Перейти до змісту

Москве посетитель салона "Евросеть" избил продавщицу из-за 30 рублей: у нее произошел выкидыш

t0rik

Рекомендовані повідомлення

а потом уже убивать

да нет. такая тварь долго страдать должна.каждый день колени дрелью.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З цим кавказцем вчинили так само як вони вчиняють - око за око, зуб за зуб. А гроші в даній конкретній ситуації нічого б не вирішили. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З цим кавказцем вчинили так само як вони вчиняють - око за око, зуб за зуб. А гроші в даній конкретній ситуації нічого б не вирішили. ІМХО

Все добре, от тільки в системі "око-зуб" нема кінця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З цим кавказцем вчинили так само як вони вчиняють - око за око, зуб за зуб.

А для чого? Як казав теперішній герой Росії товариш Сталін під час другої світової війни: "наш баби ще нарожають"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оперативно отреагировали пацики. Респект!А правосудие возможно ничего бы и не добилось. Я вообще за правосудие Марви Химейера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оперативно отреагировали пацики. Респект!А правосудие возможно ничего бы и не добилось. Я вообще за правосудие Марви Химейера.

:)

Заплющую очі і бачу, як зграю абсолютно адекватних кілдозерів вештається по місту на таксі і вирішують свої питання з тими, хто їх образив.

Таксист теж був такий собі Марвін і до чого це привело? :_14:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:)

Заплющую очі і бачу, як зграю абсолютно адекватних кілдозерів вештається по місту на таксі і вирішують свої питання з тими, хто їх образив.

Таксист теж був такий собі Марвін і до чого це привело? :_14:

Я оччнь сильно в этом сомневюсь, адекватность этого гражданина -таксиста- для меня под вопросом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я оччнь сильно в этом сомневюсь, адекватность этого гражданина -таксиста- для меня под вопросом!

Власне як і Марвіна, для переважної більшості американців.

Тут все залежить від сторони, яку ми займаємо ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Он (Марвин) объяснил жёстко, адресно, доходчиво И БЕЗ ЖЕРТВ. Так и должно быть. Или правосудие должно быть не таким?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Он (Марвин) объяснил жёстко, адресно, доходчиво И БЕЗ ЖЕРТВ. Так и должно быть. Или правосудие должно быть не таким?

Поздно предлагать переехать бульдозером ногу таксисту, после того, как ему отстрелили бошку.

Хочу смертную казнь обратно.

З.Ы. Риторический вопрос: и сильно Марвину помогло его "правосудие"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поздно предлагать переехать бульдозером ногу таксисту, после того, как ему отстрелили бошку.

Хочу смертную казнь обратно.

З.Ы. Риторический вопрос: и сильно Марвину помогло его "правосудие"?

Даа, ему мало чем, к сожалению((( Даже не знаю что сказать. Он разве не прав? Для меня его поступок достоин уважения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даа, ему мало чем, к сожалению((( Даже не знаю что сказать. Он разве не прав? Для меня его поступок достоин уважения.

Прав, не прав - я не суддя, хоча вчинок гідний поваги, от тільки як метод вирішення проблем розглядати його не варто. :sm128:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прав, не прав - я не суддя, хоча вчинок гідний поваги, от тільки як метод вирішення проблем розглядати його не варто. :sm128:

Рассматривать как метод нет, но как один из методов я его не исключаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...