Перейти до змісту

Стьопа Бандера міняє зірку героя на Межигір'я

difoto

Рекомендовані повідомлення

Letter to a President*

To: Viktor Yanukovych

President of Ukraine

Kyiv, Ukraina

Highly esteemed Viktor Fyodorovych!

I am writing you in the matter of the posthumous Hero of Ukraine title I accepted on behalf of my grandfather from the hands of your predecessor Victor Yushchenko.

Стів Степан, онук нинішнього Героя України Степана Бандери, написав відкритого листа Вікторфедричу, де вказав, що для запобігання траблів з ціною на російський газ, а також для усування перешкод по входженню в ЄС, які висуває Польща, він з нинішнім президентом України можуть зробити велику "сделку"(не лізе український переклад, звиняйте, я російськомовний), він готовий повернути звання Героя України, яке президент Ющенко дав його батькові, якщо він поверне резиденцію "Межигір'я", яку Януковичу також дав Віктор Андрійович. Степан стверджує, що знижена ціна на газ, а також економічні відносини з ЄС принесуть країні десятки мільйонів доларів. "Межигір'я" вартує десь так само.

"Разом ми зможемо заповнити казну та допоможемо погасити заборгованість перед лікарями , лікарями, а , можливо, й перед пенсіонерами"

Let me know the time and place for the exchange (strelka) and I will be there.

Дайте мені знати про час та місце для обміну (незрозумілий термін) і я прийду!

Я буду чуваком з золотою зіркою на лацкані.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що тут можна сказати? Браво! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майже смішно...

От я так собі подумала... якщо присвоєння звання Героя України Степану Бандері викликало такий резонанс у світі, та й уся, не дуже продумана політика нагороджування при попередньому Президенті, була в значній мірі дискредитована - то, можливо, було б доречно, нагородити геройськими відзнаками й вояків з іншого, радянського, табору. Того самого Ковпака, наприклад. Бо хоча вони й воювали під різними прапорами, але проти єдиного ворога. Хоч зараз часто комунізм і фашизм ставлять на одну шальку терезів, але не можна забувати, що сама ідеологія фашизму було людиноненависницькою де українці, зокрема, визнавались людьми другого сорту, які могли бути лише рабами. Без своєї мови, освіти, історії, пам'яті. Худобою безправною і безязикою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було б доречно, нагородити геройськими відзнаками й вояків з іншого, радянського, табору. Того самого Ковпака, наприклад.

Дважди героя СССР йому мало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було б доречно, нагородити геройськими відзнаками й вояків з іншого, радянського, табору. Того самого Ковпака, наприклад.

Дважди героя СССР йому мало?

Та йому вже все-одно. Як і Бандері. Навряд чи, що в тому місці де вони зараз, за такі відзнаки доплачують чи пільги якісь даються.

Це мабуть таки живим потрібно. Вшанувати тих, хто за Україну воював.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Герман ответила внуку Бандеры: Президент в отличие от "правнуков плохих" героями не торгует

Заместитель главы администрации президента Анна Герман критически оценила предложение внука Степана Бандеры обменять звание героя на возвращение президентом Межигорья.

Анна Герман. Фото Юрия Тимошенко, Цензор.НЕТТак она прокомментировала предложение Бандеры-младшего, что он вернет звезду героя в обмен на то, чтобы Янукович вернул Межигорье.

"В отличие от "правнуков плохих" президент Украины героями не торгует", - заявила Герман.

"Если он дает на торг звезду своего деда, звание героя своего деда, которого он не заслужил, и не имеет права распоряжаться, и пробует делать на этом какую-то политику, то это по крайней мере не достойно внука, поэтому я это называю "правнуки плохие", - добавила она.

Вместе с тем она не ответила на вопрос, возможно ли, что указ о награждении, подписанный экс-президентом Ющенко будет отменен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре що рано чи пізно об стару шльондру герман витеруть ноги її ж керманичі... :)

Дозволю собі озвучити свою точку зору по даній темі.

Вона не стосується ні правомірності присвоєння "Героя" Бандері, не стосується права власності "Межигір'я" і навіть не стосується Герман. Я хочу звернути увагу громади на вчинок внука, а саме на кАлхозний (судячи з тексту звернення) піар. Дуже просто роздавати свідчення чужих подвигів / вчинків, а в даному випадку взагалі розраховувати на прийняття пропозиції взагалі не приходиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діди не відповідають за вчинки внуків і навпаки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ж не серйозно. Він відповів на закиди про торг несвоєю нагородою, що лише прагнув привернути увагу до питання дачі нинішнього гаранта у Межигір'ї, а не дійсно робити якийсь обмін. І текст звернення прозоро-саркастичний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діди не відповідають за вчинки внуків і навпаки

Мова йде зовсім не про відповідальність родичів.

-40°C?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...