Перейти до змісту

Постійно вискакують помилки при спробі установити ігри....

Ruslyk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так вот в чому вся суть так званої проблеми...... Коли я хочу установити яку-небудь цяцьку мені вискакують постійно помилки що при попитці копіювання файласталося по файл пошкоджений... і це при тому що ісходники скопіровані на вінта і з вінта установлюю... і так практично на всіх цяцьках :( :( :( Поможітььрозібратися в цій проблемі....

Вот скрин прикладу помилки (доречі це ошибка вискочила щей при тому що цяцька встановлюєть з образа з під Daemon Toolsа...... де по логіці взагалі ошибок бути не повинно ніяких)

post-5727-1269031092_thumb.jpg

Опубліковано

Ruslyk

Ну по перше: ми не екстрасенси ;)

По друге: можливо на диску, де встановлена вінда (а саме твоя ТЕМР папка) не вистачає місця, щоб скопіювати файли.

По третє: можливо вірусняк.

Виклади інфи побільше.

Опубліковано

Що можна вирішувати коли там мабуть напевно встановлена якась крива збірка ХР. :)

відпочинь від ігор пару днів займись пошуком/скачуванням чистої ХР..зрештою постав 7.

Спробуй іншим емулятором монтувати образи

Опубліковано
Ruslyk

Ну по перше: ми не екстрасенси ;)

По друге: можливо на диску, де встановлена вінда (а саме твоя ТЕМР папка) не вистачає місця, щоб скопіювати файли.

По третє: можливо вірусняк.

Виклади інфи побільше.

Вірусів немає бо вчора повністю перевіряв.....

стоїть 2гб ОЗУ так шо з темр папкою тож проблем не повинно бути.....

Проблема віндовса навряд бо ця сама вінда (ХР SP3) поставлена в друга .... доречі на 7-ці аналогічна проблема була.... ну тоді я подумав шо може дійсно в вінді проблема.... но тут як видно це врядлі..виключається.....

Хогча проблоема далі остається... :angry:

Що можна вирішувати коли там мабуть напевно встановлена якась крива збірка ХР. :)

відпочинь від ігор пару днів займись пошуком/скачуванням чистої ХР..зрештою постав 7.

Та ігри я вже дуже давно не грав...а то шось захотілося World in Conflict пограти....

Опубліковано
Ruslyk не в ОЗУ щастя. Йдеться мова про жорсткий диск С, чи що там в тебе. Скільки там місця?

Вінда устанвлена на повністю відформатований жорсткий диск бо були програмні беди.....так шо на діску це більше як 17гб вільного місця....

Опубліковано
Так вот в чому вся суть так званої проблеми...... Коли я хочу установити яку-небудь цяцьку мені вискакують постійно помилки що при попитці копіювання файласталося по файл пошкоджений... і це при тому що ісходники скопіровані на вінта і з вінта установлюю... і так практично на всіх цяцьках :( :( :( Поможітььрозібратися в цій проблемі....

Вот скрин прикладу помилки (доречі це ошибка вискочила щей при тому що цяцька встановлюєть з образа з під Daemon Toolsа...... де по логіці взагалі ошибок бути не повинно ніяких)

попробуй антивірус вимкнути і загрузи ігру???

Опубліковано

попробуй антивірус вимкнути і загрузи ігру???

Не помагаэ..... Тыльки шо пробував.... :(

... бо були програмні беди.....

Може, знову є? Якщо вінт "сиплеться" - то це процес лавиноподібний...

Та по логіці не повинно ще бути бо я спеціально форматував жорсткого через акронікс і 20 проходами... хоча.... але не думаю що в цьому проблема...

Опубліковано
Та по логіці не повинно ще бути бо я спеціально форматував жорсткого через акронікс і 20 проходами... хоча.... але не думаю що в цьому проблема...

"Форматування" сучасних вінтів - не більше, аніж простий запис 0xAAh або 0x55h посекторно...

Опубліковано

Спорбуй замість Деймона (може він вірусом побитий) ось це

Халявна програмка. Монтує все.

Простіша від дЕймона і не потребує перезавантаження. Англійська.

Опубліковано

Не з ЦД - не в царапинах діло.

Як на мене то стара версія ДемонТулза, або бита оперативка - перевіряти MemTest86, або вінт, або вірус, або материнка/проц...

До речі, проскануй комп програмою hijackthis, прицепи лог сюди

Опубліковано

Ны на рахунок Деймона це виключаэться оскыльки я його само скачав і приступив до установки.. так шо вірусом він не побитий..... а твою програмку зараз спробуєм.. мож якраз.. ^_^

Опубліковано

Ны на рахунок Деймона це виключаэться оскыльки я його само скачав і приступив до установки.. так шо вірусом він не побитий..... а твою програмку зараз спробуєм.. мож якраз.. ^_^

Те саме і з цією прогою... то не в віртуалці діло... беру любу цяцьку з диска установлюю і те саме....

