talja Опубліковано 16 Липня, 2010 в 13:42 Автор Поділитися #26 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 13:42 Рожеві чобітки з тканини з дірочками. Вони бувають різних кольоів, але найбільше в рожевих ходять. Ну, весною ще зрозуміло, а от в 40 градусну спеку.....не думаю, що дірочки сильно допомагають. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gorik Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:01 Поділитися #27 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:01 О, а я думав один такий шо нерозумію тих дятлів шо носять:1. Обліплі джинсі в пацанів - глянеш ну блін 3,14дорас2. Штани з обвіслою матньою до колін шо в пацанів шо в дівчат - то точно сім насрали один носить3. коли хлопці носять штани так шоб труси було видно - тіпа мачо а на самом дєлє 3,14дорас4. тони щікатурки на дівчатах - просто фе5. рожеві (і не тільки) чобітки в дюрочку - блін ну галоші і всьо6. такі тіпа босоножки чи то чобітки всі такі чорні і закриті але пальці зверху торчать як в в'єтнамках - ото жесть як вовк з "ну погоди" коньки надівав.7. Окуляри на півпики і ше різних кольорів - ну це взагалі окрема мови чим побільше тим покручє.8. окуляри білі квадратні і прозрачні - це вапсче глянеш і на лиці читається я мего 3,14дорас.9. Кеди такі за 10 грн чорні з білою підошвою і наоборот.10. бейсболки з рівними козирками, або задертими доверху - ацтой.і то ше не повний список, просто треба згадувати.Підіб'ємо підсумки:З дівчатами ше понятно, вони народ такий, специфічний, виділитися хочуть, але це вже перебор.Ну а таких вот парніш треба в армію їм там дадуть поносити гламурний одяг і взуття, після того може шось дойде, і всяка срань в голову лізти не буде. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:22 Поділитися #28 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:22 5. рожеві (і не тільки) чобітки в дюрочку - блін ну галоші і всьо6. такі тіпа босоножки чи то чобітки всі такі чорні і закриті але пальці зверху торчать як в в'єтнамках - ото жесть як вовк з "ну погоди" коньки надівав. А моду, якшо можна так її назвати, диктує в нас Хмельницький\Одесса. Якщо через тиждень завезуть масово на точки продажу, скажем кірзачі зі стразами, будуть носити кобєти, як молоді, тому що, Тренд, Хіт сезону... Інкубатор чесслово... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurik Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:25 Поділитися #29 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:25 З дівчатами ше понятно, вони народ такий, специфічний, виділитися хочуть, але це вже перебор. Розумом потрібно виділятись Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
gorik Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:31 Поділитися #30 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:31 ту Юрік.Я з тобою згідний, але в корні то їхня прерогатива всякі там гламури-тужури. А не чоловіча. А якшо без розуму то шо не вдінь... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:31 Поділитися #31 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 20:31 З дівчатами ше понятно, вони народ такий, специфічний, виділитися хочуть, але це вже перебор. Розумом потрібно виділятись Якщо дівчина розумна, то вона завжди одягнеться модно і зі смаком. Навіть в чобітки із дірочками, але не базарного варіанту. І буде виглядати індивідуально, а не як одна із стада. Так от собі думаю. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 16 Липня, 2010 в 21:12 Поділитися #32 Опубліковано 16 Липня, 2010 в 21:12 цілком згідний із Luychi, можна ще добавити що багато нинішніх дівчат немають смаку і просто купляють/одягають собі всякі трапяні вироби Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
summer Опубліковано 17 Липня, 2010 в 05:11 Поділитися #33 Опубліковано 17 Липня, 2010 в 05:11 а я взагалі не звертаю уваги хто в що одягаєтьсяну хіба вже щось зоооооовсім неординарне)))) і то - як їм подобається, - хай ходять собі на здоров"я Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 17 Липня, 2010 в 08:23 Поділитися #34 Опубліковано 17 Липня, 2010 в 08:23 як клоуни в цирку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 18 Липня, 2010 в 12:02 Поділитися #35 Опубліковано 18 Липня, 2010 в 12:02 неподобається коли хлопці ходять в вузьких джинсах ..... ще все піджато і зажато ..... непереношу такого ... раз на базарі приміряв для інтересу - дуже жало в паху )) також неподобається коли дівчата носять модні нині штани з матньою нижче колін ..... на худеньких ще норм виглядає але коли дівчина має велику ср@ку це вже нікуда не вписується Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alexandrex Опубліковано 29 Липня, 2010 в 19:32 Поділитися #36 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 19:32 Цілком згідний про штани в яких матня висить між ногами.Це просто жах!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shkoder Опубліковано 29 Липня, 2010 в 20:15 Поділитися #37 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 20:15 Цілком згідний про штани в яких матня висить між ногами.