Перейти до змісту

У центрі Луцька підпалили банер.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Стаття 10.

Державною мовою в Україні є українська мова.

Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.

В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування.

Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.

так що конституцію Дервіш не порушив  :D

правда, зачіпка є- пише він російською дико безграмотно;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь

Я не казав, шо він її порушив - я написав, що він пише повідомлення свої іноземною мовою і захищає Росію. Російську ми вивчати можем для загального розвитку, а от знати не зобов'язані. Жаль, що в 1991 році не зробили екзамен на знання української тим, хто хотів отримати український паспорт. А ще не завадило б нормальний кордон, візовий режим і нахер звідси цей їхній флот весь. Прибалтика зробила все правильно і вже давно в ЄС і має значно вищий рівень життя, ніж в нас. Росія занадто дивний інтерес має до нас і намагається затягнути нас в своє болото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот уроди((( Я тільки у середу якраз йшов у Волинську філію УДЦР. І бачив як хлопці прикріплювали це зображення. "Тоді майнула думка, що нарешті хоч якось згадуємо Ветеранів ВВВ, а уже спалили! Виродки, що ще скажеш? :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dervish, саме такі як ти і рахують, що української мови нема, Україна - не держава, голодомору не було, геноциду не було, засилали в Сибір з благіх намєрєній, УПА - бандити. І все того, що соромно признати, що твоїх братьєв сюди заселили і вони чинили ці всі неподобства і винищили майже всю українську інтелігенцію і мільйони українців. А тепер, щоб нізащо не відповідати, заперечуєте все. Але все таки ми знаємо свою історію, як ви не намагайтесь її перекрутити, і є чимало фактів, документів і доказів. А от історія Росії - це саме і є псєвдонаучний брєд, написаний, як комусь вигідно.

А щодо війни, не має значення хто і де воював і за що воював. Пройшло вже 65 років. Пройде ще років з 20 і про цю війну взагалі забудуть, як про першу світову. І перестануть нарешті на ній спекулюювати і заробляти собі якісь бали на цих привітаннях з рекламою політичної сили.

Бо ті, що вітають не можуть дати пристойну пенсію та забезпечити цих ветеранів, все що вони можуть то повісити такий банер і втулити туди заодно рекламу своєї політичної сили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усім хто воював за рідну землю присвячується

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Black, Dervish, crowhunter тема називається як? Є бажання поспілкуватись про нюанси хто з вас більший чи правильний українець створіть окрему тему.поки це усне попередження за порушення 3-го пункту правил розділу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно! Общественно-полезным делом занимаются!

Еще пару баннеров сожжем, и Украина встанет с колен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мусульманин-голодранець, ти, мабуть, в гості не ходиш, бо нормальний хазяїн такого гостя, який розповідає хазяїну обійстя як йому господарювати, по сходах спустить і ще вдогонду пєндалів настріляє.

Луцький Інтернет-простір, здається якийсь перехідний рубіж між Україною і уродами. І вони, здається, десь тут гасають стадами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне, про сабж.

Хуліганство, що спричинило матеріальні збитки. Але хочу висловитися про це з моральної точки зору.

Кого справді шкода, так це ветеранів, тих, хто брав участь у війні. Їх і так залишилося не багато. Якийсь банер ніби-то. Але для них це – привітання, знак того, що пам’ятаємо, символічний знак вдячності за їх сміливість. (І по великому рахунку без різниці від імені якої політ. сили той банер.) Їм, певно, боляче бачити такий прояв агресії сучасниками.

З погляду сьогодення тлумачити історію - справа суперечлива. А що було тоді? Люди йшли на захист своїх сімей, вітчизни від зовнішнього ворога. І, безперечно, заслужили шану від нашого покоління. Скільки пройде ще років? 5, 10, і вітати вже не буде кого…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от так думаю - навіщо ми ходим на кладовище до своїх бабусь-дідусів? Хіба ми спекулююєм на теми почуттів? Хіба є фільтр для привітань? "Війна не закінчена, поки не похоронений її останній солдат".

ми навіть і не уявляєм собі, які тяжкі часи довелось пережити воєнному поколінню. І банер з привітаннями в їхню честь - це лише маленька частка шани, яку можемо ми віддати, навіть устами політичних сил, які не всі підтримують.

Мабуть нема сім'ї вУкраїні де не загинули хтось у військових діях. Вся країна до сих пір "зализує рани" від тієї страшної війни. Гріх не визнавати очевидного - вони воювали за нас. Не в залежності від таборів. Вони були проти фашистів. Визнаєм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(І по великому рахунку без різниці від імені якої політ. сили той банер.)

Маячня. Наприклад, воїнам УПА воно, напевно, дуже "приємно" було бачити той "смерть і голод".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє, але до такої жвавої дискусії мушу і своє жало встромити.

А я оправдую цей вчинок і інші спрямовані проти подібного блюзнірства також, аргументую чому:

1. Якщо це банер присвяченій перемозі то якого хера там красується логотип партії Бібіпка? Це тіпа лише ця партія памятає про перемогу?! Це від імені саме цієї партії я маю дякувати ветеранам?! Ця партія окрім банера потратилась на якусь реальну допомогу ветеранам, якісь продуктові пайки купила би, грошові допомоги дала би... Я вважаю політичний піар на крові захисників - верхом цинізму, лише за це банер - сжечь!

