Перейти до змісту

Карпати

Seva

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ой. Ви даже не представляєте як в мене пройшов День Студента <_< . Но скажу просто, було дуже класно :D . В декількох словах, після паті в "Метро" 17.11.06., сразу в автобус і в Карпати. Там все і почалось. Фоток канєшно небагато, але дещо є. Переважно гори.

Доречі про гори.

Вирішили ми полізти на г. Говерла, до вершини треба було пролізти по снігу і болоті 4.1 км.

Але нас це не зупинило (спочатку :D ). Йти було важко. Пролізли ми десь 3 - 3.3 км., і тут нам шось перехотілось дальше йти :D . Всі вже були виснажені і мокрі :P . Я і ще мій друг (Саша) передумали йти далі і полізли назад (самі). Спустились ми з верху назад в ліс. І почали вертатись до маршруткі. Йшли ми по знаках, які були намальовані надеревах. Але так заговорились, шо просто завтикали поворот :P . Пройшли ми десь 0.5-0.8 км. в невизначеному напримку, але через 1 год. найшли дорогу. Карочє. Ми дали такій круг, шо покі ми добрались до маршруткі (мокрі, холодні і голодні), то через 15 хв. прийшла і наша група вже з ГОВЕРЛИ. Висновок: треба було йти далі :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...