Перейти до змісту

продам палатку

polik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаю палатку. якщо чесно не знаю яка, бо навіть не відкривав. 5 років лежала в гаражі.

якщо цікавить дзвоніть 097-481-88-98

Опубліковано

Пля, от що це за оголошення таке? Не знаю що продаю, не знаю, за скільки. Що за палатка, скільки місць, з якого матеріалу, коли зроблена, ким... Чи ти думаєш, як рибацька палатка, так до тебе зразу весь форум збіжиться купувати?

Топікстартера в баню, топік в треш!

Опубліковано

Топікстартера в баню, топік в треш! .....що це за фраза???? еееейй Ми в Україні!!!!!......бо я тебеточно в "Треш" ......))))))

попрошу Вас не понтуватися всякими такими фразами!!!! це Вам авторитету не додасть!!!!!

Опубліковано

Топікстартера в баню, топік в треш! .....що це за фраза???? еееейй Ми в Україні!!!!!......бо я тебеточно в "Треш" ......))))))

попрошу Вас не понтуватися всякими такими фразами!!!! це Вам авторитету не додасть!!!!!

При чому тут авторитет і понтування? Треба дотримуватись хоча б елементарних правил конференції і здорового глузду! Ви створили тему і примушуєте людей задавати 100 запитань, потім чекати, коли ж ви дасте на них відповідь. Це елементарно невічливо.

Опубліковано

визначіться з ціною... і не морочіть людям голову..... уважно почитайте умови форуму... бо надалі можете бути покарані((((((((((((((

Опубліковано

це ти не мороч голову!!! цікаво як ти збираєшся мене карати??? ))))) ти надіюсь не з тихщо у файні юкрайні??????? )))))

Палатка продана!!!!! Тема закрита!!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...