Перейти до змісту

Невже такі маштаби ?

Davids

Рекомендовані повідомлення

якщо йдеш на серйозне діло думаю не впадло буде під час підготовки до нього купити трубу і пакет леві за 200грн. а після діла фізично знищити щоб без слідів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу. А если в ней встроенная камера есть - ещё и видео можно смотреть

Ну кагбэ, неверить тебе - это одно :) Мы не так хорошо знакомы. А неверить человеку, который работает в 6-м отделе и причем давно и не на последних должностях, у меня оснований нет. Тем более, что он сам, на любых более-мение важных разговорах, вырубает мобилу и достает акуум. Параноя? Не думаю )

Не все технологии, что есть у органов - доступны простому народу и афишируются.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто не завжди ціль виправдовує засоби. Смисла тратити ресур на пошук апаратика за 100грн? А от коли апарати дорогі, то шукають і дуже легко.

В мене в 2004 вкрали, а в 2008 знайшли це притому що ціна апарата впала з 980грн до 380грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Параноя? Не думаю )

Не все технологии, что есть у органов - доступны простому народу и афишируются.

У стен тоже есть уши ;)

Объясни мне, каким образом можно запеленговать и снять аудиосигнал с выключенного телефона со вставленным аккумулятором? Напряжение подаётся на... BIOS (?), который обеспечивает работу встроенных часов. Минимальное напряжение. На то, чтобы заработал передатчик - его не хватит.

Проверка - положи телефон возле колонок и позвони на него. Сразу же услышишь помехи. Включи/выключи телефон возле колонок. В момент регистрации пойдут помехи. Положи выключенный телефон возле колонок - будет тишина. Вставь/достань аккумулятор из него - будет тишина.

Единственный вариант - это когда телефон побывал в том самом отделе и модернизировался до микропередатчика или диктофона - тогда да, опасно (и снятие батареи может не помочь, если источник питания автономный у внедрённого устройства).

Вырубает он его полностью лишь из-за того, что всех служащих в различных органах "слушают" свои же коллеги в целях выявления утечки информации. Паранойя - в большем или меньшем её проявлении :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тем более, что он сам, на любых более-мение важных разговорах, вырубает мобилу и достает акуум. Параноя? Не думаю )

Значит есть что скрывать, а еще работник 6-го отдела :)

А по сути думаю не то что нельзя прослушать телефон с акумом, нельзя и прослушать телефон включенный, ИМХО только когда чел разговаривает. Или это специально доработанный телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Афтар, ти точно впевнений, що мова йшла про квітень? Для довідки: зараз травень.

ЗІ. 16.04 - пт.

16.05 - нд.

так, вірно. Вибачаюсь, з навчанням геть голова мутна стала ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Тем более, что он сам, на любых более-мение важных разговорах, вырубает мобилу и достает акуум. Параноя? Не думаю )

Значит есть что скрывать, а еще работник 6-го отдела :)

А по сути думаю не то что нельзя прослушать телефон с акумом, нельзя и прослушать телефон включенный, ИМХО только когда чел разговаривает. Или это специально доработанный телефон.

Я десь в новинах недавно читав, що в США спецслужби можуть в любому телефоні включити мікрофон і слухати про все, що з тобою відбувається. І я вірю, що це не прикол, в кого є Соні Еріксон той знає, що в інеті можна знайти кучу прог, які по ВТ можуть отримати повний доступ до апарату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Davids: а чим то всьо закінчилось?....:unsure: або чи закінчилось взагалі..?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Урааа!!!!!!!!

У меня нокия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в кого є Соні Еріксон той знає, що в інеті можна знайти кучу прог, які по ВТ можуть отримати повний доступ до апарату.

Лише у випадку, якщо ти дятел і сам даси доступ, інакше - болт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в кого є Соні Еріксон той знає, що в інеті можна знайти кучу прог, які по ВТ можуть отримати повний доступ до апарату.

Лише у випадку, якщо ти дятел і сам даси доступ, інакше - болт.

Я знаю, але для більш-менш досвідченого хакера отримати доступ до апарату і без дозволу - не проблема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякі давні версії телефонів мали функцію функцію прослуховування приміщення - факт (Соні S-5, якщо не помиляюсь в назві. Довгий аппарат в сірому корпусі, зліва зверху ролик), і Alcatel'кі дешеві. По не документованій команді оператора. Звичайно ж, тільки тоді, коли апарат ввімкнений і в мережі :)

Не знаю, правда, чи ні, але в ті часи мусолилась тема, що нокія принципово не вводить такої функції.

Коли телефон вимкнений прослушка неможлива хоча б по тій причині, що "прийомо-передатчик" без живлення (якщо свідомо не змінена прошивка).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякі давні версії телефонів мали функцію функцію прослуховування приміщення - факт (Соні S-5, якщо не помиляюсь в назві. Довгий аппарат в сірому корпусі, зліва зверху ролик), і Alcatel'кі дешеві. По не документованій команді оператора. Звичайно ж, тільки тоді, коли апарат ввімкнений і в мережі :)

Не знаю, правда, чи ні, але в ті часи мусолилась тема, що нокія принципово не вводить такої функції.

Коли телефон вимкнений прослушка неможлива хоча б по тій причині, що "прийомо-передатчик" без живлення (якщо свідомо не змінена прошивка).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...