Zheny@ Опубліковано 19 Березня, 2010 в 07:52 #1 Опубліковано 19 Березня, 2010 в 07:52 питання до тих, хто точно сам ставив і зможе допомогти. Є Машина. 2 Вінта. на 1-му вже стоїть ХР. (на NTFS)На другий хочу поставити 7-ку. Питання який софт використати, щоб все вийшло так як слід, і нічого не втратити. В інтернеті і сам можу почитати, цікавить питання практики.
Fedor4uk Опубліковано 19 Березня, 2010 в 08:46 #2 Опубліковано 19 Березня, 2010 в 08:46 Ставив просто 7-ку. Вона змінює файл завантаження Windows XP. Тепер при завантаженні компютера видає вибір - Завантаження Windows7 або завантаження попередніх версій Windows. Коли вибираю завантаження попередніх версій - видає всі мої старі і нові ХР (в мене їх три стоїть на одному вінту :-).
S-driver Опубліковано 19 Березня, 2010 в 08:46 #3 Опубліковано 19 Березня, 2010 в 08:46 Доводилось ставити і 7-ку після ХР, і навпаки. Найпростіший спосіб, щоб зберегти загрузку обох ОС - ставити 7-ку не з BIOSа, а безпосередньо з Win XP. В такому разі зберігаються всі дані, не потрібно морочитись з відновленням загрузчика Win ХР - при загрузці з"явиться вікно з вибором ОС:Предыдущая версия WindowsWindows 7Правда, на машину з 2-ма вінтами ставити не доводилось, але не думаю, що є якась велика різниця...
Rock Опубліковано 19 Березня, 2010 в 09:32 #4 Опубліковано 19 Березня, 2010 в 09:32 Не зрозуміло в чому проблема.Стоїть ХР і сімка на двох різних вінчестерах ,ще з осені , за той час поміняв вінчестери на більші , системи клонував Акронісом , ніяких проблем .При установці відключав один вічестер ,наприклад ставив ХР , потім навпаки , і при загрузці визиваєш варіанти загрузки на материнській платі (наприклад F8 -Asus )І вибиваєш з якого вінчестера грузитись , і є дві повністью автономні ОС , і ніяких софтових загрузщиків.PS. В біосі виставляєш той вінчестер першим ,на якому встановлена ОС якою частіше користуєшся .
Anubius Опубліковано 19 Березня, 2010 в 09:48 #5 Опубліковано 19 Березня, 2010 в 09:48 питання до тих, хто точно сам ставив і зможе допомогти. Є Машина. 2 Вінта. на 1-му вже стоїть ХР. (на NTFS)На другий хочу поставити 7-ку. Питання який софт використати, щоб все вийшло так як слід, і нічого не втратити. В інтернеті і сам можу почитати, цікавить питання практики.В мене стоїть ХР і 7 на одному вінті. Вийшло так, що спочатку потрібно було поставити ХР потім 7 і не як інше. Якщо злітає ХР, то вже під 7 не зайдеш, приходиться обидві преставляти.А взагалі все чудово, не кофліктують, додатковий софт не використовую по не потрібності.
FOX Опубліковано 19 Березня, 2010 в 11:26 #6 Опубліковано 19 Березня, 2010 в 11:26 Не зрозуміло в чому проблема.Стоїть ХР і сімка на двох різних вінчестерах ,ще з осені , за той час поміняв вінчестери на більші , системи клонував Акронісом , ніяких проблем .При установці відключав один вічестер ,наприклад ставив ХР , потім навпаки , і при загрузці визиваєш варіанти загрузки на материнській платі (наприклад F8 -Asus )І вибиваєш з якого вінчестера грузитись , і є дві повністью автономні ОС , і ніяких софтових загрузщиків.PS. В біосі виставляєш той вінчестер першим ,на якому встановлена ОС якою частіше користуєшся .+1 Аналогічно стояли ХР і 7.Для мене це був самий кращий варіант.
Zheny@ Опубліковано 19 Березня, 2010 в 12:05 Автор #7 Опубліковано 19 Березня, 2010 в 12:05 Ніяких переустановок із вінтами. Нічого не відключав. ПРосто поставив Він7. Сама створила загрузчика із вибором ОС.
Zevs_Isver Опубліковано 19 Березня, 2010 в 12:24 #8 Опубліковано 19 Березня, 2010 в 12:24 просто добавилась строчка в boot.ini ?
Саня Опубліковано 19 Березня, 2010 в 12:43 #9 Опубліковано 19 Березня, 2010 в 12:43 Ні. Мало відбутися так, як написав Fedor4uk в другому пості.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.