Перейти до змісту

Чужих дітей не буває (мені стало страшно...)

Irochka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 199
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Галина Кравчук написала в Допоможемо Улянці зцілитись.

Галина Кравчук 21 серпня 2012 р. 7:37 Друзі! З вашою допомогою вже зібрано під 3000 грн.! Днями Надя (мама Улянки) викладе звіт.

Опубліковано

наразі маємо 800 грн. дякую АК88 та Vlad3

+200 для Улянки. Хай малеча поправляється :)

Як справи у Ярославчика та Яринки Малаховської? Чи потрібні їм ще гроші для лікування?

Не могла раніше відписати, бо не була в Луцьку й не було доступу до інтернету.

Ярославчик зараз у Луцьку, проходить променеву терапію. Сьогодні у нього був перший день. Мама страшенно переживає, бо хлопчику перед процедурою роблять наркоз, і його треба буде робити ще найменше сім днів, щоразу перед променями. А так, за словами мами, Ярославчик почуває себе добре, аналізи теж в нормі. Має вже ріст 88 см, 11 кг важить. Дуже любить котиків.

У Яринки новини трохи гірші. Дівчинка була у Києві, де їй мали зробити пересадку стовбурових клітин. Однак робили дві спроби взяття стовбурових клітин для пересадки і лікарям це не вдалося. Мотивують це тим, що у неї дуже низькі аналізи, тому й виписали їх поки додому, щоб аналізи піднялися. А за тиждень мають їхати знову до Києва на чергову спробу. Хоча дівчинка себе почуває більш-менш добре. Для Яринки на сьогодні зібрано близько 50 000 грн.

Однак сьогодні найважчою дитиною у нашому відділенні є 16-річна Аллочка Мельничук. Зараз вона перебуває В Києві в Інституті раку. У неї – рак правої лопатки, 4 стадія. Дівчинка лікується вже протягом півтора року, із багатодітної сім’ї, у якій ще крім неї 10 дітей, найменшенькій – 3 місяці. Їй теж мали робити пересадку стовбурових клітин, однак три спроби закінчилися невдачею. У цей четвер, 30 серпня, їй мають робити операцію по частковому видаленню правої лопатки. Коштів, звичайно, у них немає. З нею перебуває тато у лікарні, тому до останнього не просив про допомогу, трішки їм допомагають київські волонтери.

Підтримайте, будь ласка цю дівчинку, як молитвою, так і фінансово! Уся інформація та документи про Аллочку за цим посиланням: http://www.donor.org...ow&c=1&id=12828

Опубліковано

наразі маємо 800 грн. дякую АК88 та Vlad3

+200 для Улянки. Хай малеча поправляється :)

Як справи у Ярославчика та Яринки Малаховської? Чи потрібні їм ще гроші для лікування?

Не могла раніше відписати, бо не була в Луцьку й не було доступу до інтернету.

Ярославчик зараз у Луцьку, проходить променеву терапію. Сьогодні у нього був перший день. Мама страшенно переживає, бо хлопчику перед процедурою роблять наркоз, і його треба буде робити ще найменше сім днів, щоразу перед променями. А так, за словами мами, Ярославчик почуває себе добре, аналізи теж в нормі. Має вже ріст 88 см, 11 кг важить. Дуже любить котиків.

У Яринки новини трохи гірші. Дівчинка була у Києві, де їй мали зробити пересадку стовбурових клітин. Однак робили дві спроби взяття стовбурових клітин для пересадки і лікарям це не вдалося. Мотивують це тим, що у неї дуже низькі аналізи, тому й виписали їх поки додому, щоб аналізи піднялися. А за тиждень мають їхати знову до Києва на чергову спробу. Хоча дівчинка себе почуває більш-менш добре. Для Яринки на сьогодні зібрано близько 50 000 грн.

