Перейти до змісту

Какой поставить антивирус

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

Ніяк не можу вирішити який обрати антивірус для однієї невеликої компанії(6-7 машин), справа в тому що віндовси там виживають максимум півроку, персонал полюбляє шаритись на роботі в інтернеті клапаючи на всі силкі підряд, таскають на офіс здому флешкі з "всякими прикольчіками"

першими симптомами зазвичай буває - перестав працювати принтер, не видно шари іншого компутера (віруси і МАС адреси), не відкривається диспечер задач, десь дівався антивірус і т.д.

ставив Авіру, Нод, видаляв IE а для персоналу рекомендував користуватись Оперой з безпечними налаштуваннями, на стадії експеременту Dr Web security_space_pro з набором брандмауера, antyspy і т.д., Windows-и ставив оновлені(макс 2-3 місяці без оновлень)

в користувачів немає адмін. прав - тому часто дзвонять з жалобами "Я тут пробую підключити флешку, а воно мені не дає - пише введіть пользователь і пароль щоб драйвер поставити, щозанах", також антивірусів закінчуються ключі, а в мене не завжди є час бігати з ключами по клієнтам,

питання як налаштувати так щоб все працювало довго і щасливо? який антивірус обрати, які ще є методи захисту?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зiлля, FreeAV + дополнить "умным" файрволом вроде Comodo Firewall Pro

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ставити корпоративний продукт, закривати доступ до Вк, і всякого іншого непотребу.  Kaspersky Open Space Security

Ну от глянь це

http://www.rustorka.com/forum/viewtopic.php?t=30593 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зiлля, FreeAV + дополнить "умным" файрволом вроде Comodo Firewall Pro

напевне так і зроблю...

для мене "," як логічне "і" :_16: , треба

було писати: "(Зiлля || FreeAV) && дополнить "умным" файрволом вроде Comodo Firewall Pro"

а то я вирішив що ти рекомендуєш 2 антивіруса паралельно ставити (=

Ставити корпоративний продукт, закривати доступ до Вк, і всякого іншого непотребу. Kaspersky Open Space Security

а з ключиками до нього проблем не буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

добав для боротьби з Autorun.inf не буду повторюватись прописано тут

в мну у всіх клієнтів працює відмінно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже давненько поставив собі Zillya, проблем немає, задоволений ним.

а от сам допомагав деяким знайомим, в яких стояв NOD зі свіжими оновленнями, виправляти файл hosts від дій вірусу vk.exe, чи як він правильно зветься. В одного знайомого НОДщика був випадок, коли екран було заблоковано повідомленням відправити смс на короткий номер...

Так що безкоштовне ПО це не завжди гірше, а іноді і краще! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я лікуваа після зілля кантору 14 компів лягло :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повністю задоволений роботою Microsoft Security Essentials.

Ще жодного разу не розчарувався в ньому, чого і вам бажаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він добре працює на ломаній сімці на ХП якщо вона не буде знати що вона ліцензійна і качати поновлення він без толку.

Так що для топікстартера приємлимі варіанти або Авіра Персонал, але вінду треба відучити від Автозапусків, або Зілля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всё должно работать комплексно... прокси для веба , антивирь , фаервол.. и еще немаловажно иметь голову, а в голове моск...

одно время года два на домашнем компе был только прокси-серв для инета с ручным бан листом ... за два года ни какая пакость не разу не показывалась ( реально не было, а не я не видел - поверьте я могу отличить :))

...пока друх не принес винт с авторанами .. просил полечить.. laugh.gif

каспер последнее время стал у ж больно надоедливым... сильно напоминает свою 5-ю версию...

микрософд секурити есентиалз - сидит тихо , косяков не замечалось за ним ... хотя знакомый сервисник говорит что на тачке под ним находил парочку вирей - имхо наверное невнимательность юзера - не апдейтил , не смотрел как там что ... мсе еще несколько сыроват не всегда срабатывает автоматом - требует пинков ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що для топікстартера приємлимі варіанти або Авіра Персонал, але вінду треба відучити від Автозапусків, або Зілля.

