Перейти до змісту

оптоволоконний інтернет від Аверса

Рекомендовані повідомлення

тепер Аверс підключає до оптоволоконного інтернету

можливість підключення більше 20 будинків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які тарифи? Адреси будинків де можливі підключення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сорі за офтоп : Oli, Друга тема клон за 1год часу думаю тепер ти деякий час лише читатимеш форум :) Сумніваюсь що модерам чи адмінам це понравиться.Але тарифи можеш в приват скінути ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, як забанять, то відпиши мені в ПМ про тарифи, цікавить можливість підключення на словацького...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і мені напиши, другу не завадить така інфа..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Банить і грохать тему ніхто не буде, просто надалі я дуже рекомендую  Oli трошки контролювати емоції і не створювати теми, інформативність яких рівна нулю.

В попередній темі був вказаний контактний номер телефону. Якщо ти не є працівником аверса, але хочеш поділитись новиною з форумчанами, то невже так важко зателефонувати за тим номером, уточнити інформацію і викласти її тут?

Аверс, як інтернет провайдер, зарекомендував себе дуже негативно. Думаю маю право це сказати, бо схвальні відгуки перестали лунати вже через місяць після початку підключень, далі почались різного роду нарікання на якість і стабільність послуги. Була підтверджена інформація про те, що аверс орендує канал певної пропускної здатності, який постійно завантажений під зав'язку і навіть не планує його розширювати. На даний момент, це оператор, послугами якого, я б не рекомендував користуватись взагалі.

Тягнуть волокно? Чудово. Але перехід на сучаснішу технологію останньої милі не робить послугу якісною вцілому. 

Таке враження, що керівництво, йдучи на роботу, побачило вивіску білайна і вирішило за день 'забадяжить' FTTB. Ну а 20 будинків, це ті, які монтажна бригада встигла обтянуть. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аверс? оптоволокно? підключатись? ну не смішіть. я вже краще буду юзати діал-ап, ніж інет від Аверса <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нужно быть совсем глупым и недалёким, чтобы не использовать свои свободные волокна в дом. Аверс же в первую очередь кабельный оператор, а там по хорошему ТВ сигнал подаётся в дом по оптике. Вот наконец до них дошло, что можно просто поставить на готовую оптику медиаконвертеры и свичи и раздать интернет. 20 домов - это скорее всего те точки, в которых была оптика и которые сходились на узел с интернетом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прям конкуренція в Луцьку розростається, тікі аверс то не конукрент, вони обладнання хоч нове поставили чи в когось перекупили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Банить і грохать тему ніхто не буде, просто надалі я дуже рекомендую  Oli трошки контролювати емоції і не створювати теми, інформативність яких рівна нулю.

В попередній темі був вказаний контактний номер телефону. Якщо ти не є працівником аверса, але хочеш поділитись новиною з форумчанами, то невже так важко зателефонувати за тим номером, уточнити інформацію і викласти її тут?

Аверс, як інтернет провайдер, зарекомендував себе дуже негативно. Думаю маю право це сказати, бо схвальні відгуки перестали лунати вже через місяць після початку підключень, далі почались різного роду нарікання на якість і стабільність послуги. Була підтверджена інформація про те, що аверс орендує канал певної пропускної здатності, який постійно завантажений під зав'язку і навіть не планує його розширювати. На даний момент, це оператор, послугами якого, я б не рекомендував користуватись взагалі.

Тягнуть волокно? Чудово. Але перехід на сучаснішу технологію останньої милі не робить послугу якісною вцілому. 

Таке враження, що керівництво, йдучи на роботу, побачило вивіску білайна і вирішило за день 'забадяжить' FTTB. Ну а 20 будинків, це ті, які монтажна бригада встигла обтянуть. 

+11111111111

для начала сайт сделайте нормальный

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу повторюватись про це говорив тут і інші відвідувачі BOARD.

Поважаю адмінів Аверса як людей +1 і фахівців своєї справи.

Тільки знову афера.

А на рахунок кабельного нету від провайдера "Аверс", проблема в нерозумінні відповідальності перед користувачами з ким заключили договори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну..хз-хз, на счет работников Аверса, у меня там работали поначалу пару знакомых, потом пошли дальше по карьерной лестнице по причине не выплат зарплат итд.

Не знаю, может сейчас они набрали действительно специалистов своего дела. Только вот специалист своего дела не будет долго работать за низкую зарплату. Может им зарплату подняли? :sq_ye:

ИМХО, пользовался инетом от Аверса, фуфло полное и не думаю переходить на него.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...