Перейти до змісту

Продам гуртом 7 ноутів стан невідомий.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1. dell Inspirion 1100

57an.jpg

56aq.jpg

52au.jpg

51al.jpg

2. dell inspirion 9100

63ak.jpg

66aac.jpg

3. dell Latitude

30am.jpg

26af.jpg

4. IBM A30

Рабочий но имеет пароль на Биосе

21arh.jpg

19ai.jpg

16ah.jpg

5. IBM T22

10ajfm.jpg

71695974.jpg

73704015.jpg

6. ICP

34abv.jpg

33ad.jpg

28ao.jpg

7. Tiny A360+

49as.jpg

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

За штуку - явно ДУЖЕ дорого.

Хоча б параметри напиши.

За всі - то задешево.

Ціну написав за всі. Стан невідомий,тому що нема можливосьті перевірити,бо нема зарядок і вінчестерів.Один із них 4. IBM A30

Рабочий но имеет пароль на Биосе

Опубліковано

Нема часу возитися з ними.Хочу швидко продати,тому така ціна.Хто має час і бажаня нехай займаєтьця.

Опубліковано
бо нема зарядок і вінчестерів

Не помішали б фотки роз"ємів для HDD, бо в таких ноутах часто попадаються всякі хитрі перехідники ,яких потім ніде не знайдеш.

Опубліковано

Не помішали б фотки роз"ємів для HDD, бо в таких ноутах часто попадаються всякі хитрі перехідники ,яких потім ніде не знайдеш.

Заряки тільки привезли. Немає часу і бажаня возитися с фото розьємів.Фото і так виклав по максимуму.Зацікавлений домовитця про зустрічь і побачє все на

власні очі.

ціна універсальноі зарядки 145 гр.Продаю окремо.

Опубліковано

Розьєми ніякі не хитрі,а сатовські і айдешні под звичайний вінт 2.5

комплектація повна перехідникі шукати не треба там все Є.Сняті тільки вінти.

Оперативка,проци,ДВД приводи все на місці і стоіть де треба.

Опубліковано

скинь мобільний в лічку зацікавився поки ставлю резерв

Резерв за ZheNik.Тел скінув в приват.

Опубліковано

скинь мобільний в лічку зацікавився поки ставлю резерв

Резерв за ZheNik.Тел скінув в приват.

резерв знімаю. Причина немає манібеку

Опубліковано

Доброго дня. Стан заліза невідомий, манібеку немає. На думці слідуюче: всі "букі" перепровірені, перебрані, визначена реальна вартість (Женя правий щодо ціни) і подано оголошення. В такому разі можна купити купу "трупіків". Якщо погодишся на 3-х денне юзання заліза я резервую (приїду - 50 грн. на бензин). Якщо "лажа" - 50 грн. на бензин, щоб привезти назад.

Опубліковано

Хто дає манібек на залізо яке невідомо чи робоче чи ні?

Потенційний покупець так само може поміняти щось, а потім повернути.

Або справді скидують по бросовій ціні щоб не возитись або перебраний мотлох.

Кому цікаво - треба їхати дивитись на місце.

Я колись давно так само в Володимирі купив ноут в темну - трохи повозився, але зробив.

Опубліковано

Я колись давно так само в Володимирі купив ноут в темну - трохи повозився, але зробив.

та нє це гон брати втьомну незнати шо, та то тупо хатяби 2 дня манібеку дав це вже шось стоїть а так нє того шо можебути шо всі ті ноути насмітнику окажуця і 2500 монабуде запити водою

Опубліковано

та нє це гон брати втьомну незнати шо, та то тупо хатяби 2 дня манібеку дав це вже шось стоїть а так нє того шо можебути шо всі ті ноути насмітнику окажуця і 2500 монабуде запити водою

Ноути я не розбирав і не перебирав. Тестуваня заключалося в підключені до блоку живленя. Один запустися,просить пароль на Біос інші не подають признаків зитя. Манібек на неробочі ноути не даю,тому і ціна така. Манібек даю тільки на робоче залізо.Якби я почав іми заніматися і робити то ціна буде зовсім інша.

Зовнішній стан на 4 +. Я так думаю матриці і проци опера там у всіх ноуті робочі.В разі незацікавленості покупців на протязі тиждня сніму лот с продажу і буду продавти по запчастинах но ціна тоді буде інша.

Опубліковано

Доброго дня. Стан заліза невідомий, манібеку немає. На думці слідуюче: всі "букі" перепровірені, перебрані, визначена реальна вартість (Женя правий щодо ціни) і подано оголошення. В такому разі можна купити купу "трупіків". Якщо погодишся на 3-х денне юзання заліза я резервую (приїду - 50 грн. на бензин). Якщо "лажа" - 50 грн. на бензин, щоб привезти назад.

Можешь приіхати і протесвтувати при мені. Я тобі дозволю розібрати пару ноутів і подивитися іх нутрощі на протізі години .

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...