Це просто жах!!!мне вообще не нравится все, что относится к негритянской субкультуре (а почему-то считается, что подобные штаны именно оттуда), но ведь шаровары - это наше, родное. да и удобно, кстати. другое дело когда штаны обычные, но носятся приспущенными - вот это действительно кретинизм Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 29 Липня, 2010 в 22:40 Поділитися #38 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 22:40 Цілком згідний про штани в яких матня висить між ногами.Це просто жах!!!мне вообще не нравится все, что относится к негритянской субкультуре (а почему-то считается, что подобные штаны именно оттуда), но ведь шаровары - это наше, родное. да и удобно, кстати. другое дело когда штаны обычные, но носятся приспущенными - вот это действительно кретинизмну шаровари наскільки я знаю не мають матню по коліна, аони просто просторі... а коли ще підперезані хвайний пояском та чоботи до них, ех... куди ті часи подівалисьот наскільки б краще дівчата виглядали б, якби вдягали вишиті сорочки і прості спідниці замість отого всього "моднього мотлоху" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SoulBurn Опубліковано 30 Липня, 2010 в 10:35 Поділитися #39 Опубліковано 30 Липня, 2010 в 10:35 Цілком згідний про штани в яких матня висить між ногами. Це просто жах!!! нєнє... Просто жах, це коли їх вдіває дівча з колесоподібними ногами. От тоді - повна асоціація з абасранцами :lol: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 30 Липня, 2010 в 10:55 Поділитися #40 Опубліковано 30 Липня, 2010 в 10:55 Цілком згідний про штани в яких матня висить між ногами. Це просто жах!!! нєнє... Просто жах, це коли їх вдіває дівча з колесоподібними ногами. От тоді - повна асоціація з абасранцами :lol: вони на жодній дівчині не виглядають гарно, ІМХО Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 30 Липня, 2010 в 11:01 Поділитися #41 Опубліковано 30 Липня, 2010 в 11:01 тема виглядить як брюзжаніє старих пердунів я малій і джинси такі купував, і зараз у неї трикотажні легенькі такі є. класна вона в них Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:07 Автор Поділитися #42 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:07 Дикувато, як на мене, дивляться резинові чоботи з різними візерунками, та і без візерунків якось Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Korosy Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:26 Поділитися #43 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:26 І зновуж ця тема є безкінечна. Сткільки людей стіки буде фе.тема виглядить як брюзжаніє старих пердунівот можна почати і закінчити тему ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:32 Автор Поділитися #44 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:32 І зновуж ця тема є безкінечна. Сткільки людей стіки буде фе.тема виглядить як брюзжаніє старих пердунівот можна почати і закінчити тему )))А можна просто тим, кому все подобається, і не старим пердунам, не відписуватися ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oldspice Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:52 Поділитися #45 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:52 Ничего, скоро все будут ходить вот так Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sasha1132 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 23:05 Поділитися #46 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 23:05 як мене подхарює коли "емопудєлі" таке вдівають на себе і не стидяться вийти в них на вулицю. Куди котиться цей світ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Liberta Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 08:52 Поділитися #47 Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 08:52 Дикувато, як на мене, дивляться резинові чоботи з різними візерунками, та і без візерунків якось А я маю дві пари: в червоно-чорну клітку і фіолетові в жовті квіти Дивиться дико, да, зато весело Цієї весни вони були незамінними Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 09:08 Поділитися #48 Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 09:08 гарно - негарно, але з точки А в точку Б - дівчата\жінки приходять з сухими ногами, а ті хто бодро шагає по калюжах на шпильках???) в лондонському метро, в неахті погоду, концентрація осіб жіночої статі в чоботах - напевно найвища на планеті , і не думаю, що хтось глузує чи такає пальцем... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 09:27 Поділитися #49 Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 09:27 Что за тетка эта ваша мода-каждый день издает последний писк и никак сдохнуть не может.Вот я где то так же думаю.Вообще мода это полный бесполезняк-трата ресурсов на херню.В советском союзе над модой никто не задумывался и ниче...живы же. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 09:42 Поділитися #50 Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 09:42 В советском союзе над модой никто не задумывался и ниче...живы же. Помиляєшся Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.