Перейти до змісту

Друга відеокарта в системі

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи сумістні наступні відеокарти в режимі Crossfire: Radeon HD5750 i HD5770?

Трохи цікавився цією темою (в самого HD5770). IMHO однозначно ці відеокарти пожна звязати  в режимі Crossfire.

Принаймі в статті

http://www.oszone.net/10787/Radeon-HD-5770-CrossFireX

одним з протестованих варіантів звязки якраз і є HD5750+HD5770.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Об"єднання це далеке майбутнє, у випадку нестачі ігрової потужності. Наразі користуюсь одиночною Sapphire HD5770 VAPOR-X, який повністтю влаштовує з усіх боків, материнська плата підтримує повноцінний Crossfire 2шт РСІ-Е 2.0 х 16", а тому заробок на майбутнє є.

Я гру CRYSIS до сьогодні не бачив, лише читав про його вимоги. Так після її встановлення налаштування всі "МАХ", навіть згладжування ААх2 виставив і досить комфортно зміг побігати 28-55 кадрів/с.

Тому Crossfire матиму поки що лише на увазі!

Опубліковано

Об"єднання це далеке майбутнє, у випадку нестачі ігрової потужності.

Постав Crysis Warhead + всі налаштування на максимум + роздільна здатність Full HD, і побачиш скільки FPS витягне твоя 128 бітна шина

Опубліковано

Crysis Warhead + всі налаштування на максимум + роздільна здатність 1280х1024 = дає 26-42 кадри "И зачем козе баян"

яка різниця яка там шина, гогловне продуктивність.

П.С.

Якщо і робитиму CrossFireX то тільки з такою ж HD5770!

Опубліковано

Об"єднання це далеке майбутнє, у випадку нестачі ігрової потужності.

Постав Crysis Warhead + всі налаштування на максимум + роздільна здатність Full HD, і побачиш скільки FPS витягне твоя 128 бітна шина

В мене Crysis під Win7 з 1440х900 моя HD5770 ще витягла на максимальних налаштуваннях.

А от на Metro2033 вже почала "захлинатись". Довелось "спригувати" з максимальних налаштувань.

Тому не думаю що об'єднання двох карт це таке вже далеке майбутнє. Швидше недалеке.

Тим більше по ціновому факторові це IMHO явний виграш в грошах, в порівнянні з вартістю новітніших карт.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А ти проапгрейдь монітор до 1680х1050 або до 1920х1200 і зрозумієш, для чого тобі друга карта :)

Фантазії нема меж, як і немає межі вдовконалення!

А 6 шт х 1920х1200 це ще круче? :0123:

Можна дійти так, що і на шию кілька відеокарт повісити, а всеодно не дістанеш бажаного задоволення :blink:

Не бачу потреби в цьому, адже мені 17" вистачає (на зір нарікань не маю), стоїть аж на протилежному кінці стола я сиджу комфортно зчитую з нього, що ще треба? Більший просто буде лізти в очі.

Можливо і проапгрейджу монітор, колись! Ну максимум на 19", де теж розширення 1280х1024 пікселя.

Зараз почерзі випробовую одиничну в різних іграх і ...

Опубліковано

А ти проапгрейдь монітор до 1680х1050 або до 1920х1200 і зрозумієш, для чого тобі друга карта :)

Фантазії нема меж, як і немає межі вдовконалення!

А 6 шт х 1920х1200 це ще круче? :0123:

Можна дійти так, що і на шию кілька відеокарт повісити, а всеодно не дістанеш бажаного задоволення  :blink:

Не бачу потреби в цьому, адже мені 17" вистачає (на зір нарікань не маю), стоїть аж на протилежному кінці стола я сиджу комфортно зчитую з нього, що ще треба? Більший просто буде лізти в очі.

Можливо і проапгрейджу монітор, колись! Ну максимум на 19", де теж розширення 1280х1024 пікселя.

Зараз почерзі випробовую одиничну в різних іграх і ...

Це все лише питання часу. Прийде час і 19 буде здаватись мало. "Апетит приходить під час їжі"... :-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...