Перейти до змісту

Чужих дітей не буває (мені стало страшно...)

Irochka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ирина,напишите текст сообщения с просьбой о помощи мне в личку (для информационного ресурса). Я постараюсь размещать его в меру возможностей.

• Відповідей 199
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

z_9e4d6b80.jpg

Ось такі ми вже сьогодні великі!)

У мами знову критична ситуація... Усі гроші витрачені, що називається "під нуль". Все розписано до копійки. Навіть будь яка посильна мінімальна допомога буде актуальною.

Дякую.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Як там справи?

Чому довго не відписуєте?

Допоможи Господи.

Прошу вибачення за мовчанку, але з неприємних обставин сама опинилася на лікарняному ліжку. Доступ до Інтернету був трохи обмежений.

З новин теж особливо порадувати немає чим. Повернулися з Польщі, там лікарі лише відмітили позитивну стабільність. Тобто, дякувати Богу, прогресу немає.

Щодо заключення та подальших дій - мусимо чекати вердикту київських спеціалістів, куди Альона з Ярославчиком поїдуть уже найближчим часом.

Намагатимусь одразу відписати.

Дякую за участь.

Опубліковано

Сьогодні відписалася мама Альона: "...Ми завезли результати МІВДЖ ще в четвер, сестра сама возила, вони сказали що все добре, але потрібно здати додаткові аналізи і ще раз КТ, і тоді скажуть що будем робити далі. Бо тим попереднім діткам приписували Роакутан, він від прищів, але чогось приписували в якості терапії якоїсть. Я сьогодні дзвонила в 301 кабінет в інститут і записалися на КТ 21 числа, но поїдемо, принаймні так зараз думаємо, 18, щоб здати спокійно аналізи перед КТ...". Поки все. Що далі робитимемо - відпишуся)

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

на рахунку мами близько 3000 грн. на новий рiк, у якостi подарунка, Ярославчику було придбано необхiдний препарат роакутан (цiна близько 400 грн.) за сприянням Валерii. мама Альона просить передати усiм щирi сердечнi слова вдячностi за допомогу, чуйнiсть та людянiсть. хай береже вас Бог.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Допомога Ярославу знову актуальна. необхiдно придбати препарат роакутан на 6 блокiв. цiна одного - близько 400 грн. (якщо я правильно зрозумiла). уточню детальнiше - вiдпишуся. дякую.

Опубліковано

на один день потрiбно 40мг. на 6 блокiв - приблизно 11,5 упаковок (30табл по 20мг в уп). цiна однiеi уп. коливаеться в межах 400-500грн.

Опубліковано

величезне прохання до бордiвцiв. хто зголоситься допомогти менi з веденням кущикiв? або й зовсiм взяти на себе таку вiдповiдальнiсь? вважаю причину поважною - я на днях стала мамою i боюся фiзично не встигатиму... :( а пропущений дзвiнок чи повiдомлення - у даному випадку недопустимi. буду вдячна за вiдгук.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Чергове ДЯКУЮ фонду "З любов"ю до дітей" за надані розважально-пізнавальні диски для малят у відділення!)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Як там Ярославчик?

Скинув трохи грошей.

Нехай Господь допомагає.

так, Альона писала, що на картку скинули 500 грн. ДЯКУЮ Вам! Поки новин у мене немає

Опубліковано

Як там Ярославчик?

Скинув трохи грошей.

Нехай Господь допомагає.

Сьогодні розмовляла з мамою Ярославчика, він почувається добре. Приступили до другого курсу прийому Роаккутана. На вулицю два дні не виходять, бо так само багато води, як у нас. Хоча дитя проситься гуляти. Хлопчик активний, бігає, грається, щось говорить по-своєму. Я бачила його у відділенні, коли вони приїзджали на перевірку. Дуже гарненький хлопчик, мама ще годує його груддю. Незнайомих соромиться, але іграшку свою був готовий мені дати.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

у них все вiдносно добре. з 22 березня заступають на третiй блок хімії. кошти на нього у них ще є. десь приблизно за тиждень-другий будуть замовляти четвертий блок. чи вистачить на нього коштів - поки невідомо. обов'язково відпишу.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Як себе самопочуття у Ярославчика? Скинули трохи грошей на картку 4405885018051380

Здоров"я малечі і сил мамі. Ви молодці, ми ви віримо, що у вас все буде добре!

Опубліковано

Дайте будь-ласка номер картки і Ф.І.О. власника.Допоможу чим зможу.

Я скидав на картку Приватбанку 4405885018051380 (Кущик Андрей Николаевич) - тато Ярославчика.

Запитання до Irochka: картка актуальна?

Опубліковано

Дайте будь-ласка номер картки і Ф.І.О. власника.Допоможу чим зможу.

Я скидав на картку Приватбанку 4405885018051380 (Кущик Андрей Николаевич) - тато Ярославчика.

Картка актуальна. Ярославчик зараз вдома, росте, активно розвивається. Нещодавно зубки прорізувалися, то трохи вередував. Гроші на рахунку на черговий курс "Роаккутану" в мами є.

Опубліковано

так, актуальна. На рахунок мами надійшло 400 грн. Десь на наступному тижні вони приїдуть на повторну здачу аналізів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...