Перейти до змісту

Національну телекомпанію віддають папарацці

kudrom

Рекомендовані повідомлення

прикольні прізвища в людей, які будуть керувати українським типу центральним державним каналом :)

да что фамилии, вчера смотрел как Азаров говорил на украинском :) ("асабистый автомобиль") плакал :) Это был какой-то белорусский :)

чувак молодець, людям настрій піднімає своєю Українсько, хоч поржати можна від душі :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний max, якщо ви так дбаєте за чистоту української мови, то наведу Вам цитати деяких Ваших повідомлень, які свідчать про інше...

А ви не задумувались, що можливо він спецом так говорить щоб такі як ви ... розумні дядьки , дали отмашку йому на спілкування не державною ?
а всего лиш показник слабкості аборигенів серед яких ти живеш. Так що гордитись тут нічим.

А про розділові знаки - тут взагалі no comments...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене, то мені байдуже, де народився чи якою мовою говорить мій прем"єр, аби він був асом в економіці. Мені байдуже, якою мовою спілкується мій водій, аби він не порушував ПДР та уникав аварій. Мені байдуже, якого кольору волосся у хірурга, обрізаний він і молиться Христу, Алаху чи Б-гу, головне, щоб вирізав вправно мені апендицит та не за великі гроші :) Як і всі в Україні, ми,-що тут на форумі,- рівно володіємо двома-трьома мовами, тим більше, російською, гадаю, зрозумієте, ибо закончу басней Крылова:"Они немножечко "дерут", но в рот хмельного не берут и все с прекрасным поведеньем. - По мне уж пей, да ДЕЛО РАЗУМЕЙ". Погодим сердиться, посмотрим на заслуги Азарова и других в жизни страны через полгода, а? Может, его "белорусский" и "прикольні прізвища..." покажутся нормальными :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...