Перейти до змісту

Население России. Статистика, факты, прогнозы.

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Вже не раз піднімалась така темка і викладались схожі чимось статті, але не зміг обійти її стороною, бо деякі факти я взнав вперше. Вороги України скажуть що в нас те ж саме, а може й гірше, сперечатись не буду, бо в статті мова не про Україну, а про Росію. Отож, п'ємо чайку, читаємо і насолоджуємось.

Пазітіфф

в статті ряд найновіших даних

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, а хулі вони тебе так гребуть?чи у сусіда корова здохла, і то Ромчику приємно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от і я думаю хулі вони мене гребуть, краще б зайнялись собою

Легша форма подачі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рома, а хулі вони тебе так гребуть?чи у сусіда корова здохла, і то Ромчику приємно?

Tolik_lt, мені позиція romaxa11 є зрозумілою. Росіяни в своїй пропаганді щодо України, а особливо останнім часом, показують як погано живеться в Україні, а самі, тим часом, не бачать бревна в своєму оці. Тому, нехай спочатку розберуться в себе, а потім вказують як нам жити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 2008 году в России было продано: более пятисот тысяч бейсбольных бит, три бейсбольных мяча и одна бейсбольная перчатка.

не хілі в них бейсбольні команди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 2008 году в России было продано: более пятисот тысяч бейсбольных бит, три бейсбольных мяча и одна бейсбольная перчатка.

romaxa11, це, мабуть, новий метод тренування у бейсбол. "Умом Россию не понять". Забув? :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Умом не понять геніїв, які забувають про економічні чинники, чи може по відношенню до Росії вже всі країни ввели ембарго?

Ви такі ж самі як і вони. "Ваш google" находить сайти з підтвердженням вашої теорії і ви спішите оголосити про це на весь світ, бо вони сліпці...

З.І. Ромаха, перший лінк не відкрився (з 3-ї спроби)- це його ФСБшники мабуть прикрили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Умом не понять геніїв, які забувають про економічні чинники, чи може по відношенню до Росії вже всі країни ввели ембарго?

Ви такі ж самі як і вони. "Ваш google" находить сайти з підтвердженням вашої теорії і ви спішите оголосити про це на весь світ, бо вони сліпці...

З.І. Ромаха, перший лінк не відкрився (з 3-ї спроби)- це його ФСБшники мабуть прикрили.

Твій стьоб (який ледь не в кожному твоєму пості) зрозумілий, Mr. Ves. Ти мабуть формував цей стьоб довгими та наполегливими роками? Тільки твій стьоб , в більшості випадків, межує з цинізмом по відношенню до всього.

Які економічні чінники? Це ти про країну, яка тримається суто на вуглеводневих корисних копалинах? Історія розставить усе на свої місця. Країна мусить щось виробляти (зокрема, ІТ-технології), а не тільки на корисних копалинах триматися. Подивимось, коли дефолт дістане Газпром, то як Росія буде себе почувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вуглецеві, а вуглеводневі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І дійсно, якщо набрати в будь-якому пошуковику: "Россия занимает место в мире"...

Самогубства, споживання героїну, навмисні вбивства і т.п. і т.д....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І дійсно, якщо набрати в будь-якому пошуковику: "Россия занимает место в мире"...

Самогубства, споживання героїну, навмисні вбивства і т.п. і т.д....

А набери таке саме про Україну - і отримаєш аналогічний результат.

Мова не йде про те, що Росія у всьому найгірша, а про те, що нема чого "сунутися зі своїм самоваром у Тулу". Ще раз кажу, спочатку нехай у себе розберуться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може, логічніше це їм парити, а не нам тут?;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про що "парити"? Я написав свою думку.

Тоді ми, тут на форумі, всі "паримо" про щось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

парити це потрібно нам і парити зранку до ночі, бо якщо половина населення вважає приєднання до Росії покращеням їхнього економічного становища (тут тобі енді про це настрочить як пулємьот максім) то ще велике питання як там потрібно пропарювати, щоб до мозгів допарити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивимось, коли дефолт дістане Газпром, то як Росія буде себе почувати.