так відучи цим USB_Disk_Security_5.1.0.15 або в реєстрі Для всех вышеперечисленных версий кроме XP Home Edition

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки на 2 компи поставив installflashguard (для вирізки авторанів) і dr.web space ключики буду ставити демо, створюючи кожен раз нову почтову скриньку,

хочу 1С7.7 під Линукс налаштувати, та встановити тему windows на gnome =),

правда після встановлення openoffice одна бух. заявила що їй "неудобно делать табличкі и ваще все непонятно, поставь нормальних ексель!" так що з цим х.з.

якби хоть одна машина була високої конфігарації можна було подумати нарахунок ХР2003 і серверу терміналів, тоді тільки правильно права виставити і було би питання закрите з тим підприємством

а антивіруси - зарас їх стільки набралось я вже гублюся, раніше був вибір скромніше: DrWeb, Kaspersky пізніше Norton і ще був з десяток маловідомих, а тепер чорт ногу зломить

щось нехто не згадав McAfee чи Нортон антивіруси, не дуже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Norton навіть дуже) потужний, класний, мало питає, не для слабких компів, тріал ресетер який  креком іде маені не сподобався, інколи не працював, інколи багато ручної чистки реєстру я робив щоб працювало тому відмовився...а клієнти - ламали голову)   ...А Mcafee нещодавно поклав пів-світу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Якщо Хрюшка ліцензійна ставте Microsoft Windows Defender і включіть брандмауер-для офісу вистачить,у себе вдома користуюсь Аваст на парі з Outpost Firewall Pro і Malwarebytes.Anti-Malware.1.32-цілком влаштовує,до того ж Аваст стоїть одночасно з Microsoft Windows Defender і не конфліктують.Пробуйте :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читав на борді схвальні відгуки, поставив собі на ноуті з ліц. хр замість макафі....що він є, що його нема. Навіть зілля з його глюками щось ловить. Взагалі віддаю перевагу есет смарт секюріті з вбудованим фаєрволом. Для корпоративного рішення використовува саме його, бази стягував нод апдейт вьюером і розкидав всім по мережі, а кожен комп вже поновлювався з свого локального каталога.+ кожен день в обід перевірка.все було чисто.

П.С. хоча нод теж не ідеальний, часом шось мже пропустити, але він відносно легкий,дуже зручний і з ключами проблем немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Symantec Norton Antivirus - для мене це найкращий і найдієвіший антивірус. Не треба вічно поновлюючихся ключів, є двіжок який передбачає потенційні віруси. Майже не грузить опєратуху (на відміну від каспера).

ось моя версія (кряка не треба)

Symantec.AntiVirus.Corporate.v10.0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читав на борді схвальні відгуки, поставив собі на ноуті з ліц. хр замість макафі....що він є, що його нема. Навіть зілля з його глюками щось ловить. Взагалі віддаю перевагу есет смарт секюріті з вбудованим фаєрволом. Для корпоративного рішення використовува саме його, бази стягував нод апдейт вьюером і розкидав всім по мережі, а кожен комп вже поновлювався з свого локального каталога.+ кожен день в обід перевірка.все було чисто.

П.С. хоча нод теж не ідеальний, часом шось мже пропустити, але він відносно легкий,дуже зручний і з ключами проблем немає

Ідеального...в принципі, по великому рахунку немає нічого, є щось краще...щось хуже, кожний вибирає що йому довподоби враховуючи технічні характеристики своєї машини. А на рахунок Eset smart security - повністю підтримую..imho. Колись...пам'ятаю стояв в мене Eset smart security певно з пів року, а потім зніс і поставив Касперського - і ніяких вірусів після smart security Касперський не знайшов! А взагалі рахую - стверджувати, що якийсь антивірус самий кращий буде не правильним. Удачі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...