Однак сьогодні найважчою дитиною у нашому відділенні є 16-річна Аллочка Мельничук. Зараз вона перебуває В Києві в Інституті раку. У неї – рак правої лопатки, 4 стадія. Дівчинка лікується вже протягом півтора року, із багатодітної сім’ї, у якій ще крім неї 10 дітей, найменшенькій – 3 місяці. Їй теж мали робити пересадку стовбурових клітин, однак три спроби закінчилися невдачею. У цей четвер, 30 серпня, їй мають робити операцію по частковому видаленню правої лопатки. Коштів, звичайно, у них немає. З нею перебуває тато у лікарні, тому до останнього не просив про допомогу, трішки їм допомагають київські волонтери.

Підтримайте, будь ласка цю дівчинку, як молитвою, так і фінансово! Уся інформація та документи про Аллочку за цим посиланням: http://www.donor.org...ow&c=1&id=12828

+300 грн.

Прости, спаси, помилуй і допоможи Господи

Опубліковано

+ 200 грн. для Алли. Як пройшла операція?

Операція, за словами лікарів, пройшла успішно. Правда, видалили не частину лопатки, а всю. Ми переживали дуже, щоб руку не пошкодили, бо ж це дівчинка, та й рука права. Але пальчики ворушаться, значить буде все добре. Зараз з Аллою в Києві і тато, і мама. Завтра, якщо буде все добре переведуть її з реанімації в палату.

Дякую усім, хто підтримує дівчинку і молиться за її здоров’я!

Опубліковано

Лежали з Аллочкою в одній палаті... Надзвичайно позитивна дівчинка. Нехай Бог допомагає подолати усі труднощі.

Новини щодо Улянки — залишилось зібрати 447 грн. Світ не без добрих людей. Нехай вам добро повертається сторицею!

Опубліковано

Потрібна допомога Яринці Малаховській! Вона зараз знаходиться в "Охматдиті". Слава Богу, лікарям вдалося відібрати стовбурові клітини і наступного тижня дівчинку готуватимуть до пересадки кісткового мозку. Цьому передуватиме високодозна хімія.

Прохання до всіх, хто має знайомих чи родичів у Києві. У дуже великій кількості буде потрібна донорська кров для тромбоконцентрату та ер-маси. У Яринки – друга група крові, резус не має значення. Щодо донорів звертатися напряму до мами Яринки Ольги Дмитрівної за тел.: 066 809 44 46

Підтримайте будь ласка Яринку!

Опубліковано

Трішки новин про діток:

Яринці Малаховській вчора зробили ауто-пересадку кісткового мозку. Ніби пройшло все вдало. Про результат можна буде говорити трохи пізніше, все залежить від того чи організм дівчинки позитивно відреагує на це. Поки Яринка почуває себе нормально.

Алла Мельничук після операції почуває себе більш-менш. Вона із тих, якщо навіть буде дуже боляче, то не скаже. Хворою правою рукою намагається брати ручку й щось писати, так сама собі розробляє руку. А ще цією рукою намагається завжди привітатися з лікарем, щоб той бачив, що в неї все добре. Тато просив лікаря, щоб спробували ще раз взяти стовбурові клітини, адже з пересадкою кісткового мозку у дівчинки з’явиться більший шанс, щоб вижити. Тож має бути ще одна спроба.

Ярославчик Кущик все ще перебуває в Луцьку на опроміненні. Будуть ще два тижні. Так довго тому, що поступово дозу збільшують, адже це маленька дитина, йому тільки 2р. і 3 міс. Цього тижня у хлопчика різко попадали аналізи, тож лікар приписав їм дорогий препарат для підняття аналізів. На початок у відділенні були ці ліки, але сьогодні вони вже вводитимуть цей препарат за свої гроші. Одна ампула коштує 650 грн. ДякуючиAmelie, мама змогла придбати ці ліки. На знак вдячності, мама Ярославчика написала: «Ми дуже вдячні за допомогу у важку хвилину нашого життя. Хай Вам Бог здоров’ячком віддячить!»

Опубліковано

Вчора до мене звернулася мама Оксани Котик, 12-річної дівчинки з Камінь-Каширського р-ну, яка закінчила основне лікування (діагноз – лейкоз) з проханням фінансово допомогти на лікування. Свого часу дівчинці довелося боротися з хворобою: був такий період у її житті, коли в неї відмовили ноги і вона кілька місяців не могла ходити. Здається, коли стільки всього перетерпіти, не повинно бути ніяких перешкод, тим паче матеріальних.

