Перейти до змісту

Сині Екрани...

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

комп працював нормально.

але останнім часом почали вискакувати сині екрани при завантаженні системника іграми

(при відтворенні відео такого вродь не спостерігалось)...

спочатку грішив на відео, але тестував на іншій відео-карточці, - сині екрани.

пробував по-черзі виймати планки опори (2*256)- комп зависає та теж саме.

смарт-таблиця вінта в Everest - все добре...

мамка Elitegroup K7VTA3, проц Athlon XP 2700+, 2*256 мб DDR, вінт WD-40.

біос обновляв до останньої версії.

що ше... вразі чого - питайте.

що можете порекомедувати, крім того що міняти мамку? ))

Опубліковано

я б перше вінду переставив, віруси, ігри, креки-шмеки..... це все потихеньку дає тягла вінді і в іграх можуть лізти бсоди. Переустановкою вінди все лікується, на рік-другий :-)

Опубліковано

У мене така ж сама материнка (Elitegroup K7VTA3) і проблема подібна була.Міняв відео, пам"ять і все одно теж саме.А проблема була в окисленні одного з контактів в роз"ємі, яким підключається БЖ до материнки.Ще до виникнення синіх екранів, я замітив що у роз"ємі БЖ біля одного з контактів пожовтіла пластмаса. Видно на цей контакт йде найбільше навантаження і він гріється.Відключивши БЖ від материнки і прочистивши контакт голкою, подібних синіх екранів більше не було. Попробуй зробити теж саме.Можливо і тобі воно допоможе.

Опубліковано

А може і вінт (перегрів..чи сипеться) ,а може биті конденсатори БЖ/мамка, а може процесор (поміняй термопасту).

Опубліковано

А може і вінт (перегрів..чи сипеться) ,а може биті конденсатори БЖ/мамка, а може процесор (поміняй термопасту).

Скачай прогу Blue Screen Wiev, запусти її і вона тобі покаже причину (чи дрова криві, чи будь що). Я колись шукав причину до посиніння - а вона була банальна - помилка в файли tcpip.sys

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Всім дякую!

Проблему вирішили - виявляється глючила опора.

Даремно грішив на мамку))

:blush:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...