Перейти до змісту

Дитячі товари

OksanaSK

Рекомендовані повідомлення

Народ, рятуйте - скоро Паска, маю багато хрещеників, кожному з них треба купити подарунки.

Може хтось знає де в Луцьку знаходяться гуртівні, склади дитячих товарів або інші місця, де можна придбати дитячі товари (іграшки, одяг) не з 300% націнкою.

Думаю багатьом така інформація буде цікава, не скупіться «розказуйте» пліззз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Ковелі є магазин дитячих товарів (так би мовити конфіскат) де ціни значно вдрізняються від наших.

якщо цікавить, розкажу де знаходиться.

Доречі, там дешево можна купити також канцелярію, різні побутові речі, техніку солодощі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Ковелі є магазин дитячих товарів (так би мовити конфіскат) де ціни значно вдрізняються в ціні від наших.

Доречі, там дешево можна купити також канцелярію, різні побутові речі, техніку солодощі.

Дякую за увагу, але потрібно саме в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть. Не знаю как объяснить если ехать от Карпенка-Карого, от моста проезжая базар (та дорога что выходит на набережную) то перед первым переездом (там еще знак СТОП) поворачиваешь направо и в упор там 2 оптовых магазина по игрушкам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть. Не знаю как объяснить если ехать от Карпенка-Карого, от моста проезжая базар (та дорога что выходит на набережную) то перед первым переездом (там еще знак СТОП) поворачиваешь направо и в упор там 2 оптовых магазина по игрушкам.

Дякую за активність, можливо ще хтось поділиться цінною інформацією?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, рятуйте - скоро Паска, маю багато хрещеників, кожному з них треба купити подарунки.

Може хтось знає де в Луцьку знаходяться гуртівні, склади дитячих товарів або інші місця, де можна придбати дитячі товари (іграшки, одяг) не з 300% націнкою.

Думаю багатьом така інформація буде цікава, не скупіться «розказуйте» пліззз.

У меня шурин занимается мягкими игрушками !

0502649040 Ярослав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Ковелі є магазин дитячих товарів (так би мовити конфіскат) де ціни значно вдрізняються від наших.

Розкажіть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як їхати на вишків, на ровзилці після переїзду повертаєш на право. Злівого боку буде Склад сатурн. На тій же території, але без вивіски є оптовий склад іграшок (склад в алюмінієму модулі). Той чувак має своїх клієнтів, тому не потребує ніяких вивісок, але якщо підійдеш, то думаю не відмовить.

Якщо не вийде там взяти. То з незначною накруткою і в меншому асортименті, але якщо братимеш багато, то дадуть по оптовим цінам, підійди на конякіна 9 б "КСК -ОПТ".(район агроконтракуту, з однієї сторони сузіря, з іншої КСК-ОПТ). Скажше куплю оптом і за готівку, то дадуть дешевше. В крайньому випадку якщо будеш знати що хочеш, але якщо його там немає, то замовлять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...