Перейти до змісту

Футбол

fantazy

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
Опубліковано
ну чого тема знову падає ? :lol:

підтримуйте... любителі футболу :huh:

Я також обожнюю футбол, набиваю коліном, дуже хочу щоб створили дівчачу збірну! Але всі кажуть що я мала(15 років), и ще я дуже гарненька.Всі проти футболо, Що робить??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????77

Опубліковано

ну чого тема знову падає ? :huh:

підтримуйте... любителі футболу :)

Я також обожнюю футбол, набиваю коліном, дуже хочу щоб створили дівчачу збірну! Але всі кажуть що я мала(15 років), и ще я дуже гарненька.Всі проти футболо, Що робить??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Приєднуйся до нас ми зажди раді новим фанам футболу. :huh: І будеш з нами грати футбол.

А поскільки ти ще й гарненька то гріх не взяти тебе до своєї компанії :):lol:

Опубліковано

Класно! Доречі в мене є м'яч з Чемпіонату Світу з розписама (Каліннеченка, Шеви і навіть Рональдіньйо!)

Опубліковано
Класно! Доречі в мене є м'яч з Чемпіонату Світу з розписама (Каліннеченка, Шеви і навіть Рональдіньйо!)

ООООООО

де взяла ? :lol:

Опубліковано

А в мене є на вінті махачі (хто не знає то це битва хуліганів(футбольних фанатів) одної команди проти іншої ! кого цікавить то можу залить...........тільки пішіть в лічку........в мене навіть є як волинякі получяють пі..... він львівських (21 на 21 чол) 17 січня 2007 року.........

Опубліковано

Я вже залив папка ВІДЕО-HOOLS качяй все, правда там якість мальо підгулявша..........

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...