Перейти до змісту

Думав що лише в теорії і шанси маленькі.

Соромітник

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю питання в першу чергу до батьків, а потім вже до велосипедистів.

Купив малому (7 років) новенького велосипедика. Відразу в дворі почала утворюватися черга покататись. Я впринципі особливо не заперечував і казав щоб малий сам вирішував. Напрягало мене чомусь лише одне - якщо та дитина впаде і щось собі заподіє... чи не притягнуть мене до якогось штрафу чи суду ?

Думки в голову лізли тому що в мене сусідка на вчительку першого класу подала в суд за сексуальне домагання... німа слів. Люди телевізора надивляться і рублять гроші.

от думав-думав а сьогодні один балбєс розігнався і затис доупору передні гальма... рука заживе звичайно

Але от власне, чи були в нас випадки коли батьків притягали до суду (чи там штрафували) за те що якісь маленькі олені собі щось ломали на чужому байку ?

стосується саме дітей, з дорослими там попроще.

ну і друге, тепер до велосипедистів :) якщо задню перекідку завернуло аж поміж спиці - дорого обійдеться ремонт ? Сама перекидка то напевно вирівняється чи поміняється, але вигнуло і кріплення, а воно візуально міцне, так просто не вигнеш назад. Завтра фотку викладу, бо темно вже.

Опубліковано

ну і друге, тепер до велосипедистів якщо задню перекідку завернуло аж поміж спиці - дорого обійдеться ремонт ? Сама перекидка то напевно вирівняється чи поміняється, але вигнуло і кріплення, а воно візуально міцне, так просто не вигнеш назад. Завтра фотку викладу, бо темно вже.

аналогічна ситуація була в друга на ардісу (там його перекидка коштувала 18 грн по-моєму), то ми її акуратно молотком вирівняли (гнулася і руками, але молотком - рівніше) і на диво - вона працювала, була звісно косіша і зовсім не як нова, але принаймні навіть переключала. А кріплення гнули плоскогубцями...

Опубліковано

Кріплення, то я так розумію "петух"?

Вони для твого велосипеда мають бути змінні. Та і з велосипедом запасний мав би йти.

А по поводу того, що подадуть в суд, то ніхто малого не заставляв сідати на байк, можна навіть сказати, що він його в твого малого забрав, якщо прижме. Тепер можеш спокійно навчити малого апелювати прохачам тим, що вони без шолома/рукавичок...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...