Гість Bogdan Опубліковано 1 Грудня, 2006 в 20:29 #1 Опубліковано 1 Грудня, 2006 в 20:29 Шукаю однодумців - шукаю людей які шарять у веб-дизайні, кодингу і тд. Мало того це повинні бути люди котрі хочуть займатись цим надалі. Ви запитаєте навіщо це мені? - Відповідь: хочу зробити власний веб-проект ну і взагалі займатись цим у житті...Але сам в полі - не воїн!
Yagun Опубліковано 1 Грудня, 2006 в 21:29 #2 Опубліковано 1 Грудня, 2006 в 21:29 Шукаю однодумців - шукаю людей які шарять у веб-дизайні, кодингу і тд. Мало того це повинні бути люди котрі хочуть займатись цим надалі. Ви запитаєте навіщо це мені? - Відповідь: хочу зробити власний веб-проект ну і взагалі займатись цим у житті...Але сам в полі - не воїн! 1. Раніше думав так про програмування! Я спав і думав про прогу яку мені сказали зробити! (казали мені її зробити у школі олімпійского резерву з програмування!) Задачі важкі були, але я їх робив! В мене виходило, і я возомнив себе кул хацкером! ну взявся за розробку гри і шо? А нічого!!! Гра гівно час втрачений, розпач і тд і тп. Висновок: Перший блін комом! 2. Через пів року поступив навчатись на програміста. Навчання не подобалось там всі ламакі! є навіть такі які вперше побачили комп!!!!! Висновок: Підтримки не чекай! Бери її сам! Шукай однодумців і працюй, а головне вчись! 3. Пройшов ше час і я глянув на гру яку починав робити (в розділі першому) і подумав шо це не так і погано! Але дороблювати її не хочу бо тупо! Висновок: Якщо почав проект роби до кінця! Якщо треба допомога звертайсь. Чим зможу допоможу! Просто подобаються такі ідеї, але вони можуть перетворитися тільки на слова...
petrofm Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 08:35 #3 Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 08:35 ти спочатку найди чілавєка якій бабло забашляє за те шо ти напрограмуєш :-)
Teo Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 09:49 #4 Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 09:49 Я займаюся програмуванням, пишу на Delphi та С++, маю вже нормальні програмульки! В перспективі подальшого наукового розвитку опанування програмок по веб-дизайну (стандартні продукти - знаю).Опиши детальніше шо хочеш робити, може зацікавлюся!
Yagun Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 09:56 #5 Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 09:56 ти спочатку найди чілавєка якій бабло забашляє за те шо ти напрограмуєш :-) Нє тут я не згідний!!! Часто проекти який задумала некомерційна група авторів в подальшому стають Шедеврами! Для прикладу знову візьму проект повязаний з іграми. Космічні Рейнджери! Ця гра стала шедевром!
Teo Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 10:01 #6 Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 10:01 А візьми S.T.A.L.K.E.R - оце шедевр!!!
Oushen Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 11:28 #7 Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 11:28 А візьми S.T.A.L.K.E.R - оце шедевр!!! Ага шедевр який побачать наші правнуки
Гість Bogdan Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 14:30 #8 Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 14:30 Я займаюся програмуванням, пишу на Delphi та С++, маю вже нормальні програмульки! В перспективі подальшого наукового розвитку опанування програмок по веб-дизайну (стандартні продукти - знаю).Опиши детальніше шо хочеш робити, може зацікавлюся!- Маю на меті зробити власний веб-проект. Це має бути онлайн журнал (щось типу: render.ru) тільки по 2D графіці. Звісно що проект має бути комерційним. На даний момет проект на стадії розробки, але сам такого незробиш (зайдіть на render.ru і зрозумієте чому!). Є ще декілька ідей, але ця мені найбільше подобається, тому її і розвиваю...Кажу зразу я не гаманець з купою зелених, а тому не шукаю роботяг для цього проекту які б його зробили, забрали свої гроші і сказали "папа", я шукаю людей-однодумців для справжньої команди де всі були б на рівних і кожен робив свою роботу!!!
O_o Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 16:07 #9 Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 16:07 забий, тєму ф топку, шукай на теренах інтернета а не нашого села, має бути віддача а смутний проект без перспектив прямих тобі продвігати ніхто не буде...
Гість Guest Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 19:46 #10 Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 19:46 Бодя, ти молодець, дерзай, удачі
Гість Guest Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 19:52 #11 Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 19:52 Бодя, ти молодець, дерзай, удачі Дякую тобі незнайомець
Гість Bogdan Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 20:07 #12 Опубліковано 2 Грудня, 2006 в 20:07 Думаю на цьому буде все, хто що міг те сказав...Всім спасибі! Якщо хтось дійсно зацікавився тим що було сказано вище - стукайте: 201-077-908.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.