Перейти до змісту

продам Nokia 5800

restart2

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

стан на 5-. Чому з мінусом, бо на задній кришці є невеличкий коц. телефон купувався на початку вересня. стоїть 50 модифікована прошивка, налаштований гарміновський навігатор з новими картами. в комплекті зарядка, наушники з пультом, юсб кабель, диск з ові сют. коробка при переїзді нажаль не зберіглась. продаю так як купую цікавіший(Н97)

ціна 1800

post-3008-1275502289,42_thumb.jpg

Опубліковано

В понеділок зустрінемось, якщо твоя 5800 в порядку, то домовимось на вигідних для обох умовах.

Скинь свій номер в лічку.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

я не зрозумів запитання - ти питаєш чи стверджуєш? я думаю якщо будь-який телефон скупати, то він незовсім адекватно почне працювати!! звісно що від мілкого дощику він не перестане виключатись) якщо це тонкий натяк на те що він плавав - то якщо тобі мого слова мало(я лікар і до речей відношусь педантично) то ти можеш занести його в сервісний центр нокії, де тобі скажуть що він не розкручувався, а якщо ще заплатиш 50 грн., то тобі його розберуть і подивлятся на схему чи ще там шось і точно підвердять що він не був намочений!)

Опубліковано

а все я зрозумів,я просто зпитав,бо в тебе в описі пише,що він купався на початку вересня,тому я і запитую!

...і де це ти таке видивився????

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...