sashulya Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 15:22 #1 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 15:22 Многие, наверное, заметили, что сейчас частенько появляются ТВ передачи, заметки в газетах и журналах.....о том что можно есь, а что нельзя......Предлагаю составить список так назывемых опасных продуктов, и разобратся, что действительно лучше не употреблять в пищу, а что просто страшилка.Начинаем список а) опасно 1 .пепси/кока-кола
floor Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 15:34 #2 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 15:34 Якщо вірити тим передачам, то їсти взагалі нічого неможна. Телебачення просто потрібний рейтинг, і розводять там такі "страшилки". Любий продукт може зіпсуватися, чи пройти неправильний цикл виробництва.
Yuraul Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:05 #3 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:05 Хочу, щоб мені агрументовано пояснили, у чому шкідливість коли/пепсі. А в більшості випадків ненатуральне і не корисне відчуваю зразу на смак. В дитинстві звик до бабусиних продуктів.)
sashulya Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:18 Автор #4 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:18 Хочу, щоб мені агрументовано пояснили, у чому шкідливість коли/пепсі. А в більшості випадків ненатуральне і не корисне відчуваю зразу на смак. В дитинстві звик до бабусиних продуктів.) Что будет с вашим телом, если вы выпьете Кока-колу? Через 10 минут. 10 чайных ложек сахара “ударят” по вашей системе (это ежедневнаярекомендуемая норма). Вас не тянет рвать, потому что фосфорная кислота подавляет действие сахара. Через 20 минут. Произойдет скачок инсулина в крови. Печень превращает весь сахар в жиры. Через 40 минут. Поглощение кофеина завершено. Ваши зрачки расширятся. Кровяное давление увеличится, потому что печень выбрасывает больше сахара в кровь. Блокируются аденозиновые рецепторы, тем самым предотвращая сонливость. Через 45 минут. Ваше тело увеличит производство гормона дофамина, стимулирующего центр удовольствия мозга. Такой же принцип действия у героина. Спустя час. Фосфорная кислота связывает кальций, магний и цинк в вашем кишечнике, ускоряя метаболизм. Увеличивается выделения кальция через мочу. Более чем через час. Мочегонные действия входит в игру. Выводятся кальций, магний и цинк, которые находятся в ваших костях, так же как и натрий, электролит и вода. Более чем через час. Вы становитесь раздражительным или вялым. http://prostayeda.ru/eda/iz-chego-delayt-coca-colu.html
Yuraul Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:41 #5 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 16:41 10 чайных ложек сахара Феноменально: 10 чайних ложок цукру у будь-якій кількості коли? Далі продовжувати? Не втримався) Во-первых, они сами говорят, что рецепт сделан из растения Кола, из которого делается наркотик кокаин. Кокаїн роблять, як це не дивно з КОКИ! Словом, автор статті забув включити моск. Або ж розраховує на те, що ним зазвичай ніхто не користується...
sashulya Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 17:37 Автор #6 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 17:37 10 чайных ложек сахара Феноменально: 10 чайних ложок цукру у будь-якій кількості коли? Далі продовжувати? Не втримався) Во-первых, они сами говорят, что рецепт сделан из растения Кола, из которого делается наркотик кокаин. Кокаїн роблять, як це не дивно з КОКИ! Словом, автор статті забув включити моск. Або ж розраховує на те, що ним зазвичай ніхто не користується... Не знаю, выключил или включил автор мозг, но знаю точно что кола и все газированные напитки не полезны для организма: углекислый газ - неблагоприятно действеют на желудок красители - не думаю, что они натуральны консерванты, вкусовые добавки - в основном та же химия
shono Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 17:48 #7 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 17:48 поколение пепси вымрет... 0_0 )) оффтоп но вспомнилось чота)))
vampirich Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 20:47 #8 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 20:47 Через 10 минут. 10 чайных ложек сахара “ударят” по вашей системе (это ежедневнаярекомендуемая норма). Вас не тянет рвать, потому что фосфорная кислота подавляет действие сахара.та я за раз п"ючи чай каву сиплю в кружку 6-7 ложечок цукру (ну люблю я так). це не рахуючи печива/цукерок і т д в чому ще є цукор і що я вживаю разом з тією кавою. і мене нічуть не тягне "рвать" і без фосфорної кислоти. так само з кофеїном. я його значно більше вживаю в каві аніж є його у пепсі чи кока колі.мож не таке все шкідливе як нам то хочуть то подати?з.і. в складі коли є ортофосфорна кислота. фосфорної - звиняйте, немаз.з.і. сам пепсі і кока колу п"ю може раз в місяць
Yuraul Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 21:20 #9 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 21:20 Та я ж не кажу, що прям корисна.) Для організму взагалі все шкідливе...
floor Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 21:41 #10 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 21:41 Та я ж не кажу, що прям корисна.) Для організму взагалі все шкідливе...Ага, колись показували, знову ж по телевізору, передачу де науково було викладено докази, що чим людина менше їсть, тим довше живе.І як якийсь чоловік, з Англії здається, слідує цьому, і старається за день крім яблука, і води більш нічого не зїсти.
