Перейти до змісту

Win7 та Xp Pro на одній машині.

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

питання до тих, хто точно сам ставив і зможе допомогти.

Є Машина. 2 Вінта.

на 1-му вже стоїть ХР. (на NTFS)

На другий хочу поставити 7-ку.

Питання який софт використати, щоб все вийшло так як слід, і нічого не втратити.

В інтернеті і сам можу почитати, цікавить питання практики.

Опубліковано

Ставив просто 7-ку. Вона змінює файл завантаження Windows XP. Тепер при завантаженні компютера видає вибір - Завантаження Windows7 або завантаження попередніх версій Windows. Коли вибираю завантаження попередніх версій - видає всі мої старі і нові ХР (в мене їх три стоїть на одному вінту :-).

Опубліковано

Доводилось ставити і 7-ку після ХР, і навпаки. Найпростіший спосіб, щоб зберегти загрузку обох ОС - ставити 7-ку не з BIOSа, а безпосередньо з Win XP. В такому разі зберігаються всі дані, не потрібно морочитись з відновленням загрузчика Win ХР - при загрузці з"явиться вікно з вибором ОС:

Предыдущая версия Windows

Windows 7

Правда, на машину з 2-ма вінтами ставити не доводилось, але не думаю, що є якась велика різниця...

Опубліковано

Не зрозуміло в чому проблема.

Стоїть ХР і сімка на двох різних вінчестерах ,ще з осені , за той час поміняв вінчестери на більші , системи клонував Акронісом , ніяких проблем .

При установці відключав один вічестер ,наприклад ставив ХР , потім навпаки , і при загрузці визиваєш варіанти загрузки на материнській платі (наприклад F8 -Asus )І вибиваєш з якого вінчестера грузитись , і є дві повністью автономні ОС , і ніяких софтових загрузщиків.

PS. В біосі виставляєш той вінчестер першим ,на якому встановлена ОС якою частіше користуєшся .

Опубліковано
питання до тих, хто точно сам ставив і зможе допомогти.

Є Машина. 2 Вінта.

на 1-му вже стоїть ХР. (на NTFS)

На другий хочу поставити 7-ку.

Питання який софт використати, щоб все вийшло так як слід, і нічого не втратити.

В інтернеті і сам можу почитати, цікавить питання практики.

В мене стоїть ХР і 7 на одному вінті. Вийшло так, що спочатку потрібно було поставити ХР потім 7 і не як інше. Якщо злітає ХР, то вже під 7 не зайдеш, приходиться обидві преставляти.

А взагалі все чудово, не кофліктують, додатковий софт не використовую по не потрібності.

Опубліковано
 Не зрозуміло в чому проблема.

Стоїть ХР і сімка на двох різних вінчестерах ,ще з осені , за той час поміняв вінчестери на більші , системи клонував Акронісом , ніяких проблем .

При установці відключав один вічестер ,наприклад ставив ХР , потім навпаки , і при загрузці визиваєш варіанти загрузки на материнській платі (наприклад F8 -Asus )І вибиваєш з якого вінчестера грузитись , і є дві повністью автономні ОС , і ніяких софтових загрузщиків.

PS. В біосі виставляєш той вінчестер першим ,на якому встановлена ОС якою частіше користуєшся .

+1 Аналогічно стояли ХР і 7.

Для мене це був самий кращий варіант.

Опубліковано

Ніяких переустановок із вінтами. Нічого не відключав.

ПРосто поставив Він7. Сама створила загрузчика із вибором ОС.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...