Перейти до змісту

Інтернет магазин з недорогим інструментом

Deemon

Рекомендовані повідомлення

Не порахуйте за наглу рекламу, я особа не зацікавлена, і відкатів мені не дають :).

Виникла нещодавно потреба в такому вимірювальному інструменті як компресометр. Розпочав пошуки з "Формули", там за таку річ просили 240-260 грн, спробував щастя в магазинчику навпроти Автоколони, лише під замовлення і ціну орієнтовну в 210 грн сказали. Потім вирішив погуглити з ціллю дізнатися характеристики того ж таки компресометра. На очі попався харківський магазинчик mirinstrumenta. Ціна в ньому сподобалась, навіть дуже, просили 135 наших грошових одиниць. Заодно пройшовся по інших категоріях товарів, додав в корзину ще пару одиниць. Оформлення замовлення - елементарно. Через годину зателефонувала менеджер і повідомила про рахунок оплати, який відправила на мило. На наступний день після отримання коштів знову зателефонували, домовилися про доставку Новою Поштою, ще через день отримав бажаний інстумент, який був акуратно упакований в окремі коробки. Все ясна річ новеньке, в заводській консервації. За все про все разом з доставкою обійшлося куди дешевше луцьких цін.

Резюмую: цілком позитивні враження про магазин\наявність\швидкість роботи, кому потрібен слюсарний/столярний/автоінструмент чи садово-городній інвентар і таке інше - раджу у них пошукати.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайшов електронний штангенциркуль в україні за смішну ціну, дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку я цей штангель бачив найдешевше за 170 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...