Але... Ось уже як місяць дівчинка перервала курс пітримуючої хімії, бо у сім’ї немає грошей. Це може бути небезпечним для неї.

Сьогодні їй потрібно не так вже й багато – 250 грн. хоча б на одну упаковку "Пуринетолу".

Прошу тих, хто може фінансово допомогти цій дівчинці, підтримати її у такий нелегкий для родини час.

Свято-Миколаївська релігійна громада УПЦ КП в м. Луцьк

(ЄДРПОУ 37940600)

р/р 26009000012029 (у валюті гривня)

МФО 325213

ПАТ "Фольксбанк", м. Львів

пожертва для Котик Оксани

або можу зустрітися у будь-якому районі міста. Мій номер: 095 037 67 00, Валерія

Опубліковано

Вчора до мене звернулася мама Оксани Котик, 12-річної дівчинки з Камінь-Каширського р-ну, яка закінчила основне лікування (діагноз – лейкоз) з проханням фінансово допомогти на лікування. Свого часу дівчинці довелося боротися з хворобою: був такий період у її житті, коли в неї відмовили ноги і вона кілька місяців не могла ходити. Здається, коли стільки всього перетерпіти, не повинно бути ніяких перешкод, тим паче матеріальних.

Але... Ось уже як місяць дівчинка перервала курс пітримуючої хімії, бо у сім’ї немає грошей. Це може бути небезпечним для неї.

Сьогодні їй потрібно не так вже й багато – 250 грн. хоча б на одну упаковку "Пуринетолу".

Прошу тих, хто може фінансово допомогти цій дівчинці, підтримати її у такий нелегкий для родини час.

(ЄДРПОУ 37940600)

МФО 325213

пожертва для Котик Оксани

або можу зустрітися у будь-якому районі міста. Мій номер: 095 037 67 00, Валерія

250 грн. для Оксанки вже є. Дякую Світлані з Луцька!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Допоможіть погасити кредит за лікування Улянки Бруяки. Необхідна сума сягнула понад 6000грн.

Опубліковано

Допоможіть погасити кредит за лікування Улянки Бруяки. Необхідна сума сягнула понад 6000грн.

реквізити, будь ласка, нагадайте.

І як у неї справи?

Опубліковано

реквізити, будь ласка, нагадайте.

І як у неї справи?

Привіт всім! Ми вже в Луцьку,адаптуємось потрохи до Волинського клімату. На цей раз Євпаторія зустріла нас більш прихильно, цього разу обійшлось, Слава Богу, без лікарні і реанімації, шкода лише що в ізоляторі все таки два рази полежали. Але недовго )) В Улянки своєрідні традиції )) Дуже задоволена що вдалось пройти лікування і реабілітацію в Євпаторії. Улянка пройшла:

– курс рефлексотерапії,

– електростимуляції,

– магнітолікування,

– точкове лазерне лікування,

– уколів для дозрівання кори головного мозку,

– грязелікування,

– масажі

– роботу в логопеда.

Не вірила що зможу побачити деякі результати прямо в санаторії. Після рефлексотерапії( голковколювання) Улянку прорвало говорити. Перші нові слова були – “хватить,тьотя,больно”. Тобто майже реченнями вона командувала –« Тьоттттяяя,атить,бойно.Но-но-но». Також змусила мене контролювати свою мову,бо швидко почала повторювати- коєл( козел), яха-юха (бляха-муха ), далі мені соромно писати що ще )). Логопед за один урок навчила її робити видих ( я її рік цьому вчила), це важливо дуже для Уляни, для її легень. Тепер вона вміє дути в сопілку і дмухати на гаряче. Сьогодні коли в мене виключився ноут, я Уляні пояснила що це від того,що він перегрівся, вона інтенсивно почала дмухати на нього (типу охолоджувати). Це виглядало дуже мило і сентиментально)).

