Перейти до змісту

Продається модем

Romek71

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

f9247fd6a3c2.jpg

Терміново продається модем Callisto 821+R3 Опис http://homestore.com.ua/products/3453/

Модем б\в, але в ідеальному стані, причина продажу - переїзд на роботу в інше місто, виникла потребність придбання 3G модему.

Ціна 220 гривнів.

P.S. Товар не мій, товариш попросив зробити оголошення. Його контактний телефон 095 4249022 Руслан.

Опубліковано

ого :blink:

в сусудній темі придбав за 100.

А новий D-LINK 2500U в Луцьку вартує 205 гривень :smile-zachot:

Що саме Ви придбали у сусідній темі? Модем такої ж марки?

Опубліковано

не стоит всётаки равнять длинк к другим производителям... длинки ето зачастую дешевое, ненадежное Г...

Опубліковано

Саме так, абсолютно ідентичний модем з повною комплектацією (сплітер, шнури, книжечки тощо) б/в пів року.

Стан чудовий. Я не певен що ваш товар аж вдвічі кращий

З.І. Купувати цей девайс не збираюся, проте вважаю що ціни повинні бути адекватні.

Опубліковано

не стоит всётаки равнять длинк к другим производителям... длинки ето зачастую дешевое, ненадежное Г...

Проте саме цей девайс вже тричі проходив апаратну ревізію і користується гарним попитом, що підтверджує довіру покупців до нього.

А Іскрател (виробник "калік" калісто) точно не настільки кращий (перед Д-лінком користувався моделлю 821+ і зовсім не в захваті)

Опубліковано

200 гривнів

200 гривень! Гривня - вона жіночого роду. За 14 років можна було б і знати.

Згідний з Вами на всі 100%, але думаю розвивати демагогії навколо правильного написання такого "цінного" слова гривня - є недоречним в темі де йдеться про продаж конретної речі. Соррі за флуд)))) Удачі.

Опубліковано

Саме так, абсолютно ідентичний модем з повною комплектацією (сплітер, шнури, книжечки тощо) б/в пів року.

Стан чудовий. Я не певен що ваш товар аж вдвічі кращий

З.І. Купувати цей девайс не збираюся, проте вважаю що ціни повинні бути адекватні.

Особисто я з Вами повністю солідарний на рахунок ціни, але ціну не я ставив, а мій знайомий. Зваживши всі коментарі приведені вище і проконсультувавшись з господарем модему - ціна модему буде становити 120 гривень

Опубліковано

Особисто я з Вами повністю солідарний на рахунок ціни, але ціну не я ставив, а мій знайомий. Зваживши всі коментарі приведені вище і проконсультувавшись з господарем модему - ціна модему буде становити 120 гривень

Куплю, постав в резерв.

Опубліковано

як гарно продавався мій модем.....доречі в "алло" напроти перлини він стоїть красавец за ціною аж 250 грн,(мій в негіршому стані і повному коплекті)модем продано але де ж правда на світі???

Опубліковано

як гарно продавався мій модем.....доречі в "алло" напроти перлини він стоїть красавец за ціною аж 250 грн,(мій в негіршому стані і повному коплекті)модем продано але де ж правда на світі???

Правда в тому, що в Алло "новий" і там 15% націнка для роздрібу (на засоби зв'язку, в т.ч. модеми) = реальна ціна нового модему 210 грн, а у Вас бе/у = -30% (і більше залежно від стану) від нового = 140 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...