Опубліковано
Не з ЦД - не в царапинах діло.

Як на мене то стара версія ДемонТулза, або бита оперативка - перевіряти MemTest86, або вінт, або вірус, або материнка/проц...

До речі, проскануй комп програмою hijackthis, прицепи лог сюди

icon_plus_1.gifВот лог файл

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.3 (BETA)

Scan saved at 9:47:55, on 20.03.2010

Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512)

Boot mode: Normal

Running processes:

D:\WINDOWS\System32\smss.exe

D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

D:\WINDOWS\system32\services.exe

D:\WINDOWS\system32\lsass.exe

D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

D:\WINDOWS\system32\svchost.exe

D:\WINDOWS\System32\svchost.exe

D:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe

D:\WINDOWS\Explorer.EXE

D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

D:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE

D:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe

D:\Program Files\VistaDriveIcon\VistaDrv.exe

D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

D:\Program Files\LClock\lclock.exe

D:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 7\PCSuite.exe

D:\Program Files\ICQ6Toolbar\ICQ Service.exe

D:\Program Files\Download Master\dmaster.exe

D:\Program Files\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe

D:\PROGRA~1\ICQ7.0\ICQ.exe

D:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe

D:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclUSBSrv.exe

D:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclRSSrv.exe

D:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe

D:\PROGRA~1\MAGICD~1\MAGICD~1.EXE

E:\ProgDVB\ProgDvbNet.exe

D:\WINDOWS\system32\msiexec.exe

D:\Program Files\TrendMicro\HiJackThis\HiJackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.yandex.ru/?clid=41128

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Ссылки

R3 - URLSearchHook: ICQToolBar - {855F3B16-6D32-4fe6-8A56-BBB695989046} - D:\Program Files\ICQ6Toolbar\ICQToolBar.dll

R3 - URLSearchHook: (no name) - - (no file)

O2 - BHO: IE 4.x-6.x BHO for Download Master - {9961627E-4059-41B4-8E0E-A7D6B3854ADF} - D:\PROGRA~1\DOWNLO~1\dmiehlp.dll

O2 - BHO: Java Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - D:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll

O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - D:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll

O3 - Toolbar: ICQToolBar - {855F3B16-6D32-4FE6-8A56-BBB695989046} - D:\Program Files\ICQ6Toolbar\ICQToolBar.dll

O3 - Toolbar: Яндекс.Бар - {91397D20-1446-11D4-8AF4-0040CA1127B6} - D:\Program Files\Yandex\YandexBarIE\yndbar.dll

O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /installquiet

O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE D:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit

O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE D:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

O4 - HKLM\..\Run: [uSB Antivirus] C:\Program Files\USBDiskSecurity\USBGuard.exe

O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] D:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe

O4 - HKLM\..\Run: [avast5] D:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast5\avastUI.exe /nogui

O4 - HKCU\..\Run: [VistaIcon] D:\Program Files\VistaDriveIcon\VistaDrv.exe

O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O4 - HKCU\..\Run: [louderit.exe] C:\Program Files\louderit\LouderIt.exe

O4 - HKCU\..\Run: [LClock] D:\Program Files\LClock\lclock.exe

O4 - HKCU\..\Run: [PC Suite Tray] "D:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 7\PCSuite.exe" -onlytray

O4 - HKCU\..\Run: [Download Master] D:\Program Files\Download Master\dmaster.exe -autorun

O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "D:\Program Files\DAEMON Tools Lite\DTLite.exe" -autorun

O4 - HKCU\..\Run: [iCQ] "D:\Program Files\ICQ7.0\ICQ.exe" silent loginmode=4

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [VistaIcon] D:\Program Files\VistaDriveIcon\VistaDrv.exe (User 'LOCAL SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [ZZZZ1_FirstLogonSetting] %SystemRoot%\System32\rundll32.exe advpack.dll,LaunchINFSection D:\WINDOWS\INF\custom.inf,OnceFirstLogonInstall,0 (User 'LOCAL SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] D:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [ZZZZ1_FirstLogonSetting] %SystemRoot%\System32\rundll32.exe advpack.dll,LaunchINFSection D:\WINDOWS\INF\custom.inf,OnceFirstLogonInstall,0 (User 'NETWORK SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [VistaIcon] D:\Program Files\VistaDriveIcon\VistaDrv.exe (User 'SYSTEM')

O4 - HKUS\S-1-5-18\..\RunOnce: [ZZZZ2_FirstLogonSetting] %SystemRoot%\System32\rundll32.exe advpack.dll,LaunchINFSection D:\WINDOWS\INF\custom.inf,NewUserFirstLogonInstall,0 (User 'SYSTEM')

