Grekus Опубліковано 3 Червня, 2010 в 11:59 #1 Опубліковано 3 Червня, 2010 в 11:59 Куплю матрас двохспальний розмір 1600х1900, ортопедичний, зима-літо.або порадьте де можна?т. 099 914 31 0сім. Саша
Grekus Опубліковано 4 Червня, 2010 в 11:59 Автор #2 Опубліковано 4 Червня, 2010 в 11:59 Куплю новий матрас. Невже нема на форумі нема продавців даних товарів, або хтось з форумчан купував собі. Відпмшіть.
uagav Опубліковано 4 Червня, 2010 в 13:24 #3 Опубліковано 4 Червня, 2010 в 13:24 В Луцьку майже в усіх меблевих магазинах.Власне я збираюсь з часом замовити тут: [email protected]Напиши - дадуть відповідь.Сайта не пам'ятаю, а пошта з відписки. Ціни більш-менш, якість, згідно опису теж так нічого. Вживу не бачив і не мацав.
snikey Опубліковано 4 Червня, 2010 в 13:52 #4 Опубліковано 4 Червня, 2010 в 13:52 В Луцьку майже в усіх меблевих магазинах.Власне я збираюсь з часом замовити тут: [email protected]Напиши - дадуть відповідь.Сайта не пам'ятаю, а пошта з відписки. Ціни більш-менш, якість, згідно опису теж так нічого. Вживу не бачив і не мацав.На Варшавці подивись, там де меблі ряд, багато виробників, і в ціні заодно зорієнтуєшся
S30 Опубліковано 4 Червня, 2010 в 14:07 #5 Опубліковано 4 Червня, 2010 в 14:07 м.Ківерці.Фірма "Тартак"Сам купував і непожалкував. Брав токож дітлахам двоярусне ліжко з матрасом (все їх виробництва).Якісно, шкидко і відносно недорого.Друзі, котрі брали там, також задоволені.Варто зїздити.Успіхів.
snikey Опубліковано 4 Червня, 2010 в 14:12 #6 Опубліковано 4 Червня, 2010 в 14:12 м.Ківерці. Фірма "Тартак" Сам купував і непожалкував. Брав токож дітлахам двоярусне ліжко з матрасом (все їх виробництва). Якісно, шкидко і відносно недорого. Друзі, котрі брали там, також задоволені. Варто зїздити. Успіхів. Мені казали, що в ківерцях все роблять на світі. Проте про матраси ще не чув скоріше за все, вони їх закуповують, а не виробляють, так як виробництво саме ортопедичних матрасів дуже дороге.
S30 Опубліковано 4 Червня, 2010 в 14:40 #7 Опубліковано 4 Червня, 2010 в 14:40 Мені казали, що в ківерцях все роблять на світі. Проте про матраси ще не чув скоріше за все, вони їх закуповують, а не виробляють, так як виробництво саме ортопедичних матрасів дуже дороге. Аха, а мені казали, що в озері Лох-Нес чудовисько водиться. Але воно там не живе. Його туди завозять для туристів. А ще мені"Бітли" неподобались. Правда я їх нечув, мені сусід по телефону наспівав (на правах ). Друже, без образ, але перш ніж щось стверджувати переконайтесь самі, а потім відписуйте свої умовиводи. В Тартаку матраси ВИГОТОВЛЯЮТЬ. І ніхто Вам незаборонить глянути на процес. Власне, Ви це і так побачите при виборі матеріалів та кольорів. Свій матрас я "грохаю" вже сьомий рік. Правда незабаром буду міняти, бо дитьо його використовувало як батут. Власне, рекламувати Тартак я незбираюся. Реклама йому і непотрібна. Принаймі моя. Хто захоче сам переконається і зробить свої висновки (негативні чи позитивні). Благо Ківерці під боком і зїздити не забере багато часу. А що стосується терміну "ортопедичний" і реклами по телебаченню, то маркетинг рулить .
uagav Опубліковано 4 Червня, 2010 в 16:17 #8 Опубліковано 4 Червня, 2010 в 16:17 Передивився сайт Тартака - всі матраси односторонні, а не зима-літо. А так ціни нормальні.
marko Опубліковано 4 Червня, 2010 в 17:40 #9 Опубліковано 4 Червня, 2010 в 17:40 А що стосується терміну "ортопедичний" і реклами по телебаченню, то маркетинг рулить . да ти шо . Мав я колись справу з Тартаком,пружині блоки не виходили і 2 роки в диванах.ХЗ партія така попала чи що. 2 Grekus напиши в приват підберу матрас
Yurec Опубліковано 6 Червня, 2010 в 07:01 #10 Опубліковано 6 Червня, 2010 в 07:01 Я представляю рівненське приване підприємство Бонато, яке займається виготовленням ортопедичних матраців та імпортує італійські ортопедичні подушки. і-меіл, який згадувався вище [email protected] належить мені. У нас справді є сайт, але він був на безкоштовній площадці,а орієнтовно з 10 червня ми запускаємо інтернет магазин Бонато ком Юа http://bonato.com.ua. Як власник магазину можу сказати, що на весь перелік продукції з нагоди відкриття буде надана знижка 10 %. Що стосується матраців, то всі вони у нас двосторонні, і я впевнений, що з такими ж технічними характеристиками і з такою ж кількістю слоїв, ви не знайдете матраців дешевше. Щодо пощупати - то у мене вдома є зразки, якщо бажаєте можу показати, плюс сам сплю на одній з наших моделей Кокос +. Доречі немовля моє, теж користується дитячим матрациком ТМ Бонато - Фані. За пів року користування нарікань немає. Доречі на всю продукцію гарантія 3 роки на наповнювачі і на пружинні блоки 20 років. В разі чого мій тел 0633522041, 0667113216, 0987075125. Якщо вас цікавить, чому не робимо представництво? А тому що тоді потрібно буде додати до ціни матраца вартість оренди складу і з/п працівникам. ОСь основні моделі,які ми виготовляємо , якщо сподобалося, то подзвоните, скажите, що з форума і я дам знижку вже 10%. Якщо хоачете скласти модельсамі, будь-ласка,дзвоніть, кажіть, що хочете, порахуємо Вам вартсіть. До вашого відома, ціна на матал пішла вгору, отже скоро ціни на матраци на пружинних блоках підуть у гору, тому раджу поспішити. П.С. небуду оцінювати продуцію Тартака, але був у знайомих вдома, і мав можливість посидіти на якомусь з їхніх матраців, про мене то замяка модель, хоча й з кокосом, бо пружини відчуваються під пятою точкою.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.