Перейти до змісту

Де поділась Осєнь Навсєгда?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Щось мабуть я не дуже активно відвідував Борду, але вже давненько не бачу тут дєффочку під ніком Forever Autumn.

Хто знає, яка її доля? Ушла в монастирь? Обідилась на Борду і перейшла на форум Візора? Молнія попала в будинок і їй відрубали нет? Попала в немілость адмінам і ті прописали їй "баньку" для водолікування? 

Є підозра, що саме третє, виходячи з деяких особливостей поведінки :)

Тоді хотілося б дізнатися, за які прогрєшенія перед богами? :) Бо якось то всьо так тихо пройшло - без паніки, масових протестів/обговорень зник один з активних користувачів, навіть претендента на місс-Борда року ( вроді друге місце :) ) А може це просто червоний терор, як при Сталіні - приїхала машина, чєловєка увезли і всі згадки про нього постирали? ;)

І якщо це все таки "банька" - то на випробувальний термін, даби "осознать і переосмисліть" чи навсєгда?

Може пригрєшенія не такі страшні і можна вєрнуть чєловєка?

А то якось скучновато стало на Борді, більшість старожилів, в т.ч. модери дуже рідкі гості, або взагалі пропали... ті ж Yarchik, Plum, Vanus - де вони? Тіпа всьо гарно і красіво, але не вистачає драйву чи шо, словесних мордобоїв :))

Не то щоб я учасник фан-клубу Осєні, але ж вона робить якісь там двіжухи музичні і т.д., тіпа комсомолка і актівістка + просто часом поржати зі сленгу прикольно було чи підписи з цитатами з мого улюбленого БГ почитать :)

Коротше повідомляйте, хто там що в курсі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Ага, скучили, цукі! :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гы) Bartman спасет мир))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гы) Bartman спасет мир))

Ну да конечно. Я тут итак за вас всех и за нее отдуваюсь, рекламу леплю, потому что Осень забанили, а всем остальным влом что-либо постить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а остальниє це хто? це за кого ти так сильно перепрацьовуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а остальниє це хто? це за кого ти так сильно перепрацьовуєш?

Хочеш в нашу секту? Тільки після посвячення будеш знати відповіді на всі питання)))) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То Бартман

Была бы тут Осень тебе не пришлось бы так пахать ))))

А раз на то пошло ты сам на сборах вызвался, у меня есть сведетели ))))

Да и в общем скучно тут стало... я сам сюда залажу раз в пару недель потому что ничего не происходит... Эх были времена когда читая топики с коментами Осени можно было поправить себе настроение на неделю вперёд))))

Да Осень своенравня, и за словом в карман не полезет, иногда очень резко высказывает своё мнение, но зато в отличии от многих других она говорит что думает, а не поддакивает всеобщему мнению. Мда попахривает коммунизмом - тоталитаризмом, за моей памяти Осень банили наверное раз 5 и всё только потому что кому то было не угодно то, что и как она говорит... а жаль... хорошая альтернатива и контраст всем нам...

Не понимаю зачем делать форум если на нём нельзя высказывать своё мнение?

А то что кого то это не устраивает... Ну так дай адекватный ответ... нет конечно проще забанить... "Крассная королева кричит *ГОЛОВУ С ПЛЕЧ*"

Если вернут Осень то и на форум многие вернутся))))

Кстати Кудром БГ и мой любимы музыкант тоже ))))

З.ы. "с иронией в голосе" смешно... тему смотрят 13 человек а поддержали только 2...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та да без осені став просто форум...в якому стало просто одна політика, яка для мене не цікава і того скуфно....Єх перчінки не хватає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осень розбанят 1-го сентября☺☻

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і аж до 30 листопада

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.ы. "с иронией в голосе" смешно... тему смотрят 13 человек а поддержали только 2...

а що і кого підтримувати - не зрозуміло

00170d9a7c7d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і аж до 30 листопада

О_О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І де свобода слова ? Ех, зовсім скучним став форум... (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та по-моєму Борда стала звичайною дошкою оголошень - купи-продай-обміняй.

Рідко проскакують цікаві теми і повідомлення... СКУУУУЧНООО!!! Ну правильно, як то кажуть: "Я адмін начальнік - ти казьол, ти начальнік - я казьол". От і нема тут цікавого нічо((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінь в квартирі ФМ живе. Там шукайте. Якщо буває, то в інвізі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чьо підтримувати?) Кому треба, вона у того є. Для мене вона нікуда не пропала.) :g15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так хочеться, щоб повернули руденьку, трохи кіпішну і буйну, але таку веселу... Вона як сонечко тут сіяла, а вот взяли його і відключили від електрічества.....верніть, ну пжалуста, я буду слухатись і чемно себе поводити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось її нелюбить бо вона Хтосю недала....:------------))))

Какая осень в лагерях....

Бросаєт лістья на запретку....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так хочеться, щоб повернули руденьку, трохи кіпішну і буйну, але таку веселу... Вона як сонечко тут сіяла, а вот взяли його і відключили від електрічества.....верніть, ну пжалуста, я буду слухатись і чемно себе поводити

та ти і так себе зашибісь ведеш, нікакой матівації:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінь

Ти все чекаєш, день за днем чекаєш,

Твій погляд сповнени надій стражденних.

Ці дні зі світла зіткані, але зітхаєш,

Чекаючи криваву ніч, й рожденних

Під покровом її криваво-чорним — Дітей, зірок, що вилиті зі срібла,

Посвяченого кров'ю, і потворним

Тобі здається життєдайне світло

Це з моїх ран розбитих… Білими нитками

Там виткане Твоє ім'я, і досі

Ти від ночей чорнильних, я ж без тями

Від Твого дотику до крику, Осінь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ти і так себе зашибісь ведеш, нікакой матівації:)

у то так здається......ну дик можу ж вести себе по безпрєльськи.....))))як то кажуть в тихому омуті чорти водяться......такшо баїсь.

А поняла для борди мотивація іна, мда... це ж борда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та уже тут одна безпрєдєльнічала. а тепер оце жалкіє стєнанія групи паддєржкі:)да-да, всьо баном лєчім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та уже тут одна безпрєдєльнічала. а тепер оце жалкіє стєнанія групи паддєржкі:)да-да, всьо баном лєчім

ну значить багатьох вилічить ще в тому числі і мене.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та йопта... так вискажи сваї мислі канкрєтна, как Осінь, ми тєбя і вилєчім!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та йопта... так вискажи сваї мислі канкрєтна, как Осінь, ми тєбя і вилєчім!

Так в тому ж вся фішка, що вона в цьому плані єдінствінная......аа шо я так не вміююю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...