Перейти до змісту

Потрібна порада

SaniaM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Придлагають NOKIA TVE71 за 1600 був у користування 2 місяці, стоїть брати чи ні???

хто що знає про цей девайс відпишіться???

post-5448-1277063806,82_thumb.jpg

Опубліковано

Замовити з Китаю $70 + доставка + довго чекати. Полазь по сайтах і все сам зрозумієш. В якомусь з лотків біля місяця назад бачив нову за 1200 грн, але де саме не згадаю. Машинка в принципі непогана, але дуже швидко витираються кнопки, проблеми з Java, як і у всіх китайців. Порівняння з Nokia не зовсім підходять, т.я. тут 2 сімки + тівілайзер, що в Nokia до цього часу ще не було, хоча на кінець року планують випустити апарат з 2 сімками. Якщо хочеш більш точної поради, то визначся що саме ти хочеш від мобілки - зручність, надійність, якість зв'язку чи прибамбаси у вигляді TV, DualSIM, ToochScreen. І що саме тебе засмучує - ціна чи надійність і функціональність?

Опубліковано

Можешь купить у меня телепон BAREL новый на 2 сим карты , тоже с телевизором, более миниатюрный и качество исполнения на высоте , подробности есть в разделе продажа мобильных средств связи :) 1150гр.

Опубліковано

без обід, але це гівно, за яке і 1000 жалко.

І що з того що в ньому ТБ ресівер? Трохи побавишся і викинеш, бо зрозумієш яке гівно.

Краще вже візьми Самсунга дуоса сенсорного. Ціна нового не набагато вища, принаймні надійніше.

Опубліковано

Придлагають NOKIA TVE71 за 1600 був у користування 2 місяці, стоїть брати чи ні???

хто що знає про цей девайс відпишіться???

не стоїть. я 4-ох місячного самсунга і900віту 8гб взяв в максимальній компл за такі кошти

Опубліковано

:blink: ЗА 1600 !!!! :blink:

За такі гроші,я б Китайський телефон НІКОЛИ б не купив)))

Можна знайти і кращий варіант)

Краще добавити 500 грн. і купити айфон 2г 8гб він в 10000 раз кращий! :ok:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...