Вoвчик Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:09 #1 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:09 Ніяк не можу вирішити який обрати антивірус для однієї невеликої компанії(6-7 машин), справа в тому що віндовси там виживають максимум півроку, персонал полюбляє шаритись на роботі в інтернеті клапаючи на всі силкі підряд, таскають на офіс здому флешкі з "всякими прикольчіками"першими симптомами зазвичай буває - перестав працювати принтер, не видно шари іншого компутера (віруси і МАС адреси), не відкривається диспечер задач, десь дівався антивірус і т.д.ставив Авіру, Нод, видаляв IE а для персоналу рекомендував користуватись Оперой з безпечними налаштуваннями, на стадії експеременту Dr Web security_space_pro з набором брандмауера, antyspy і т.д., Windows-и ставив оновлені(макс 2-3 місяці без оновлень)в користувачів немає адмін. прав - тому часто дзвонять з жалобами "Я тут пробую підключити флешку, а воно мені не дає - пише введіть пользователь і пароль щоб драйвер поставити, щозанах", також антивірусів закінчуються ключі, а в мене не завжди є час бігати з ключами по клієнтам,питання як налаштувати так щоб все працювало довго і щасливо? який антивірус обрати, які ще є методи захисту?
Shkoder Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:16 #2 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:16 Зiлля, FreeAV + дополнить "умным" файрволом вроде Comodo Firewall Pro
Witiok Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:19 #3 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:19 Ставити корпоративний продукт, закривати доступ до Вк, і всякого іншого непотребу. Kaspersky Open Space SecurityНу от глянь цеhttp://www.rustorka.com/forum/viewtopic.php?t=30593
Вoвчик Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:25 Автор #4 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 10:25 Зiлля, FreeAV + дополнить "умным" файрволом вроде Comodo Firewall Pro напевне так і зроблю... для мене "," як логічне "і" , треба було писати: "(Зiлля || FreeAV) && дополнить "умным" файрволом вроде Comodo Firewall Pro" а то я вирішив що ти рекомендуєш 2 антивіруса паралельно ставити (= Ставити корпоративний продукт, закривати доступ до Вк, і всякого іншого непотребу. Kaspersky Open Space Security а з ключиками до нього проблем не буде?
Jack Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 14:00 #5 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 14:00 добав для боротьби з Autorun.inf не буду повторюватись прописано тутв мну у всіх клієнтів працює відмінно
Nikandr Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 14:31 #6 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 14:31 вже давненько поставив собі Zillya, проблем немає, задоволений ним. а от сам допомагав деяким знайомим, в яких стояв NOD зі свіжими оновленнями, виправляти файл hosts від дій вірусу vk.exe, чи як він правильно зветься. В одного знайомого НОДщика був випадок, коли екран було заблоковано повідомленням відправити смс на короткий номер... Так що безкоштовне ПО це не завжди гірше, а іноді і краще!
Jack Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 15:48 #7 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 15:48 я лікуваа після зілля кантору 14 компів лягло
MrVes Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 17:59 #8 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 17:59 Повністю задоволений роботою Microsoft Security Essentials. Ще жодного разу не розчарувався в ньому, чого і вам бажаю.
SysR Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 18:20 #9 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 18:20 Повністю задоволений роботою Microsoft Security Essentials.Ще жодного разу не розчарувався в ньому, чого і вам бажаю.Він добре працює на ломаній сімці на ХП якщо вона не буде знати що вона ліцензійна і качати поновлення він без толку.Так що для топікстартера приємлимі варіанти або Авіра Персонал, але вінду треба відучити від Автозапусків, або Зілля.
Banzai Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 19:07 #10 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 19:07 всё должно работать комплексно... прокси для веба , антивирь , фаервол.. и еще немаловажно иметь голову, а в голове моск... одно время года два на домашнем компе был только прокси-серв для инета с ручным бан листом ... за два года ни какая пакость не разу не показывалась ( реально не было, а не я не видел - поверьте я могу отличить ) ...пока друх не принес винт с авторанами .. просил полечить.. каспер последнее время стал у ж больно надоедливым... сильно напоминает свою 5-ю версию... микрософд секурити есентиалз - сидит тихо , косяков не замечалось за ним ... хотя знакомый сервисник говорит что на тачке под ним находил парочку вирей - имхо наверное невнимательность юзера - не апдейтил , не смотрел как там что ... мсе еще несколько сыроват не всегда срабатывает автоматом - требует пинков ....
