Перейти до змісту

Продається кав'ярня !

maluj

Рекомендовані повідомлення

Продається діюча кав'ярня в орендованому приміщенні 15000 у.о.

Звертатись за телефоном:

0673321005 - з 8:00 до 20:00 год.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бізнес, який приносить прибуток, навряд чи продавали б :blush:

З.І. Думки в голос

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Думки в голос

Чому ти так кажеш? Продається абсолютно все, навіть бізнес із рентабельністю в кучу відсотків річних...

Просто на все своя ціна... А при відповідній ціні можна продати і навіть безцінні речі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Думки в голос

Людині аби поговорити! Хоча б за номером зателефонувала, взнала б причину продажу, та й взагалі чи щось я сумніваюсь у тому що цій людині така тема цікава! Не потрібно показувати свою некомпетентність і ляпати всякі дурниці!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот я Scorpio поддержу ..... только в другом контексте. Ну неужели нельзя дать больше информации??? А??? Или для того чтобы узнать хотябы в каком районе нам нужно звонить??? Ну тогда давайте будем давать объявления типа: "Друг продаёт за 1гривню --- звоните ему тел. 0хх-aaa-bb-cc". Какого хрена. Ты был бы рад 200звонкам в день с вопросом: "А где продаётся кавярня ....... ага спасибо"???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так-так, місцезнаходження хоча б вкажіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот я Scorpio поддержу ..... только в другом контексте. Ну неужели нельзя дать больше информации??? А??? Или для того чтобы узнать хотябы в каком районе нам нужно звонить??? Ну тогда давайте будем давать объявления типа: "Друг продаёт за 1гривню --- звоните ему тел. 0хх-aaa-bb-cc". Какого хрена. Ты был бы рад 200звонкам в день с вопросом: "А где продаётся кавярня ....... ага спасибо"???

Щановні панове, я перепрошую, але немає моєї вини в тому як подане оголошення!!! Як керівництво попросило подати, такий текст я і подав! І справді, не треба розводити балаган в темі, кого цікавить пропозиція - будьте певні - та людина подзвонить!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непонятно что. Продавать не указывая даже район хотя бы - це нонсенс. Интересно было бы встретить чела, которого заинтересовало то, что находится невесть где.............не буду разводить полемику(тут и без меня "забомбили")........оставлю далее без комментариев..........Удачной продажи :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щановні панове, я перепрошую, але немає моєї вини в тому як подане оголошення!!! Як керівництво попросило подати, такий текст я і подав! І справді, не треба розводити балаган в темі, кого цікавить пропозиція - будьте певні - та людина подзвонить!!!

Є правила форуму, і, кагбе, нам всерівно як тебе просили. Пришел в город одноглазых - закрой один глаз. (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні! У Луцьку кавярня!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є правила форуму, і, кагбе, нам всерівно як тебе просили. Пришел в город одноглазых - закрой один глаз. (с)

На счёт города одноглазых круто подметил :friday::ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні! У Луцьку кавярня!

Луцк делится на Центр, Ст.город и прочие районы. Наверно кавярня находится на

ул.Трункина возле химчистки - это самый густонаселённый район.

Центр и Там-Тамовский район "отдыхают"

Карта-онлайн тута: http://kartaonline.com/ru/uk-city/307-%D0%BB%D1%83%D1%86%D0%BA

Координаты: 50°44'11.99"С ; 25°22'24.44"В

:0003:

Простите за сарказм и догадки. :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую вельмишановний за те що ділетесь інформацією про те де можна знайти карту Луцька ( цілий рік шукав, не міг знайти ) :D Певно пан ще і географ, знає що таке широта і висота!!! 50°44'11.99"С ; 25°22'24.44"В :0123:

Мені той сарказм вшистко єдно! Кав'ярня продана, тему закрито!!!

Адміна прошу закрити тему!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую вельмишановний за те що ділетесь інформацією про те де можна знайти карту Луцька ( цілий рік шукав, не міг знайти ) :D Певно пан ще і географ, знає що таке широта і висота!!! 50°44'11.99"С ; 25°22'24.44"В :0123:

Мені той сарказм вшистко єдно! Кав'ярня продана, тему закрито!!!

нє, ми тільки знаєм що таке широта і довгота ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оффтоп:

Кавярня, а точнее - оборудование кавярни продано Андрусику. Находится кавярня в ТЦ Варшавсткий на правах аренды :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оффтоп:

Кавярня, а точнее - оборудование кавярни продано Андрусику. Находится кавярня в ТЦ Варшавсткий на правах аренды :friday:

Ух ти які ми розумні!!!!!!

Модератори прошу закрити тему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продали "Коффеїн"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...