тільки моє, хай це буде навіть одна гривня. Якщо Ксені не терпиться розім"яти кулаки, то на роботі у нього проводять тренування, навіть із зброєю, так що я думаю там він може задовільнитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати. Если рандеву будет достаточно красочное и интересное, ну.. там сломанные руки - ноги, выбитые зубы, присутствие ОМОНа и прочая атрибутика разборов между «крутыми пациками», то цена телефона может существенно повысится, так как он был виновником торжества )))))) если в жарком бою сабж не погибнет мученицкой смертью, его смело можно опять выставлять на рынок  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И немного оффтопа. А хотелось, собственно, увидеть само яблоко раздора, у кого сейчас на данный момент мобила ? Выложите фоты,. Поглядим, за что там отдавать двести рубасов

Телефон у мене, завтра я йому віддам, а це вже його справа, викладати його фото чи ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покажи мені де це я так тут рвав і метав

вот, из первого поста:

Якщо хтось мав з ним справу і знає як і де його провчити, пиво з мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня чёт похожее было в 5 классе из-за Дональда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інфармация к размишлєнію.. :unsure:

ksena555 Профиль

29 лет

День рождения:

Январь 24, 1981

висновок:

або правильно вводити дату народження, або не спригувати на "так званий" ДН, імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для ти хто не уважно читає:

1) День перший 18:00 взяв на манібек.

2) Зранку мав повернути якщо не підійде.

3) В той же вечір написав у лічку що не підійшов.

4) День другий. Зранку позвонив. Не бере трубу.

5) Перезвонив після обіду, сказав на вечір на 18 зустрітись.

6) Не зустрівся, сказав шо за містом, переніс на 21 год і сказав що перезвонить.

7) Не перезвонив. Я набрав. Домовились на 23 і що він перезвонить.

8) Не перезвонив. Я набрав. Сказав на завтра на 11 ранку.

9) День третій. З 11 ранку до 22 повний ноль при тому що юзер на борді був цілий день онлай і отримував приватні повідомлення.

10) Лише на другий день ввечері майже в 22:00 я створив цю тему, тому що закрались сумніви що поверну телефон.

11) Ще тоді я не знав про д/н і на борді написана зовсім інша дата.

12) І конкретно нікого мудаком не називав. а запитав де тема про мудаків, до якої я його ще не вніс.

13) Попросив людей допомогти знайти людину, жодного разу не образивши нікого.

Питання до умніків. Скільки я ще мав чекати, коли усі факти були схожі на кидалово? Якби тільки телефон не брав то я ще б повірив що забув десь. Але онлайн на борді є другим фактом і адмін це може перевірити. Так що всі дуже розумні за столом з клавіатурою. А чого це я мав втрачати 200 грн. Мені є куди їх подіти і так. Корона з нього не спала, сам винен. Можна було нормально мені позвонити і відкласти зустріч, я ж теж людина і зрозумів би.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если кратко проанализировать ситуацию, то неправ Stork, из топикстартера чётко видно, что ksena555 просто исчез на достаточно непродолжительное (!!!) время, уважительных причин для этого более чем достаточно, да и неуважительных тоже. Но не провентилировав ситуацию, топикстартер кинул серьёзную предьяву, обозвав мудаком и кидалою. Если бы это он сказал по ходу пьесы, тоесть в последующих разбирательств на ветке, ещё можно бы было как то понять причину. Но не в стартовом же посте. имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покажи мені де це я так тут рвав і метав

вот, из первого поста:

Якщо хтось мав з ним справу і знає як і де його провчити, пиво з мене

Це називається рвав і метав? ))))) якби рвав і метав це б звучало так :"Покажіть мені ту с%ку, і я його порву гада, одною рукою задавлю". Провчити можна різними способами. Ндіюсь тепер Ксена зробив висновок і до наступних клієнтів буде ставитись більш поважно, а не забивати болт на 2 дні. А може я в Луцьку тільки на один день? Чого я маю 2 дні чекати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) День перший 18:00 взяв на манібек.

2) Зранку мав повернути якщо не підійде.

ну все, браток - ты попал...

теперь это уже твой телефон...

:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если кратко проанализировать ситуацию, то неправ Stork, из топикстартера чётко видно, что ksena555 просто исчез на достаточно непродолжительное (!!!) время, уважительных причин для этого более чем достаточно, да и неуважительных тоже. Но не провентилировав ситуацию, топикстартер кинул серьёзную предьяву, обозвав мудаком и кидалою. Если бы это он сказал по ходу пьесы, тоесть в последующих разбирательств на ветке, ещё можно бы было как то понять причину. Но не в стартовом же посте. имхо

Дай цитату де я його так назвав? І ще раз повторюю, грошей ще й досі не повернено, і ще не факт що повернуться, розберись нормально в ситуації. Кажу ж , обвинувачення спростую, якщо доведе що він нормальний продавець. Я що телепат щоб догадуватись про його "уважительные причини" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...