Перейти до змісту

Продам гуртом 7 ноутів стан невідомий.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

За штуку - явно ДУЖЕ дорого.

Хоча б параметри напиши.

За всі - то задешево.

Ціну написав за всі. Стан невідомий,тому що нема можливосьті перевірити,бо нема зарядок і вінчестерів.Один із них 4. IBM A30

Рабочий но имеет пароль на Биосе

Опубліковано

Нема часу возитися з ними.Хочу швидко продати,тому така ціна.Хто має час і бажаня нехай займаєтьця.

Опубліковано
бо нема зарядок і вінчестерів

Не помішали б фотки роз"ємів для HDD, бо в таких ноутах часто попадаються всякі хитрі перехідники ,яких потім ніде не знайдеш.

Опубліковано

Не помішали б фотки роз"ємів для HDD, бо в таких ноутах часто попадаються всякі хитрі перехідники ,яких потім ніде не знайдеш.

Заряки тільки привезли. Немає часу і бажаня возитися с фото розьємів.Фото і так виклав по максимуму.Зацікавлений домовитця про зустрічь і побачє все на

власні очі.

ціна універсальноі зарядки 145 гр.Продаю окремо.

Опубліковано

Розьєми ніякі не хитрі,а сатовські і айдешні под звичайний вінт 2.5

комплектація повна перехідникі шукати не треба там все Є.Сняті тільки вінти.

Оперативка,проци,ДВД приводи все на місці і стоіть де треба.

Опубліковано

скинь мобільний в лічку зацікавився поки ставлю резерв

Резерв за ZheNik.Тел скінув в приват.

резерв знімаю. Причина немає манібеку

Опубліковано

Доброго дня. Стан заліза невідомий, манібеку немає. На думці слідуюче: всі "букі" перепровірені, перебрані, визначена реальна вартість (Женя правий щодо ціни) і подано оголошення. В такому разі можна купити купу "трупіків". Якщо погодишся на 3-х денне юзання заліза я резервую (приїду - 50 грн. на бензин). Якщо "лажа" - 50 грн. на бензин, щоб привезти назад.

Опубліковано

Хто дає манібек на залізо яке невідомо чи робоче чи ні?

Потенційний покупець так само може поміняти щось, а потім повернути.

Або справді скидують по бросовій ціні щоб не возитись або перебраний мотлох.

Кому цікаво - треба їхати дивитись на місце.

Я колись давно так само в Володимирі купив ноут в темну - трохи повозився, але зробив.

Опубліковано

Я колись давно так само в Володимирі купив ноут в темну - трохи повозився, але зробив.

та нє це гон брати втьомну незнати шо, та то тупо хатяби 2 дня манібеку дав це вже шось стоїть а так нє того шо можебути шо всі ті ноути насмітнику окажуця і 2500 монабуде запити водою

Опубліковано

та нє це гон брати втьомну незнати шо, та то тупо хатяби 2 дня манібеку дав це вже шось стоїть а так нє того шо можебути шо всі ті ноути насмітнику окажуця і 2500 монабуде запити водою

Ноути я не розбирав і не перебирав. Тестуваня заключалося в підключені до блоку живленя. Один запустися,просить пароль на Біос інші не подають признаків зитя. Манібек на неробочі ноути не даю,тому і ціна така. Манібек даю тільки на робоче залізо.Якби я почав іми заніматися і робити то ціна буде зовсім інша.

Зовнішній стан на 4 +. Я так думаю матриці і проци опера там у всіх ноуті робочі.В разі незацікавленості покупців на протязі тиждня сніму лот с продажу і буду продавти по запчастинах но ціна тоді буде інша.

Опубліковано

Доброго дня. Стан заліза невідомий, манібеку немає. На думці слідуюче: всі "букі" перепровірені, перебрані, визначена реальна вартість (Женя правий щодо ціни) і подано оголошення. В такому разі можна купити купу "трупіків". Якщо погодишся на 3-х денне юзання заліза я резервую (приїду - 50 грн. на бензин). Якщо "лажа" - 50 грн. на бензин, щоб привезти назад.

Можешь приіхати і протесвтувати при мені. Я тобі дозволю розібрати пару ноутів і подивитися іх нутрощі на протізі години .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...