щось мені підказує що вони задовго до того перекочують на Україну а на їхнє місце розшириться Китай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще висновок:

щоб самоназиватись вєлікім народом і впарювати це всім без надобності (навіть турку з матами і перегаром) не обов'язково щось для цього робити, просто достньо грамотно поставити пропаганду і нам тут ще вчитись і вчитись в росіян з нишими комплексними комплексами

"перекочують" - правильне слово вибрав, історичне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Твій стьоб (який ледь не в кожному твоєму пості) зрозумілий, Mr. Ves. Ти мабуть формував цей стьоб довгими та наполегливими роками? Тільки твій стьоб , в більшості випадків, межує з цинізмом по відношенню до всього.

Які економічні чінники? Це ти про країну, яка тримається суто на вуглеводневих корисних копалинах? Історія розставить усе на свої місця. Країна мусить щось виробляти (зокрема, ІТ-технології), а не тільки на корисних копалинах триматися. Подивимось, коли дефолт дістане Газпром, то як Росія буде себе почувати.

Мій стьоб не тільки ріс разом зі мною, а й підстьобував мене аби я не відставав від нього, ага.

Ваше гундосіння за Росію відверто кажучи вже надоїло, а "бітки" добили вусмерть. Виходить, що там міліція з бітами ходить, раз можливість експорту виробів з дерева (якого так мало в Росії) ви не розглядаєте.

Надоїв менталітет "щирих українців", які неймовірно радіють, коли дупа в сусіда (хоча вже звик до цього). Все ніяк не можу звикнути спостерігати щироукраїнську радість поряд з тимчасовою дисфункцією роботи головного мозку, коли мова йде про дупу в Росії. Там живуть такі ж самі люди як ми, от тільки різниця в тому, що їх змушують думати про нас погано, а ви робите це ніби свідомо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому що ми не раби :)

і не ніби-то а точно свідомо.

чого тебе це так загризло ? а якби описували що в Мексиці жопа - ти б теж так щиро відстоював їхні інтереси ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому що ми не раби :)

і не ніби-то а точно свідомо.

чого тебе це так загризло ? а якби описували що в Мексиці жопа - ти б теж так щиро відстоював їхні інтереси ?

Я зовсім не радів, що в Гореції дупа і те, що це вплине на курс євро мене теж не тішило.

Мене бентежить інше. Поки "опозиція" розрізнена і не найшла грошей (інвестора), то Вітьок встигне добряче зав'язатися з Росією (судячи по темпам точно встигне). І навіть якщо уявити, що через 4,5 роки до влади прийде інша радиКАЛьно протилежна (в нашій країні тільки так) влада, за яку так вболіває Ромаха і Сміт, то вони (влада) почнуть усе ламати наново і ми будемо ще далі ніж зараз. От тоді й згадаємо і за союзи, і за домовленості, і за обіцянки правда за Україну ніхто не згадає, хіба що в асоціаціях з мавпою яка і гарна і розумна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

змушують думати про нас погано, а ви робите це ніби свідомо.
аяяй, я й не знав що вони до матриці підключені
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при всій "повазі" (хоча звідкіля вона візьметься) до Європи і щирій ненависті до курсу росії, могу сказати одне - нікуди ми від росії не дінимось, бо у них принцип і просто маразм загризає. А Європа буде нас штовхати до них, бо їм треба стабільність в поставках енергоносіїв і взагалі вони в усьому що східніше від них вбачають просто буфер проти Китаю. Москалі - то зло, але не тра забувати що за ними стоїть ще більше зло.