Також Улянка навчилась пити з соломки,тобто вже регулює вдох і видих. Обов»язково якось зроблю фото,бо ту соломку в роті вона тримає так вольяжно, ніби все життя палить цигарки. Страшенно шкода що із-за підхоплених вірусів ми там не пройшли курс повний грязями, які є унікальними в Україні. Але вірю що в наступному році пройдемо. Не знаю які саме процедури допомогли, але Уляся почала страшенно любити цілуватись)). Вона навіть через сон вночі це робить; обнімає за шию і шукає губи. Можливо це морська атмосфера )))

Ефект від грязі і голок триває до трьох місяців, вірю що нас чекають ще позитивні зміни. Неврологи в санаторії задоволені річною динамікою Уляни,вони не вірили і дуже скептично дивились на мене,чому я її «соваю» як вони виразились в таку даль. Але ми ще Дай Бог їм покажемо,чого «соваємось»,а не сидимо вдома.

Прийміть щиро мою подяку за матеріальну допомогу. Вірю,що скоро Улянка зможе подякувати самостійно. Без вас ми не змогли б пробути там повний курс - 24 дні. А також за моральну підтримку,за ваші добрі, підбадьорюючі думки, емоції,слова. Це дуже важливо насправді для нас.

Процес лікування набув несподіваних витрат: лікування у невролога 2750, дорога додому автівкою 1700, харчування 2000, лікування простуди 560

Наразі є потреба дозбирати 6774 грн.

В Улянки з"явилась картка Приватбанку, на яку можна покласти грошики для неї. Номер картки 4405885826174481

post-6070-0-86099300-1349860140_thumb.jp

Опубліковано

Новини про наших діток

Ярославчик Кущик успішно пройшов променеву терапію і вже вдома. Почуває себе малюк добре.

Яринку Малаховську мали вже виписувати, адже минуло 30 днів відтоді, як зробили пересадку кісткового мозку. Але лишили дівчинку ще на тиждень, бо знайшли якусь бацилу в організмі. Дівчинка почуває себе більш-менш нормально, щодня виходять на прогулянку з мамою, потрохи організм вже адаптовується.

Найгірша ситуація з Аллою Мельничук. Її виписали з Інституту раку в Києві й приписали ще 6 блоків хіміотерапії за новим протоколом, адже відібрати стовбурові клітини лікарям так і не вдалося. Тож у дівчинки лишилося 10%, щоб вижити. Але 10 % – це теж немало, і все-таки – ШАНС!

Однак, щоб заступити на хімію, у сім’ї немає коштів. Ще минулого тижня мав розпочатися перший блок хіміотерапії, однак… Для того, щоб розпочати лікування, їй потрібно не так і багато – 3710 грн. Така сума потрібна на 14 флаконів «Іфосфаміду» або його аналога «Іфолем». Найнижча ціна, яку нам вдалося знайти – 265 грн. за флакон.

Можливо хтось може допомогти Аллочці з цими ліками або коштами, зв’яжіться будь ласка зі мною за телефоном 095 037 67 00, Валерія.

Надіслати кошти можна на рахунок:

(ЄДРПОУ 37940600)

МФО 325213

Пожертва на лікування для Мельничук Алли

або

можу зустрітися у будь-якому районі міста.

Опубліковано

А я б назвав цю тему не "Мені стало страшно ..." а "Надія є ..."

Тому, хто вперше бачить цих діток, насправді стає дуже страшно. Але, коли ти приходиш до них, спілкуєшся з ними, підтримуєш їх, тоді починаєш розуміти, що НАДІЯ Є...

Тож можна і так, і так називати цю тему.

Опубліковано

Новини про наших діток

Ярославчик Кущик успішно пройшов променеву терапію і вже вдома. Почуває себе малюк добре.

Яринку Малаховську мали вже виписувати, адже минуло 30 днів відтоді, як зробили пересадку кісткового мозку. Але лишили дівчинку ще на тиждень, бо знайшли якусь бацилу в організмі. Дівчинка почуває себе більш-менш нормально, щодня виходять на прогулянку з мамою, потрохи організм вже адаптовується.

