Перейти до змісту

Купівля антивіруса.

zolexiy

чи купували б ви антивірус?  

58 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

По приколу, просто цікаво. Зразу роблю в флеймі бо відчуваю, що його тут буде троха. :) . Мій вибір - 4. А цікаво думка тих хто юзає. Якби в Луцьку продавали за нормальні гривні якісь поповнення на користування антивіруса, ви б далі юзали всякі кряки, чи простіше було б купити на рік і забути? Чому, "якби в Луцьку"? - бо маю на увазі таку ситуацію, що його можна було б купити не складно і буденно, так як звичайне поповнення на мобілу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз настільки просто крякнути його ніж купити.(У мене Kaspersky Internet Security) Не купував би оскільки проблем не відчуваю при використанні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бесплатные антивирусы рулят. FreeAV или вот Zillya :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, кстаті, точно - забув.... Я як вінди адмінив - тоже безплатні юзав, стопудов. Зара добавлю в голосовалку... А зілля - що, справді щось більш менш робоче? О_о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зілля - що, справді щось більш менш робоче? О_о

я его поставил ради эксперимента на один из домашних компов. вроде не глючит.. пока, правда, ничего не поймал :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ааааа =), это те программки что вирусов ловлят, нет уж извольте, мне мои ресурсы дороги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не купую і не парюсь, ібо *nix :D,

а на компі дівчини на вінді - avast 5 home (чи free) version.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До чого в п.2 торренти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До чого в п.2 торренти?

а вот так мені захотілось і вписав, ще щось? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще щось? smile.gif

перша частина п.2 і останнє слово п.1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще щось? smile.gif

перша частина п.2 і останнє слово п.1

Гониш? розслабся ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зілля - що, справді щось більш менш робоче? О_о

Та ну на :D

Вже бачили результати роботи трави :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авіру халявну спользую - вона зручніша ніж шмунікси =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть лицуха на Avira, Nod32 и Kerio, имено лицуха а не кряк либо ключ с тырнета. Нодом32 давно не пользовалса, уж не помню что то он у меня пропустил и я обиделса на него :).

А пока на Висте (Ултим корп) стоят Авира + Керио (встроеный МакАфии отключил) - жывут и жужат. Люблю "adult" онлайн смотреть, а что, это же "природньо" (укр.), - я это к тому что системe около 2 лет, и пробоев вирусов небыло. Было что приносили на флешках, на Ноклах, но этих нарушителей видел только в логах.

Кто любит "клубничку", есть пару адресов...всё онлайн и естественно на халяву, спеди них и HD-video, но канал нада, сами понимаете :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті, хто приймали участь в ботнетах думали так само: поставимо антивірус і нас нічого не візьме

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті, хто приймали участь в ботнетах думали так само: поставимо антивірус і нас нічого не візьме

хі-хі )) це точно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз настільки просто крякнути його ніж купити.(У мене Kaspersky Internet Security) Не купував би оскільки проблем не відчуваю при використанні.
Глюк з Wi-fi виникав із-за Антивіруса Касперського.(неочікувано для мене) Детальніше на http://www.tp-link.com/support/showfaq.asp?id=248

Користуюсь Avira Premium Security Suite.

Раз в 3 місяці знаходжу в інеті лінк на промо-ліцензію і через офф сайт реєструю собі повноцінний 3х місячний ключ на своє ім'я.

Проголосував за безоплатний, бо ліцензія фактично моя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на лінухах і інших фрях без вірусів, ботів і авіри мороуінд не йде і ще фотошоп - теж не йде. Тому віруси і боти в рейтингу домашнього медіацентру обганяють шмунікси - лайс іс со анфєр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глюк з Wi-fi виникав із-за Антивіруса Касперського.(неочікувано для мене) Детальніше на http://www.tp-link.com/support/showfaq.asp?id=248

Користуюсь Avira Premium Security Suite.

Раз в 3 місяці знаходжу в інеті лінк на промо-ліцензію і через офф сайт реєструю собі повноцінний 3х місячний ключ на своє ім'я.

Проголосував за безоплатний, бо ліцензія фактично моя.

Таки підловив. :huh: ......проблема виникла вперше і вирішена через день коли почитав FAQ...не привід ... :)

В мене теж моя ліцензія - щомісяця легальна пробна :) ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на лінухах і інших фрях без вірусів, ботів і авіри мороуінд не йде і ще фотошоп - теж не йде.

Для цього є wine, з якого ці програми запускаються. Під Windows 7, так само багато програм "не шло". Але зробили віртуальну машину з XP і вони "пішли".

Якщо з віндовс так безпечно, то хто дасть гарантію, що зайшовши на сайт я не отримаю "синій екран смерті"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По приколу, просто цікаво. Зразу роблю в флеймі бо відчуваю, що його тут буде троха. :) . Мій вибір - 4. А цікаво думка тих хто юзає. Якби в Луцьку продавали за нормальні гривні якісь поповнення на користування антивіруса, ви б далі юзали всякі кряки, чи простіше було б купити на рік і забути? Чому, "якби в Луцьку"? - бо маю на увазі таку ситуацію, що його можна було б купити не складно і буденно, так як звичайне поповнення на мобілу.

можна купити як звичайне поповнення на мобілку, є такі ж скретч карти для продовження ліцензії від Касперского :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якіто він дирявий :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...