Перейти до змісту

Замовляю на Аукро

edel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Все дуже просто,просто кажете мені номер лота(ссилочку) я вам кажу повну ціну з доставкою і якщо ви згідні,замовляю та доставляю по Луцьку куди вам потрібно.

Опубліковано

ІМХО, з аукро і так не проблема самому замовити, ну хіба якщо в людини дійсно часу нема

а от з ebay'я, думаю було б актуально...

Опубліковано

Скоро буде замовлення і з ебею,просто на даний момент робиться картка для підключення на пал,а на аукро це для того в кого часу не має!!!А і ще ось сайт аукро www.aukro.ua

Опубліковано

Все дуже просто,просто кажете мені номер лота(ссилочку) я вам кажу повну ціну з доставкою і якщо ви згідні,замовляю та доставляю по Луцьку куди вам потрібно.

Привіт.

Хочу давно собі такий дешевий маленький калькулятор=) "нетбук"

У скільки обійдеться, наприклад ось це номер 1029989362, http://www.aukro.ua/item1029989362-horoshij-proverennyj-netbuk-7-sd-2-gb.html, якщо через тебе замовляти?

Опубліковано

teenkath, навіть не думай брати

Процессор: VIA ARM-WM8505

Тактовая частота процессора: 266 МГц

Операционная система: Microsoft Windows CE

матимеш тормознуту і нікудишю цегляку, а не нетбук 

Опубліковано

grosheyNet

Скоро буде замовлення і з ебею,просто на даний момент робиться картка для підключення на пал

А якщо продавець шле US,(or\and) Canada only, або не шле в Україну.

Виступатимеш як посередник при доставці?

Опубліковано

Цей лот є на аукціоні,отже мені потрібно участвувати в торгах,я можу виграти цей лот але яка буде ціна не знаю,остаточну ціну можу казати тільки на лоти з позначкою "Купить сейчас",якщо вам потрібен цей лот стукайте в аську , договоримся.

Опубліковано

Ну припустимо остаточна ціна на аукціоні склала 500 грн.

За яку суму я зможу забрати свій товар і яка процедура розрахунку?

І звичайно головне питання - що робити якщо той же нетбук при доставці не увімкнеться?

Прошу відповісти в цій темі без такого:

стукайте в аську , договоримся.

Опубліковано

Ну припустимо остаточна ціна на аукціоні склала 500 грн.

За яку суму я зможу забрати свій товар і яка процедура розрахунку?

І звичайно головне питання - що робити якщо той же нетбук при доставці не увімкнеться?

Прошу відповісти в цій темі без такого:

стукайте в аську , договоримся.

Лот коштує 500(припустимо) переказ коштів через Приватбанк(Приватбанка у більшості продавців) коштує 5 грн,дуже багато продавців беруть від 5 до 7 гривень за упакування та довезення лоту до складу транспортної компанії(ТР),сама доставка транспортними компаніями від 7 до 12 гривень,Укрпоштою 15-20 грн.Лот ТР йде 1-2дні,а Укрпоштою 10-15 днів.Отже остаточна ціна приблизно 525-540 гривень.

Опубліковано

Я працюю за копійки,я замовляю заради рейтингу на аукціоні,якщо сума буде 225 тоді буде із мої заробітком 230.Працюю заради рейтингу.

Опубліковано

grosheyNet,  15 років, а непогано соображалка працює :). Молодець, що не  :friday:як більшість твоїх однолітків, а стараєшся на себе заробити.

Опубліковано

на рахунок аукро, якщо я хочу замовити, я тобі даю гроші, а ти мені ноут,

чи даю гроші і чекаю на ноут, коли він прийде, тоді його отримую,

а якщо наприклад він приходить, і не працює, таке буває???

Опубліковано

Я замовляю(сума менше 500) товар мені приходить і тоді ви його забираєте,було один раз що прийшов лот непрацюючий,але продавець повернув повну суму.Краще розглядайте лот у продавців з високим рейтингом.

Опубліковано

http://google.aukro.ua/item1033063957-sunbeamtech-quarterback-bez-bp.html

шо мені буде коштувати це чудо?

Якщо ціна залишиться така як є зараз,тобто ніхто більше на цей лот не поставить то від 340 до 360 гривень.

Вибачаюсь за офтоп. Але для чого замовляти "заради рейтингу"?

Чим більший у продавця,або покупця рейтинг тим більше дивлять на його лоти,його лоти виставляють на головну сторінку.

Опубліковано

Якщо ціна залишиться така як є зараз,тобто ніхто більше на цей лот не поставить то від 340 до 360 гривень.

Чим більший у продавця,або покупця рейтинг тим більше дивлять на його лоти,його лоти виставляють на головну сторінку.

Актуальна ціна 300грн, середнє між 340 і 360 це 350, 15% навару - ось і прибуток :)

Опубліковано

Рейтинг - це коефіцієнт довіри клієнта. Рейтинг покупця мало кого хвилює - аби гроші проплачувались. З рейтингом продавця складніше: то товар невчасно відгрузив, то ціна доставки змінена. Якби була контора _продаж_ - користувався би послугами (рідко продаю аукціонами, немає часу "заморочуватись").

Опубліковано

Рейтинг - це коефіцієнт довіри клієнта. Рейтинг покупця мало кого хвилює - аби гроші проплачувались. З рейтингом продавця складніше: то товар невчасно відгрузив, то ціна доставки змінена. Якби була контора _продаж_ - користувався би послугами (рідко продаю аукціонами, немає часу "заморочуватись").

Ну а скільки ти б конторі _продаж_ запропонував за послуги?

Опубліковано

Актуальна ціна 300грн, середнє між 340 і 360 це 350, 15% навару - ось і прибуток :)

А нічого що від 30 до 40 гривень я плачу продацеві,уважніше читайте вище!!!

Опубліковано

Ну а скільки ти б конторі _продаж_ запропонував за послуги?

3-5% від суми було б достатньо :)

До речі, і посередник-продавець вже знайшовся, дякуючи борді.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...