Перейти до змісту

Проїзд у 15-ках подешевшає

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні їдучи у маршрутці № 15 зустрів оголошення, що з 21.06 по 31.07 вартість проїзду у 15 та 15а становитиме для дорослих - 1,5 грн, а для дітей - 1 грн. Дрібничка, а приємно!

post-6584-1277041595,3_thumb.jpg

Опубліковано
в якості експеременту
що за експеремент? прибуток?

Експеримент, тому що хочуть спробувати переманити пасажирів від інших маршуток.

50 коп - різниця ніби невелика, але 10 поїіздок - вже 5грн.

тим більше у 15ках багато місця і їхати в принципі так само комфортно, як і в іншій маршрутці.

Напевно і приватники вступлять у цінову війну. Принаймі добре подумають! А запасу в них вистачає!

Хай живе ЗДОРОВА КОНКУРЕНЦІЯ ЗА ПАСАЖИРА!

Опубліковано

з такею заявою можливо й інші напрями маршруток будуть дешевшими, але і з іншої сторони подивитись скільки ж це людей буде стояти на зупинці щоб дочекатись дешевшого проїзду ну і відповідно у маршрутці будуть "оселедці"

Опубліковано

По-перше, 15-ки не усім підходять. По-друге, не всі знають і не знатимуть про нижчу вартість проїзду. По-третє, 15 досить часто ходять. По-четверте, не всі будуть цікавитися меншою вартістю проїзду. Тому збільшення пасажирів буде, але "оселедці у бочці", гадаю, не варто очікувати. Не забуваємо, що на маршрутах є ще й тролейбуси.

Але ініціатива правильна!

Опубліковано

ехал тут недавно 26а - тоже рупьписят. или он так и стоил?

26а - це ПАЗік? Наскільки я знаю, ці транспортні засоби за кількістю місць для сидіння чи за якою іншою причиною (можливо клас комфорту) відносять до іншої категорії. тому в них "потолок" вартості проїзду був низчий.

Опубліковано
не всі знають і не знатимуть про нижчу вартість проїзду
ну така мова піде швидко по місту, тим більше що реклама розміщена у маршрутці
Опубліковано

26а - це ПАЗік? Наскільки я знаю, ці транспортні засоби за кількістю місць для сидіння чи за якою іншою причиною (можливо клас комфорту) відносять до іншої категорії. тому в них "потолок" вартості проїзду був низчий.

Был нормальный "Богдан". Хотя вспомнил, что висела объява про перебои в графике по причине ремонта движка, так что может "Богдан" был на подмене у Пазика

Опубліковано

тоді 15-ки будуть рухатися зі швидкістю тролейбусів, а зупинятися для посадки/висадки пасажирів в 2-ва рази частіше...

Опубліковано

тоді 15-ки будуть рухатися зі швидкістю тролейбусів

ну це комплімент для них, бо тролейбуси зараз їздять швидше за 15-ки

Опубліковано

Сильно сумніваюсь в ефективності експерименту. Хіба що висновки давно заготовлені та будуть підгрунтям якихось рішень :unsure:

Опубліковано

З розмов з кондукторами можна зробити висновок, що експеримент з самого початку приречений. Липень взагалі досить провальний по пасажирах.

Опубліковано

Причина не в ціні, а в тому що за час довгого страйку люди вже відвикли від "пятнашок" і вивчили інші маршрути.

Опубліковано

Напевно осінню невдача з експериментом буде аргументом: "от бачите, ми знижували ціни, людей це не зацікавило. отже, ціна для лучан не важлива. Тому ми її піднімемо!"

Опубліковано

Пару днів назад їхали троє 15-кою. Сідаємо, платимо гроші. За звичкою по 2 грн. Кондуктор люб’язно нам розказала про експеримент, про зменшення вартості проїзду. Дала здачу, вручила квиточки і ... попросила повернути квиточки їй, коли будемо виходити. Який може бути результат такого "експерименту"?

Опубліковано

Пару днів назад їхали троє 15-кою. Сідаємо, платимо гроші. За звичкою по 2 грн. Кондуктор люб’язно нам розказала про експеримент, про зменшення вартості проїзду. Дала здачу, вручила квиточки і ... попросила повернути квиточки їй, коли будемо виходити. Який може бути результат такого "експерименту"?

А я сам виходячи з маршрутки віддаю білет, вони і так отримують зарплату із затримкою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...