Jack Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 19:21 #11 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 19:21 Так що для топікстартера приємлимі варіанти або Авіра Персонал, але вінду треба відучити від Автозапусків, або Зілля.так відучи цим USB_Disk_Security_5.1.0.15 або в реєстрі Для всех вышеперечисленных версий кроме XP Home Edition
Вoвчик Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 20:18 Автор #12 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 20:18 поки на 2 компи поставив installflashguard (для вирізки авторанів) і dr.web space ключики буду ставити демо, створюючи кожен раз нову почтову скриньку,хочу 1С7.7 під Линукс налаштувати, та встановити тему windows на gnome =), правда після встановлення openoffice одна бух. заявила що їй "неудобно делать табличкі и ваще все непонятно, поставь нормальних ексель!" так що з цим х.з.якби хоть одна машина була високої конфігарації можна було подумати нарахунок ХР2003 і серверу терміналів, тоді тільки правильно права виставити і було би питання закрите з тим підприємствома антивіруси - зарас їх стільки набралось я вже гублюся, раніше був вибір скромніше: DrWeb, Kaspersky пізніше Norton і ще був з десяток маловідомих, а тепер чорт ногу зломитьщось нехто не згадав McAfee чи Нортон антивіруси, не дуже?
Witiok Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 20:53 #13 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 20:53 Norton навіть дуже) потужний, класний, мало питає, не для слабких компів, тріал ресетер який креком іде маені не сподобався, інколи не працював, інколи багато ручної чистки реєстру я робив щоб працювало тому відмовився...а клієнти - ламали голову) ...А Mcafee нещодавно поклав пів-світу
bormotuha Опубліковано 3 Травня, 2010 в 21:13 #14 Опубліковано 3 Травня, 2010 в 21:13 Якщо Хрюшка ліцензійна ставте Microsoft Windows Defender і включіть брандмауер-для офісу вистачить,у себе вдома користуюсь Аваст на парі з Outpost Firewall Pro і Malwarebytes.Anti-Malware.1.32-цілком влаштовує,до того ж Аваст стоїть одночасно з Microsoft Windows Defender і не конфліктують.Пробуйте
4iter Опубліковано 4 Травня, 2010 в 07:35 #15 Опубліковано 4 Травня, 2010 в 07:35 Повністю задоволений роботою Microsoft Security Essentials. Ще жодного разу не розчарувався в ньому, чого і вам бажаю.читав на борді схвальні відгуки, поставив собі на ноуті з ліц. хр замість макафі....що він є, що його нема. Навіть зілля з його глюками щось ловить. Взагалі віддаю перевагу есет смарт секюріті з вбудованим фаєрволом. Для корпоративного рішення використовува саме його, бази стягував нод апдейт вьюером і розкидав всім по мережі, а кожен комп вже поновлювався з свого локального каталога.+ кожен день в обід перевірка.все було чисто.П.С. хоча нод теж не ідеальний, часом шось мже пропустити, але він відносно легкий,дуже зручний і з ключами проблем немає
Mondiale Опубліковано 7 Травня, 2010 в 06:36 #16 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 06:36 Symantec Norton Antivirus - для мене це найкращий і найдієвіший антивірус. Не треба вічно поновлюючихся ключів, є двіжок який передбачає потенційні віруси. Майже не грузить опєратуху (на відміну від каспера).ось моя версія (кряка не треба)Symantec.AntiVirus.Corporate.v10.0.
Romek71 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:38 #17 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:38 Повністю задоволений роботою Microsoft Security Essentials. Ще жодного разу не розчарувався в ньому, чого і вам бажаю.читав на борді схвальні відгуки, поставив собі на ноуті з ліц. хр замість макафі....що він є, що його нема. Навіть зілля з його глюками щось ловить. Взагалі віддаю перевагу есет смарт секюріті з вбудованим фаєрволом. Для корпоративного рішення використовува саме його, бази стягував нод апдейт вьюером і розкидав всім по мережі, а кожен комп вже поновлювався з свого локального каталога.+ кожен день в обід перевірка.все було чисто.П.С. хоча нод теж не ідеальний, часом шось мже пропустити, але він відносно легкий,дуже зручний і з ключами проблем немаєІдеального...в принципі, по великому рахунку немає нічого, є щось краще...щось хуже, кожний вибирає що йому довподоби враховуючи технічні характеристики своєї машини. А на рахунок Eset smart security - повністю підтримую..imho. Колись...пам'ятаю стояв в мене Eset smart security певно з пів року, а потім зніс і поставив Касперського - і ніяких вірусів після smart security Касперський не знайшов! А взагалі рахую - стверджувати, що якийсь антивірус самий кращий буде не правильним. Удачі!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.