O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [VistaIcon] D:\Program Files\VistaDriveIcon\VistaDrv.exe (User 'Default user')

O4 - HKUS\.DEFAULT\..\RunOnce: [ZZZZ2_FirstLogonSetting] %SystemRoot%\System32\rundll32.exe advpack.dll,LaunchINFSection D:\WINDOWS\INF\custom.inf,NewUserFirstLogonInstall,0 (User 'Default user')

O4 - Startup: MagicDisc.lnk = D:\Program Files\MagicDisc\MagicDisc.exe

O4 - Global Startup: intro.exe

O8 - Extra context menu item: &Экспорт в Microsoft Excel - res://D:\PROGRA~1\MICROS~1\Office12\EXCEL.EXE/3000

O8 - Extra context menu item: Закачать ВСЕ при помощи Download Master - D:\Program Files\Download Master\dmieall.htm

O8 - Extra context menu item: Закачать при помощи Download Master - D:\Program Files\Download Master\dmie.htm

O9 - Extra button: ICQ7 - {88EB38EF-4D2C-436D-ABD3-56B232674062} - D:\Program Files\ICQ7.0\ICQ.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ7 - {88EB38EF-4D2C-436D-ABD3-56B232674062} - D:\Program Files\ICQ7.0\ICQ.exe

O9 - Extra button: Download Master - {8DAE90AD-4583-4977-9DD4-4360F7A45C74} - D:\Program Files\Download Master\dmaster.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: &Download Master - {8DAE90AD-4583-4977-9DD4-4360F7A45C74} - D:\Program Files\Download Master\dmaster.exe

O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - D:\PROGRA~1\MICROS~1\Office12\REFIEBAR.DLL

O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - D:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - D:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{26B3EABC-8231-4A82-A74E-EA772E2339FE}: NameServer = 193.238.96.20,193.109.80.2

O22 - SharedTaskScheduler: Предзагрузчик Browseui - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - D:\WINDOWS\system32\browseui.dll

O22 - SharedTaskScheduler: Демон кэша категорий компонентов - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - D:\WINDOWS\system32\browseui.dll

O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - D:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe

O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - D:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe

O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - D:\Program Files\Alwil Software\Avast5\AvastSvc.exe

O23 - Service: Журнал событий (Eventlog) - Корпорация Майкрософт - D:\WINDOWS\system32\services.exe

O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - D:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe

O23 - Service: Служба Google Update (gupdate) (gupdate) - Google Inc. - D:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe

O23 - Service: ICQ Service - Unknown owner - D:\Program Files\ICQ6Toolbar\ICQ Service.exe

O23 - Service: Служба COM записи компакт-дисков IMAPI (ImapiService) - Корпорация Майкрософт - D:\WINDOWS\system32\imapi.exe

O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - NVIDIA Corporation - D:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Корпорация Майкрософт - D:\WINDOWS\system32\services.exe

O23 - Service: Диспетчер сеанса справки для удаленного рабочего стола (RDSessMgr) - Корпорация Майкрософт - D:\WINDOWS\system32\sessmgr.exe

O23 - Service: Смарт-карты (SCardSvr) - Корпорация Майкрософт - D:\WINDOWS\System32\SCardSvr.exe

O23 - Service: ServiceLayer - Nokia - D:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe

O23 - Service: Журналы и оповещения производительности (SysmonLog) - Корпорация Майкрософт - D:\WINDOWS\system32\smlogsvc.exe

O23 - Service: Теневое копирование тома (VSS) - Корпорация Майкрософт - D:\WINDOWS\System32\vssvc.exe

O23 - Service: Адаптер производительности WMI (WmiApSrv) - Корпорация Майкрософт - D:\WINDOWS\system32\wbem\wmiapsrv.exe

--

End of file - 8632 bytes

Опубліковано

Проблема віндовса навряд бо ця сама вінда (ХР SP3) поставлена в друга .... доречі на 7-ці аналогічна проблема була.... ну тоді я подумав шо може дійсно в вінді проблема.... но тут як видно це врядлі..виключається.....

Якось мій син купив собі гру,так вона тоже не йшла,і не тільки вона,тоже вискакувало якесь вікно з помилкою,правда вже не памятаю чи таке саме. Я ходив до продавця,думав сваритися... а він мені сказав,що СП-3 то така фігня,хуже для ігр не буває. До речі,потім,на 7 ті ігри пішли.Може всетаки проблема в ОС ? Найкращий спосіб - попробувати поставити ту гру в когось,тоді буде все ясно :)

Опубліковано

<b>Вот лог файл</b>

Бачу мінімум 3 підозрілих файла в пам'яті компа... Знеси аваст, постав антивірусну програму (касперський, NOD або McAfee) і проскануй комп.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...