2. Чому на всю площу саме цей ордєн "атєчєства"? Інших символів війни уже не лишилось? Чому не показати документальне фото воїна, матеріалу море, ідучі в атаку солдати, радісне визволене населення з квітами. "Зачем весь этат креатиф?" Дивно що не поставили зображення якогось ордена із Іосіфом, чи Леніним. На Сході ж порозклеювали бігборди зі Сталіним.

3. Я схвалюю те що в Києві молоточком розтовкли Леніну пику! Я пишаюсь тими людьми, це гідний вчинок. Надіюсь що і відреставровану пику теж розтовчуть.

Всі символи панівного тоталітарного режиму мають піти в небитійо: памятники вождям з металу переплавити на вила, вилами заколоти депутатів-дармоїдів, памятники з граніту пустити на бетон для братської могили правлячого шобла. Вила можна захоронити поряд, як колись у древніх усипальницях, хай їх ще на тому світі чорти у дупу штрикають. Амінь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я оправдую цей вчинок і інші спрямовані проти подібного блюзнірства також, аргументую чому:

От, цука, спалять тобі хату - тоді побачимо як будеш виправдовувати.

Всі герої поки війна боком іде, ага.

Як можна виправдати показуху політичної позиції, коли вона завдає шкоди ні в чому не повинним людям!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От, цука, спалять тобі хату - тоді побачимо як будеш виправдовувати.

Всі герої поки війна боком іде, ага.

Да ви батінька подлінний пралітарій! Один ви серед нас не штучний герой. І це похвально!

Вас абізатільно грядущі покоління запишуть в аннали.

Але думаю про мою хату буде умісно говорити коли я там порозвішую яку-небудь символіку.

Як можна виправдати показуху політичної позиції, коли вона завдає шкоди ні в чому не повинним людям!?

Я не виправдовував нищення чужого майна. І якщо вже вдатись в деталі то основну шкоду вода завдала. Серед можливих методів нищення того банера, я особисто вибрав би заляпування фарбою, і спотворення і шкоди ніякої оточуючим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але думаю про мою хату буде умісно говорити коли я там порозвішую яку-небудь символіку.

Розкажи це людям, майно яких постраждало і привяжи до символіки яку вони розмістили.

Я не виправдовував нищення чужого майна. І якщо вже вдатись в деталі то основну шкоду вода завдала. Серед можливих методів нищення того банера, я особисто вибрав би заляпування фарбою, і спотворення і шкоди ніякої оточуючим.

Не знаю, що ставили собі за мету підпалювачі, але окрім сюжету в новинах, теми на борді і відкриття кримінальної справи ніц не досягнули (я навмисно проігнорував нечуване духовне піднесіння від невіпенно корисної справи).

Взагалі не зовсім зрозуміло при чому тут банер. Можна подумати його знищення вплине на точку зору опонента :) Впливайте на самого опонента (політично чи фізично), але то сикотно - можна і відгребти.

Останнім часом таких патріотів побільшало, от тільки, нажаль, вони не помічають, що їх "боротьба з системою" - це звичайні хуліганські виходки, які принесли біду своїм же землякам / сусідам ... дебіли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі не зовсім зрозуміло при чому тут банер. Можна подумати його знищення вплине на точку зору опонента

Давай, на секунду уявимо, шо там замість серпа і молота на тому банері зображені пентаграма, свастика чи гола попа, знищення таких символів вплине на точку зору опонента?

Чим серп і молот кращі? Гола попа, наприклад, нікого не вбила, а серп і молот мільйони...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Anubius ти б ще згадав поляків і татар, вони також спалювали українські села. Орден радянський і отримували його прості українці, росіяни, білоруси і тд. за те що ЗВІЛЬНЯЛИ Україну від нацисткої Німеччини. і тому цей плакат є шаною пам'яті цих людей. А те що сталінський режим був "кровавою різнею" тут я думаю з тобою ніхто сперечатися не буде.

На рахунок баннеру, таких людей потрібно в будь-якому випадку притягувати до відповідальності не зважаючи які в них були мотиви, просто "поприкалуватися" чи за "нацистьку ідею". через цих "умніків" могли постраждати невинні люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай, на секунду уявимо, шо там замість серпа і молота на тому банері зображені пентаграма, свастика чи гола попа, знищення таких символів вплине на точку зору опонента?

Чим серп і молот кращі? Гола попа, наприклад, нікого не вбила, а серп і молот мільйони...

Та йохарний бабай, під серпом і молотом люди не тільки вмирали, вони ще й будували, жили, вчились,любили, дітей ростили.