Найгірша ситуація з Аллою Мельничук. Її виписали з Інституту раку в Києві й приписали ще 6 блоків хіміотерапії за новим протоколом, адже відібрати стовбурові клітини лікарям так і не вдалося. Тож у дівчинки лишилося 10%, щоб вижити. Але 10 % – це теж немало, і все-таки – ШАНС!

Однак, щоб заступити на хімію, у сім’ї немає коштів. Ще минулого тижня мав розпочатися перший блок хіміотерапії, однак… Для того, щоб розпочати лікування, їй потрібно не так і багато – 3710 грн. Така сума потрібна на 14 флаконів «Іфосфаміду» або його аналога «Іфолем». Найнижча ціна, яку нам вдалося знайти – 265 грн. за флакон.

Можливо хтось може допомогти Аллочці з цими ліками або коштами, зв’яжіться будь ласка зі мною за телефоном 095 037 67 00, Валерія.

Надіслати кошти можна на рахунок:

(ЄДРПОУ 37940600)

МФО 325213

Пожертва на лікування для Мельничук Алли

або

можу зустрітися у будь-якому районі міста.

надіслав частину грошей для Алли.

Опубліковано

+400 ще для Алли.

Повністю сума не зібрана, але хочу всіх втішити, що ліки будуть замовлені вже завтра, а в суботу будуть в Луцьку, тож дитина заступить на хімію вже найближчими днями.

Однак допомога дитині буде потрібна надалі, адже попереду ще 5 хіміотерапій, та й супровідне лікування. Тато Алли сьогодні хотів віддати останню тисячу, яку отримав як допомогу на 6-місячне дитя. Але як тоді жити іншим 9 дітям та й самим дорослим?

Слава Богу, вдалося домовитися про гроші й ліки у дівчинки будуть.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Викладаю накладну про закупівлю "Іфолему" для Алли. Накладна виписана від БФ "Стопрак", бо саме цей фонд займається пошуком ліків та їх доставкою для онкохворих діток.

Алла Мельничук уже тиждень перебуває на хіміотерапії в лікарні, стан її здоров’я стабільний. Вчора з волонтерами щось малювала на занятті.

Яринка Малаховська почувається не дуже добре. Якийсь шкідливий мікроорганізм поїдає в організмі дитини лейкоцити і тромбоцити. З цим поки лікарі не можуть впоратися. В такому стані вона перебуває вже десь зо два тижні. Апетит у дівчинки більш-менш нормальний, був період, коли вона взагалі нічого не їла.

Знаю, що багато людей переживає за наших діток. На жаль, у відділення поступають все нові, і нові діти. Одна дівчинка новенька є дуже важкою, їй буде потрібна пересадка кісткового мозку. Зараз вирішується питання чи підійде донором родич, чи буде потрібно їхати за кордон.

Дякую усім, хто підтримує наших діток і молиться за них!

Накладна

Викладаю накладну про закупівлю "Іфолему" для Алли. Накладна виписана від БФ "Стопрак", бо саме цей фонд займається пошуком ліків та їх доставкою для онкохворих діток.

Алла Мельничук уже тиждень перебуває на хіміотерапії в лікарні, стан її здоров’я стабільний. Вчора з волонтерами щось малювала на занятті.

Яринка Малаховська почувається не дуже добре. Якийсь шкідливий мікроорганізм поїдає в організмі дитини лейкоцити і тромбоцити. З цим поки лікарі не можуть впоратися. В такому стані вона перебуває вже десь зо два тижні. Апетит у дівчинки більш-менш нормальний, був період, коли вона взагалі нічого не їла.

Знаю, що багато людей переживає за наших діток. На жаль, у відділення поступають все нові, і нові діти. Одна дівчинка новенька є дуже важкою, їй буде потрібна пересадка кісткового мозку. Зараз вирішується питання чи підійде донором родич, чи буде потрібно їхати за кордон.

Щось з комп’ютером сталося. Вибачте!post-14315-0-09296800-1351861129_thumb.j

Опубліковано

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...