Перейти до змісту

концерт Гришко.

Nikos

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні в Луцьку мав бути концерт Гришко В. Але по інформації з драмтеатру (мама дзвонила уточнити) його відмінили. Сказали що квиткі можна здати до 18-30 (концерт на 19-00) хоча на квитках написано що поверненню не підлягає. Чомусь здається що ніякого концерту і не мало бути.

Опубліковано

Цікаво, а що, люди збиралися йти на такий концерт? :)

Як на мене, (суб'єктивно, звичайно) краще б такі "концерти" і не анансували. Занадто дурний смак.

Опубліковано

кожному своє. дотогож тема не про музикальні смаки, а більше як попередження, можливо хтось теж хотів зробити батькам (чи собі) подарунок.

Опубліковано

Цікаво, а що, люди збиралися йти на такий концерт? :)

Як на мене, (суб'єктивно, звичайно) краще б такі "концерти" і не анансували. Занадто дурний смак.

в кого? 

він в любому місті Європи повні зали збирає

Опубліковано

а от невпевнений. я погуглив, особливо нічого про нього на іншомовних сайтах не знайшов. декілька рецензій на диски(нечисленні, сольних-два чи три, і ще десь три- участь у солянказ). максимальний епітет- gifted, обдарований

Опубліковано

в кого? 

Хто????? Гришко???? Повні зали у Європі???? :)

Опубліковано

Народний артист, соліст Національної опери України Володимир Гришко захвовів на грип. Через хворобу співак скасував свій концерт у Луцьку.

Відтак не завітає він і на відеочат до "Волинських новин".

Як повідомили організатори концерту Володимира Гришка, чекати побачити й почути відомого співака лучани зможуть восени.

Заступник директора Волинського облмуздраметатру імені Т.Г. Шевченка Анатолій Глива сказав, що усього було продано 100 квитків. Відміна концерту жодним чином не вплинула на роботу театру, адже у понеділок там вихідний.

Усім шанувальникам знаменитого тенора, які вже встигли придбати квитки на концерт, гроші будуть повернені у касі театру.

Усім, хто купував квитки в уповноважених осіб, заступник директора гарантує повернення коштів у приміщенні драмтеатру за годину до початку запланованого концерту - о 18.00.

Джерело: Волинські новини

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...