На війні у 1939-1945, загинули мільйони українців. У кожній сім'ї є ті хто поклали життя за нас, в незалежності під якими прапорами воювали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вбили не серп і молот, а вбила система (зокрема люди які нею керували). Якщо керуватися запропонованою тобою логікою, то варто знищити все, що асоціюється з СРСР - п'ятикутна зірка (і все де вона і на чому), дитячі садочки, освіта і т.д. в залежності від того, в кого які асоціації. Якщо розглядати зображення фронтової нагороди, то в мене, власне, перша асоціація - це подвиг Людей, людей без визначення національності, які віддали за нас все, в тому числі і життя. Все залежить від того людина сприймає інформацію на банері, а декому що не повісь, то все одно як в тому анекдоті...

Цирк. Идет представление.

Выходит конферансье и объявляет:

- А сейчас выступят прыгуны на батуте!!!

Прыгуны отпрыгали свою программу, зал восторженно рукоплещет, свистит и орет, потихоньку замолкает , как раздается голос:

- Пидорасы! Так прыгают только пидорасы!!!

Все недоуменно смотрят на мужичка, который это орет. Конферансье промолчал. Объявляет следующий номер:

- А сейчас - канатоходцы!!!!

Выступили канатоходцы, зал неистовствует от восторга и опять вопль:

- Пидорасы!! Так ходят только пидорасы!!

Конферансье опять промолчал. И объявляет следующий номер:

- Внимание!!! Смертельный номер!!! Человек под куполом цирка!!! Без страховки!!! Зал затих. Все ждут. И тут раздаётся крик:

- ПИДОРАСЫ!!! Куда вы меня тащите ПИДОРАСЫ!!!

З.І. Крім того є правовий аспект ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та йохарний бабай, під серпом і молотом люди не тільки вмирали, вони ще й будували, жили, вчились,любили, дітей ростили.

Якщо я адекватно оцінюю оточую реальність то нині вони те ж саме ще більш успішно роблять і без серпа з молотом... Так що до цих процесів серп ні до чого. Але зато із відходом серпа припинились гулаги та табори, вороги народу за ідеологічними ознаками, розстріли в підвалах КГБ, нищення церков і тому подібне. Ось це треба напряму повязувати з серпом...

На війні у 1939-1945, загинули мільйони українців. У кожній сім'ї є ті хто поклали життя за нас, в незалежності під якими прапорами воювали.

тому я пропоную на всіх матеріалах по перемозі ставити саме вояків УПА, вони воювали якраз за визволення нашої землі від усіх окупантів. І червоних і коричневих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, тільки не завдяки, а часто і наперекір.

Вбили не серп і молот, а вбила система

Це кагбе і капітана очевидність кликати не треба. Виявилось треба.

Якщо керуватися запропонованою тобою логікою, то варто знищити все, що асоціюється з СРСР - п'ятикутна зірка (і все де вона і на чому), дитячі садочки, освіта і т.д.

П'ятикутну зірку винайшли в СРСР? Садочки? Приїхали. Інша справа "серп і молот".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тому я пропоную на всіх матеріалах по перемозі ставити саме вояків УПА, вони воювали якраз за визволення нашої землі від усіх окупантів. І червоних і коричневих.

тобіш якщо мій дід пройшов війну сапером, але тіко під червоним прапором ,то він не воював . Перемогу здобула сотня-тисяча вояків упа і їх ми маєм вшановувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобіш якщо мій дід пройшов війну сапером, але тіко під червоним прапором ,то він не воював

Звичайно ж що воював. Навіть ті хто в тилу точив гильзи для снарядів та складав танки на заводах - теж внесли вклад у перемогу. Мова не про те кого визнавати а кого ні, мова суто про символіку перемоги.

Чому перемогу над фашизмом має символізувати лише серп і молот, який окрім перемоги тягне за собою немаленький шлейф негативу тої епохи? Коли в таких випадках можна обійтись нейтральними і одночасно всім зрозумілими і сприйнятними символами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобіш якщо мій дід пройшов війну сапером, але тіко під червоним прапором ,то він не воював

Звичайно ж що воював. Навіть ті хто в тилу точив гильзи для снарядів та складав танки на заводах - теж внесли вклад у перемогу. Мова не про те кого визнавати а кого ні, мова суто про символіку перемоги.

Чому перемогу над фашизмом має символізувати лише серп і молот, який окрім перемоги тягне за собою немаленький шлейф негативу тої епохи? Коли в таких випадках можна обійтись нейтральними і одночасно всім зрозумілими і сприйнятними символами.

Ну да, давайте оголосимо конкурс дизайнерів хай розроблять аватару, чи логотип, чи як там назвем, ну коротше символіку, нову, гарну, бажано побільше золота, і розвісимо його на всіх банерах, з достойними на них обличчями (правда, не знаю хто тих достойників визначати буде), а стару символіку викинемо на смітник історії. І то нічого, що в живих залишилось ще кілька тисяч ветеранів, котрим радянська символіка означала не лише гулаги, КДБ і табори. В котрих вона на орденах і медалях, як казав мій покійних "за які я кров свою проливав"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='Сегодня, 11:06' post='489534']

біля 15 000 (п'ятнадцять тисяч) жителів району вийшли на вулиці щоб не дати цьому бл#@ву просто іти вулицями де вони живуть.

оце я розумію громадянська свідомість.

це просто турки та ін. вихідці з Бл. Сходу вийшли захистити свої крамниці :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...