І яка в нас буде влада - то питання непринципове

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може смисл цієї теми не в тому, щоб щирі українці пораділи, що в сусіда дупа (ох, вже цей наш менталітет, згідна з Mr. Ves). А в тому, щоб ті щирі патріоти почитали, що є дупа, і мо не варто в ту дупу так наполегливо пхатися?.. :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо дозволите висловити свою думку, то я вважаю, що нам від Росії нікуди не подітися, занадто багато спільних "артерій", наче у сіамських близнюків. Як кажуть про США та Канаду, економіки яких взаємозалежні, коли економіка США чихає, економіка Канади злягає з грипом. Єдине, що завжди ображає нормального українця (і мене в тому числі), то зверхнє відношення, не до як рівноправного партнера, а як до меншого брата. Історично склалося так, що ми ідемо шляхами, які постійно перетинаються. Звичайно, не варто псувати відносини, а просто вмикати прагматичний підхід, бо неважливо з якої сторони ідуть інвестиції, аби йшли))) Важливо не опускатися до плазування і берегти все те, що ми називаємо українським ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо дозволите висловити свою думку, то я вважаю, що нам від Росії нікуди не подітися, занадто багато спільних "артерій", наче у сіамських близнюків. Як кажуть про США та Канаду, економіки яких взаємозалежні, коли економіка США чихає, економіка Канади злягає з грипом. Єдине, що завжди ображає нормального українця (і мене в тому числі), то зверхнє відношення, не до як рівноправного партнера, а як до меншого брата. Історично склалося так, що ми ідемо шляхами, які постійно перетинаються. Звичайно, не варто псувати відносини, а просто вмикати прагматичний підхід, бо неважливо з якої сторони ідуть інвестиції, аби йшли))) Важливо не опускатися до плазування і берегти все те, що ми називаємо українським ;)

Цілком погоджуюсь. Гарно написано.

Прагматизм потрібний у відносинах. Ми за це зараз говоримо, Mr. Ves. А не за те, що в сусіда корова здохла, і мені класно. Яка б не була б минула влада, з її недоліками, вона (минула влада) так відверто під ЄС і США не лягала, і вони (ЄС і США) при цьому не ставили під сумнів український народ та мову цього народу. Так як зараз це робить Росія, тільки викликає у "щирих, свідомих" (це вже стало власною назвою щодо патріотично налаштованого громадянина України і образливим словом на рівні нецензурщини) українців.

Кожна дія викликає протидію.

До мене сьогодні телефонував товариш з Нікополя (Дніпропетровська обл.) і він сказав: Ми, тут, на сході, за Яника і хочемо ще сильніше товаришувати з РФ. Я йому заперечив і почав говорити, що не буде української держави як такої. Він відповів: Ну тоді, мабуть, поділимося на 2 країни, і ми до вас будемо їздити в гості і, якщо треба, будемо за все платити за європейськими цінами. А наші заводи нас витягнуть.

Ось такі зараз настрої на сході України. А ви говорите, що "така" дружба - то не є страшно для України. П'ята колона нас доб'є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прагматизм потрібний у відносинах. Ми за це зараз говоримо, Mr. Ves. А не за те, що в сусіда корова здохла, і мені класно. Яка б не була б минула влада, з її недоліками, вона (минула влада) так відверто під ЄС і США не лягала, і вони (ЄС і США) при цьому не ставили під сумнів український народ та мову цього народу. Так як зараз це робить Росія, тільки викликає у "щирих, свідомих" (це вже стало власною назвою щодо патріотично налаштованого громадянина України і образливим словом на рівні нецензурщини) українців.

Кожна дія викликає протидію.

До мене сьогодні телефонував товариш з Нікополя (Дніпропетровська обл.) і він сказав: Ми, тут, на сході, за Яника і хочемо ще сильніше товаришувати з РФ. Я йому заперечив і почав говорити, що не буде української держави як такої. Він відповів: Ну тоді, мабуть, поділимося на 2 країни, і ми до вас будемо їздити в гості і, якщо треба, будемо за все платити за європейськими цінами. А наші заводи нас витягнуть.

Ось такі зараз настрої на сході України. А ви говорите, що "така" дружба - то не є страшно для України. П'ята колона нас доб'є.

Давайте навчимося називати речі своїми іменами.

Росія - це не Путін, хоча б тому, що Україна - це не Янукович!

Відповідь на питання хто з чиєї корови радів написано в темі.

З.І. Передай товаришу, що ні промисловість, яка б вона не була, ні ринок збуту ніхто не відпустить до Європи ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...