Natasha Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 14:58 #11 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 14:58 Сьогодні чисто випадково подивилася передачу по СТБ про шкідливі продукти, то там був такий список. 1. паштети 2. рибні консерви/пресерви 3. м’ясні тушонки (м’яса майже нема) 4. мариновані гриби (все крім шампіньйонів підробляють) 5. згущене молоко (добавляють пальмову олію, клей і неїстівні білила) 6. домашня м’ясна косервація (можливе зараження ботулізмом) Людина, яка вживає ці продукти вже на 10 років буде менше жити. Проблема в тому, що купуючи ніби-то "якісний" продукт ми платимо за знищення самих себе і такий звичайний підсилювач смаку (глютамат натрію) може впливати на печінку, шлунок, мозок і навіть викликати психічні розлади. А підсилювач смаку є майже у всьому. Та навіть м’ясо і рибу нормальну купити не можна, так як годувати бройлери 2-3 місяці всякою гидотою легше, аніж вирощувати нормальних курей... Овочі, фрукти - постійно кроплять... А розплачуємося своїм здоров’ям. Шкода що у нас неможливо купити продукти, щоб 100% бути впевненим у їх якості
zzzvalentinxxx Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 15:37 #12 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 15:37 Та я ж не кажу, що прям корисна.) Для організму взагалі все шкідливе... Ага, колись показували, знову ж по телевізору, передачу де науково було викладено докази, що чим людина менше їсть, тим довше живе. І як якийсь чоловік, з Англії здається, слідує цьому, і старається за день крім яблука, і води більш нічого не зїсти. ага, за день фуру в кільканадцять тон розвантаж, прийди додому годин в десять-одинадцять вечора і з'їж щось по мінімуму, наприклад яблуко, як мужик з Англії, - за тиждень здохнути можна! і якщо живеш студентським/хостяцьким життям, мотаєшся цілий день на роботах, підробітках і т.д., а гроші як можна економиш, щоб заплатити за прожиття, коли рідке їси в барі за чарчиною з друзями чи в дешевій столовці (якщо є час), і за роботою не те що варити їсти нема коли... то на всілякі ГМО, шкідливі продукти, що по телевізору покажуть і т.д. уваги особливо не звертаєш, вживаєш всьо, аби їстівне ... і зараз може хтось скаже, що це не так, то звичайно ж, сидячи з 9 до 17 в офісі, - це набагато видніше! Жити, щоб їсти, чи їсти, щоб жити?
talja Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 15:38 #13 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 15:38 А я не їм ковбаси і курей-гриль. Вже не дивує сметана в пакетиках, яка може в холодильнику лежати до трьох тижнів без зміни зовнішнього вигляду. Колись дуже подобались плавлені сирки, які зараз перетворились в сирний продукт, що за смаком схожий на мило. Вже аж страшно щось купувати в супермаркетах. Минулого року була популярною реклама, яка попереджувала про наслідки купівлі на стихійних ринках. Але я б краще купувала домашню курочку в якоїсь бабусі на ринку, ніж бройлери, вирощені за 2 місяці на хімії
sashulya Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 19:15 Автор #14 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 19:15 Обновляем список:а) опасно 1 .пепси/кока-кола2. колбаса3. куры-гриль4. сметана в пакетиках5. бройлерные куры.6. паштети 7. рибні консерви/пресерви8. м’ясні тушонки (м’яса майже нема)9. мариновані гриби (все крім шампіньйонів підробляють)10. згущене молоко (добавляють пальмову олію, клей і неїстівні білила)11. домашня м’ясна косервація (можливе зараження ботулізмом)
sashulya Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 19:19 Автор #15 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 19:19 А я не їм ковбаси і курей-гриль. Вже не дивує сметана в пакетиках, яка може в холодильнику лежати до трьох тижнів без зміни зовнішнього вигляду. Колись дуже подобались плавлені сирки, які зараз перетворились в сирний продукт, що за смаком схожий на мило. Вже аж страшно щось купувати в супермаркетах. Минулого року була популярною реклама, яка попереджувала про наслідки купівлі на стихійних ринках. Але я б краще купувала домашню курочку в якоїсь бабусі на ринку, ніж бройлери, вирощені за 2 місяці на хімії Согласна с вами на все 100%.Каждый из этих продуктов несет некую опасность. Для скептиков, которые говорят "а що ж тоді їсти?" - надо учится выбирать продукты.
floor Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 19:38 #16 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 19:38 Стосовно молочних продуктів, то таке враження, що виробники взагалі страх втратили Сметана такої торгової марки, як "Молочна родина" частенько просто прокисла, а от недавно попалась "Біо-сметана" з якимось нестерпно терпким присмаком, і грудками
sashulya Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 20:02 Автор #17 Опубліковано 25 Квітня, 2010 в 20:02 Стосовно молочних продуктів, то таке враження, що виробники взагалі страх втратили Сметана такої торгової марки, як "Молочна родина" частенько просто прокисла, а от недавно попалась "Біо-сметана" з якимось нестерпно терпким присмаком, і грудками Да частенько попадается не качественное молоко. Мне кажется, что то что сметана прокисла не так уж и страшно, гораздо страшнеее когда она вообше не киснет . + 1 Уместно добавлять производителей
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.