Перейти до змісту

Допоможіть з інтернетом

Рекомендовані повідомлення

Люди добрі підкажіть який оперетор буде кращий.. Нада срочно в село інет (мобільний безлімітний -тариф до 100 грн), 25 км від луцька (с.Чаруків), так щоб не тормозив інет.. покриття було хороше, і щоб підключення до провайдера було найдешевшим.

хто, що знає пишем.. обговорюємо усіх можливих провайдерів, заранєє дякую! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на скільки я знаю, мобільний безлімітний інтернет до 100 грн це тільки ОГО мобільний, але за 25 км від Луцька навряд чи буде тянути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на скільки я знаю, мобільний безлімітний інтернет до 100 грн це тільки ОГО мобільний, але за 25 км від Луцька навряд чи буде тянути

Можливо треба поставити якусь антену, для кращого покриття (звязку)..??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди добрі підкажіть який оперетор буде кращий.. Нада срочно в село інет (мобільний безлімітний -тариф до 100 грн), 25 км від луцька (с.Чаруків), так щоб не тормозив інет.. покриття було хороше, і щоб підключення до провайдера було найдешевшим.

хто, що знає пишем.. обговорюємо усіх можливих провайдерів, заранєє дякую! :smile-zachot:

Спробуй як тяне у вас Билайн,у них є тариф інтернет-безлімітний,якщо зайшов в інтернет,знімає зразу за перший mb 4 грн. далі по 2 копійці за mb.,гроші знімає лише в той день що заліз в інет,якщо хоч раз в день в інеті зніме 4 грн. далі по 2 копійці,порахуєш сам.Я сам на цьому тарифі,в інет лізу по вихідним,телефон нокіа 5700 використовую як модем.До речі,в Євросеті модем з карткою з цим тарифом 399 грн.-у ньому вже 300 грн. на рахунку.Удачі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну можна як варіант WippLL від Datagroup 256kb/s 100грн безлім, підключеня з установкою вартує 360грн ну й + оплата за перший місяць користування звичайно:) підійди на Карбишева 2 і запитай в них чи тяне, бо інакшого я виходу небачу.... Доречи я сам зараз на ньому сиджу.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Wipll не дотяне. а по друге хіба ще до нього підключають?.  По картам 3G бачу що EVDO в може буде в Інтертелекома, у CDMA Ukraine на карті пише до 144 кбіт(відсутність EVDO покриття). Про дешеві безліміти мова вже не йде. за 65 в ІТ є "Доступний безліміт" до 153 кбіт/сек.. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 65 в ІТ є "Доступний безліміт" до 153 кбіт/сек.. 

ось це може і піде.. :smile-zachot: куди треба звернутись за консультацією

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі,в Євросеті модем з карткою з цим тарифом 399 грн.-у ньому вже 300 грн. на рахунку.

Білайн покриття є.. А от як провірити те що ти кажеш? якщо я куплю модем з карткою то ще мабуть до нього треба буде якусь антену ставити для кращого звязку.. А якщо не поканає-то чи можна назад повернути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Utel -карту покриття луцька та району може хто має.. або киньте зсилку.. дякую!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую)) :smile-zachot:

може щось мені з провайдерів порадиш!! що можна взяти собі. :) . на таку відстань від міста. бажано безліміт, щоб швидкість була не менше 200-256кб

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усім хто відгукнувся (красно-ДЯКУЮ), видаляйте-тему МОжнА зАКриВАтИ!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...