Перейти до змісту

Как Фирташ Ахметова "сделал"

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Ефименко (міністр транс. і зв'язку) должен обеспечивать транспортную составляющую интересов группы Фирташа. Видать, старина Могилевич не забыл, что начинал на Киевском вокзале, и у окружающего группу Бойко-Фирташа международного криминалитета есть большие планы в транспортной сфере, о которых мы просто не знаем.
:D

Читаю далі... особливо Тигіптянам рекомендована до-перегляду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це занадто складна тема.

Найбільш складною брехньою є неправда перемішана з правдою.

Стаття носить однобоке бачення. Доля правди там звичайно є. Але, я впевнений, що між цими двома фігурами буде створений баланс за рахунок ОДА. Хоча час покаже. Дехто взагалі доводить теорію про те, що цей уряд спалять на вогні невдоволення народу. І потім фігури в уряді будуть інші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що там неправда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ох ми зараз і тему піднімемо...

Так по-порядку. Зразу після дострокових виборів в Ахметова брали інтрев'ю. Тоді стояло питання формування уряду. Запитали ким він себе бачить. Він відповів, що уряд нехай займається безпосереднім виконанням, а мені б комітет Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією і я б був задоволений. По суті що він зараз отримав? Свій "комітетик" в особі Могильова і не забуваємо, що вся верхівка прокуратури теж проАхметова, дописуємо в цей блок і мінюсту Лавриновича. Окрім цього поки невідомо чи залишиться Богатирьова. Це перший блок. Далі Мінпромполітики це міністерство яке повністю відповідає за сферу впливу Ахметова починаючи від контролю копалин і закінчуючи управлінням галуззю. Там людина Ахметова Дмитро Колєсніков. Його улюблений спорт - Сафулін, Колесников.

Окрім того, не забуваємо, що перший віце-прем'єр Андрій Клюєв теж Ахметова, а це одна з ключових посад. Наприклад, якщо той же Єфименко почне "казлити", постанову може підписати Клюєв. Далі, так як я писав вище, Ахметову віддадуть ОДА в потрібних йому областях.

Зі всієї моєї писанини можна зробити висновок, що Ахметов отримав якраз те що йому потрібно. А якщо цей уряд "спалиться", побачимо рокировки.

Про Тигипка правда+неправда. Там намішані коні люди і машини. І не врахована така ключова фігура як Коломойський.

Взагалі заточка статті злякати тотальним впливом Фірташа а відповідно Росією. І влити туди Тигипка, як на мене, їм не вдалось.

Хоча все написане мною ІМХО. Я не претендую на глаголящого істину. Всієї правди ми не будемо знати ніколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто з Тигіпичем не знайомий, але не думаю, щоб він настільки дурний, щоб за власні живі гроші йти реалізовувати президенські амбіції. З нуля.

Люди такого штибу помилок практично не роблять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Орбіти" уряду Миколи Азарова

9c37c-orbita1.jpg

УП опублікувала.

Тігіпко лишила незалежним (не впевнена?, боїться?), але поряд з "орбітою" Фірташа ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ж як зекономили на фотках для снаперів - всіх на одній розмістили....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...