Перейти до змісту

Допоможіть, будь-ласка!

weare

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Усім доброго дня!

Хотілось би попросити допомоги у всіх не байдужих людей.

У моєї сестри важка хвороба крові, у визначенні якої сумніваються самі лікарі, але пропонують лікування, на яке потрібно 20000$. Але на разі, вона уже 7 довгих днів знаходиться у комі після кесаревого січення на 7-му місяці вагітності: гостра ниркова та серцева недостатність, вода у легенях...Малюк, вагою 1200г, теж перебуває у реанімації у важкому стані.

Сестрі - 24 роки. Лікували її від невідомої хвороби і задовго до цього, тому заощаджень у сім"ї вже не залишилось.

Розумію, що усі ці прохання уже зустрічаються на кожному кроці, але кожному своя біда близька. Кожна копійка - може спасти життя!

Всім наперед дуже вдячна!

Рахунок 26204000226916 відкритий в ОщадБанку на ім"я її матері: Тишик Любов Мойсеївни

Банківські реквізити:

МФО 303398

ЗКПО 09303328

р/с 3739691604

Опубліковано

дай якісь особисті координати, щоб наручно передати матеріальну допомогу. Тому що не кожен може перерахувати гроші на розрахунковий рахунок.

Опубліковано
підтримую....

..йди в церкву, подай за здоров!я матері і немоляти молитися.

..Бог робить різні дива.

Вже подавали і в Почаєві 2 рази, і так люди свічки ставили

Дякую за підтримку!

дай якісь особисті координати, щоб наручно передати матеріальну допомогу. Тому що не кожен може перерахувати гроші на розрахунковий рахунок.

Всім кому треба особисті координати для особистої передачі коштів пишіть сюди, а я в приват скину номер телефону свій і домовимось. Бо її батьки з нею у Львові

xriaps' - написала в приват номер

• 3 тижня потому...
Опубліковано

дякую за підтримку і зацікавленість, малий ніби вже добре. Набрав аж 800 грамів. Сестра поки в реанімації, вже не в комі, але ще від апаратів не відключали.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...